יש בעיות ללא מענה ?

יש בעיות ללא מענה ?

אני לרוב שורץ (מזל דגים לא
) בפורום הכרויות כאן בתפוז. נתקלתם/ן בבעיה שלא מצאתם לה מענה, אני באזור, בכיף. אני לא כ"כ מסכים עם הצורה של הפיכת האותיות למספרים כפי שמוצעת בטופיק כי היא לא מדוייקת (בלשון המעטה). סתם כך קצת רקע, במעט מ8 חודשים שעברו עלי בקושי מאז נפרדתי מאקסיתי בדקתי (בהתחלה בדקו לי) התאמה עם כ200 בנות עד שמצאתי את חברתי הנוכחית. דיוק ? עם דיוק כזה שולחים טוטו ולוטו וצאנס וזוכים בכל הקופה: 96% אנקדוטה לסיום, הנוכחית שלי מזל אריה (חודש אוגוסט) אני מזל דגים (חודש מרץ), כיצד זה שהפעם הקשר שלי ושל מזל אריה מתעלה מעבר לרמה של סטוץ של החיים ? רס לתשובה הקרובה ביותר - ניתוח נומרולוגי מלא ! (מי שלימד אותי לוקח כ1000 ש"ח על ניתוח כזה) אז שווה לא ? רק אנרגיות חיוביות - ערב מקסים אמיתי over and out

עינת

New member
מקסים אמיתי ../images/Emo140.gif

קראתי את הודעתך ,חייכתי בליבי ושאלתי את עצמי מהיכן יש לו את "החוצפה" להכנס לפורום מומחה ולטעון שהוא יתן את המענה . הצורה של הפיכת הספרות לא מוצאת חן בעינך? זה בסדר אינך חייב להסכים 14 שנות נסיון ומאות לקוחות מרוצים הוכיחו לי שזו הדרך הנכונה לי. ישנן עוד דרכים וראה זה פלא - איני מסכימה איתן.אז מה? הן אינן נכונות. האנקדוטה שלך מופרכת מיסודה!!! מה עניין המזל וההתאמה? כאשר בודקים התאמה בין בני זוג בודקים את כל התמונה ,כולל שמות בני הזוג ולכן סיפורים על מזלות זה בפורום אסטרולוגיה -התבלבלת. ולגבי המורה שלך אני הייתי מתביישת לנפנף בגביית 1000 ש"ח לניתוח. הכלי שניתן למורך ה"מהולל" הוא כלי משמיים שניתן בידו כדי לעזור ולא כדי למלא את כיסו בכספם של אנשים במצוקה!!!! לצערי ישנם הרבה שרלטנים בתחום אשר עוסקים במסע הפחדה ,גובים סכומי עתק ומציגים עצמם כסגנים של אלוהים,אחר כך הם מגיעים אלי כדי שארגיע אותם והרבה פעמים מידע שניתן להם בעבור הון -אינו מדוייק. אני ממליצה לך בחם רגע לפני שאתה מציע לאנשים ל"הציל" אותם,לעבור תהליך מודעות עצמית ולרכוש כלי בסיסי - צניעות. הרבה אושר
שפע ו
עינת

