לא ניסיתי להתחבא, ויעידו חבריי כי אני אדם פתוח ומשתף. מה השטויות האלה, ``יש גבול`` ? למה אתה לא יכול לקבל הודעה כמות שהיא? ובעניין תגובתך להודעת `` לאיש שלי `` , כמה יומרה ומגעילות יכול להכיל אדם אחד? יש לי הרושם כי היחידי נטול הגבולות הוא א ת ה . אתה רוצה לדעת למי נכתב? it`s mine to know and yours to guess וזה מה שיפה כ``כ בפורום.
לאט לאט מגלים ומכירים אנשים, אמנם במקור זה יועד ספציפית לאף אחד... הוא/היא אמורים לדעת שמדובר בהם.. למרות שלא הייתי נותן לשכל שלהם את הקרדיט על זה... נ.ב, ליהי, גם את מותק...!
קודם כל: דיברנו על זה בצ`ט, תמימה לחלוטין היתה כוונתי כשרשמתי בסוף ``את גם מותק`` אני רציתי לומר שאת גם מתוקה על שאת כתבת לי ``מתוק`` בהודעה קודם לכן, וב`: אפשר לומר הכל על כל אחד, האם זה נכון, ``מותק``?
הרי אני בחיים לא יכולה לתת למישהוא להגיד את המילה האחרונה אז אני חייבת להגיב. יניבוש מתוק שלי כשאני כותבת מתוק זה רק סיגנון דיבור ולא צריך לקחת אותי קשה מדי. ונכון הכל אפשר להגיד על כל אחד אבל להגיד עלי מתוקה זה כבר באמת מוגזם כי אני ממש לא מתוקה מרור יותר מתאים לי. הבנת מתוקי? נ.ב. סליחה על חוסר ההבנה יש גם אהבלים בנינו ושלא יהיו אי הבנות התכוונתי אלי