יש ב-vh1 את 100 האלבומים הטובים בכל הזמנים מעניין איפה מייקל יהיה...
E eranmc New member 29/6/02 #3 ממש לא זה מצעד אירופאי משעמם. מראים שם את כל הלא מוכרים של אירופה. מקום ראשון בטח ביטלס.
E eranmc New member 29/6/02 #5 חחח אני מציאותי... אני כל כך לא סובל את השירים של אירופה. ואני מת שיחליפו מ VH1 ו MTV אירופה לאמריקה.
חחח אני מציאותי... אני כל כך לא סובל את השירים של אירופה. ואני מת שיחליפו מ VH1 ו MTV אירופה לאמריקה.
E eranmc New member 29/6/02 #6 off the wall מקום 35. ובכלל אלאניס שהאלבום שלה היה האלבום הנשי הכי מצליח אי פעם היה הרבה יותר נמוך מהאלבום דיידו. ככה שזה סתם לפי שיפוט אישי של VH1
off the wall מקום 35. ובכלל אלאניס שהאלבום שלה היה האלבום הנשי הכי מצליח אי פעם היה הרבה יותר נמוך מהאלבום דיידו. ככה שזה סתם לפי שיפוט אישי של VH1
E eranmc New member 30/6/02 #9 לא היה לי כוח לראות עד הסוף. מי לקח מקום ראשון? האמת מייקל צריך להיות מקום שני עם טרילר והנשרים במקום הראשון כי האלבום שלהם מכר 65+ מיליון ועתקים. תקלטו שבכל ארץ ישראל יהיה את האלבום הזה 10 פעמיים.
לא היה לי כוח לראות עד הסוף. מי לקח מקום ראשון? האמת מייקל צריך להיות מקום שני עם טרילר והנשרים במקום הראשון כי האלבום שלהם מכר 65+ מיליון ועתקים. תקלטו שבכל ארץ ישראל יהיה את האלבום הזה 10 פעמיים.
D dancing machine New member 29/6/02 #7 מקום 35 מלך הפופ הגאון היפה המתוק לקח מקום 35....... הוא היה צריך להיות מקום ראשון!!!!!!!! אוח היופי היופי [ פעם... ]
מקום 35 מלך הפופ הגאון היפה המתוק לקח מקום 35....... הוא היה צריך להיות מקום ראשון!!!!!!!! אוח היופי היופי [ פעם... ]