עינת יקרה ../images/Emo24.gif

יש הבדל עצום בין להיות טלנטד לבין גיפטד הייתי אמור להגיע להרצאה אבל שתי ידידות שלי היו זקוקות ל
ועידוד והייתי בשבילן...כמו בנומרולוגיה וכפות ידיים, מעולם לא לקחתי ולו אגורה שחוקה תמורת נומרולוגיה ו/או כפות ידיים...אני רואה את היכולת שלי לעזור ולחסוך צער רב ע"י נתינת עוד כיוון (או יותר) למחשבה. אני תמיד מדגיש שהרשות של אדם לשינוי נתונה ברצונו ובכוחו לבצע את השינוי ונזהר מאוד ש"נבואות" כפי שמכנים ניתוח נומרולוגי/כפות ידיים לא תגשימנה את עצמן. מי שכינית מורי המהולל, עם כל הכבוד לך, למד אף הוא שנים רבות, בלס את כל הספרים (גם קבליים) בנושא, למד פרטים רבים במזרח בחורים ליהן בקושי שמעתי. מה עשה עם זה ? בעיקר הרצאות ואיבחון עובדים לחברות הייטק, לחלק קרא להן מתוך רצון לעזור, חלק תמורת תשלום. כשעזר לי להתאים בת זוג, כ-400 התאמות ביצע ב~3 שנים דיוק ממוצע 96% ניתוח נומרולוגי מלא: 2 דפי פוליו A4 דו צדדים (הרבה חומר, סיכוי סטטיסטי לטעויות - גבוהה). גיליתי שלא מספיק שתהייה התאמה הדדית (מהאגדות) של 80+% אלא גם לפקטור העיתוי יש משקל חשוב
. את אקסיתי לא בדקתי בנומרולוגיה/כפות ידיים...אם הייתי בודק לא הייתי נשבר. זה שנתקלת בשרלטנים אינו הוגן לציין זאת בכזו סמיכות לאדם שאינך מכירה כלל וכלל, הרי אם אותי (ולהתרשם מההודעות שלי יכלת במידה מסויימת) אינך מכירה, כיצד יש אפשרות להכירו ? בכל פעם שאני מסתובב ונפגש עם נומרולוגיות קוראות כפות ידיים אני בכיף נותן להן אפשרות לפענח אותי, בד"כ הם/ן הוגים ´ואאוו´ כשהם מביטים. אבל זה לא נותן לי את האפשרות להשויץ. גם כששמעתי בפעם המאה שאני ´מלאך´ והדייט היה ´כמו באגדות´ איני מרים את האף ושם לב להבדלים הרבים בין הפעם הזו לפעם הקודמת ותמיד מחפש מקום לשיפור, אם התרשמת שאני יהיר/רהבתן/שויצר - התרשמת לשוא. נקודת המוצא שלך היתה שגויה, הבניין שבנית עליו שונה בתכלית(בסוף הסבר). לגבי שיטת הניתוח, סורי, גישתי לנומרולוגיה: כלי טוב מאוד (אך עדיין לא 100% מדוייק) לשמור על ה
שלי.
נכון, אני יכול לעשות בו שימוש לעזור בו לאחרים (וחלילה לא לכיוון השני!) לכל אדם יש משבצת אחת בו ימצא תאורו הכמעט מדוייק ע"י חיתוך של השם המלא (כולל כינוי !) עם תאריך הלידה (לבוגרי קורסים במת´ - מטריצה). הנומרולוגיה שאני משתמש מתייחסת שונה לאות ´ה´ ו´נ´ למשל, ולמשקל הכינוי מול השם ו/או השם הקודם וכו´. אולי בהזדמנות יצא לנו לדסקס על כך לעומק, בכל אופן הגעתי לנומרולוגיה וכפות ידיים מסיבה פשוטה מאוד כאדם שיודע (רציונלית) שיש כלים לעבודה הפותרים בעיות כלים אלו (נומ´+כיר´) מגוננים על ה
ושומרים שלא
פעמים אין ספור נסעתי בתחבורה ציבורית ואנשים (בד"כ בנות) שעל כפות הידיים שלהן ראיתי סימנים של התמוטטות עצבים/הרס/אבדן/וכו´ נעזרו בזויות ראיה שלא הכירו להתמודדות עם קשיים ובעיות. אולי (שוב איני מכירך) לקוחותייך הם וירטואלים, אבל קשה לתאר כאן מה שקרה בבומבמלה האחרונה: טיילתי להנאתי ביום השני בשפת הים מהרהר על בעיותי עם האקסית ומשום מקום קפצו עלי 3 בנות שבבומבמלה הקודם עזרתי (לאחת 40+ בחיי זוגיות וקרירה שרצתה להתחיל, לשניה 20+ לימודים ותחום בחיים ובן זוג, והשלישית 30+ בן זוג) והן אמרו לי שהן מרגישות 10 כי לא ידעו איך יפגשו בי להודות לי על כך. מיותר לציין שכל הסיטואציה היתה למול עיני עשרות אנשים והסמקתי כעגבניה. לא ביקשתי כלום בתמורה ליעוץ אז ולא ציפיתי להכרת תודה באותו יום. הסיבה שכנראה לא הערכת נכונה: הצלחתי לשמח ידידה שלי שכבר 5 ימים בדכאון מוחלט (זוגיות וואטאלס ?) והיא יצאה מזה. הרגשתי צורך לתת, וממילא יש לי חברה ואין לי צורך לנתח נומרולוגית בנות ושכנה שלי כ"כ שמחה כשמצאתי לה פתרון לבעיה בינה ובינו בבוקרו של אותו יום, בקיצור הסיבות האלו ואחרות יצרו רצון לנתינה ומצאתי כאן כמה אנשים שיכול להיות שעזרתי. ואם ורק אם עזרתי לזוג
לחייך או לזוג אחד לריב פחות (או אולי אפילו לפתור חיכוך) אוכל לסמן עוד
ולחייך. רק אנרגיות חיוביות
נ.ב: התמונה נשדדה באלגנטיות מהודעה אחרת

עינת

New member
מקסים אמיתי ../images/Emo24.gif

אני שמחה מאוד שאתה נוטה לעזור ואם תרשה לי לתת לך עצה קטנה אשמח (רק אחרי שתגיד כן
). ואגב בומבמלה - הייתי שם והמסחר שעושים בענייני רוח היה מאוד לא אהוב בעיני.עבדתי יום אחד באוהל המיסטיקנים וזה היה גם היום האחרון... אח"כ מאוד נהנתי מהאוירה אבל לא כנותנת יד למסחרה. הנומרולוגיה היא כלי נפלא ומדויק אבל שכחת שיש את עניין הבחירה? אני מדגישה כל הזמן גם לקוחותי וגם כאן בפורום הגורל כתוב והרשות נתונה. לא פעם בעקבות אזהרה שלי לעומד לבוא,ניצלו חיי אנשים -למה? כיוון שהם לקחו את האזהרה לתשומת ליבם ובכך בחרו את הבחירה! עוד ענין הוא שלמרות שהנומרולוגיה מדוייקת עדיין הכלי שמעביר אותה הוא בן אדם ובני אדם טועים. גם אני מייחסת משמעות שונה לאות ה ולאות ה אבל כיוון שבפורום יש בעית החשפות וכיוון שעדיין גם המספרים נותנים מספיק כלים (הרי איני נותנת כאן מפות מלאות) זה מספיק לעזרה הראשונה ופתיחת צוהר לנומרולוגיה שעבורם נולד הפורום.אם תשים לב גם לתשובותי וגם להודעת המנהלת תראה שיש הדגשה שהפורום אינו יכול להחליף יעוץ אישי ו...יש ענינים שבכלל איני נוגעת בהם במסגרת זו כיוון שהיא וירטואלית! לקוחותי אינם לקוחות וירטואליים בדיוק מהסיבה הזו,אני חושבת שיעוץ טוב ומקיף חייב להעשות פנים אל פנים. לגבי מורך איני מכירה אותו ולכן לא אחוה את דעתי האישית,התייחסתי לסכום בו נקבת שהוא לוקח ועל זה אני אומרת ניצול מצוקה של אחרים ,אין שום סיבה שבעולם לגבות כזה מחיר.נכון אנו עוסקים בהצלת נפשות הרבה פעמים - ענין שאין לו מחיר ובכל זאת ... המשך לעזור ולתת בהנאה על כך אני בהחלט יכולה להסכים ולומר לך - אתה מקסים. הרבה הרבה
שפע ו
עינת

למעלה