יש בעיה

Weird Eyal 21

New member
יש בעיה

נראה לי שנדלקתי על מישהי מאחד הפורמים... ואני לא יודע אייך לומר לה את זה..... תעזרו לי פליזזזזזזז אוהב אייל

אלדד26

New member
ככה,

קודם כל, יש את פורום סינגלס (378) שאני משער שכבר ראית. אני לא זוכר אם ראיתי הודעה שלך שם, אבל אני בטוח שעינת וליאן ישמחו. דבר שני... פצח בהתכתבות עם מסרים אישיים, תעברו לאייסי או משהו כזה, דברו, ותראה איך זה מתפתח! המון
!

אלדד26

New member
ומה אתה מקבל ממנה בחזרה?

כלומר, מה ההתרשמות שלך מהשיחה ביניכם?

Weird Eyal 21

New member
לא יודע היא מספרת

לי כל דבר והיא מתייעצת איתי... לדעתי היא רואה כידיד ותו לא אבל..... הלב רוצה יותר (הלב שלי)

אלדד26

New member
אולי כדאי שתנסה את הגישה הישירה?

ובכל מקרה, אל תמשוך את זה הרבה זמן, כי אז באמת תקבל את סטטוס הידיד. אולי היא גם מעוניינת, או שהיא מקווה שתתחיל איתה. אולי לא, ואז תקבל את התשובה - שהיא רוצה להישאר בידידות. ואם זה בסדר מבחינתך, אז סבבה. בכל מקרה נראה לי שכדאי שזה יהיה מוגדר היטב מראש.

N e l l

New member
בדיוק! ../images/Emo41.gif

פשוט תאמר לה את אשר על ליבך, ותראה כיצד היא תגיב. אולי היא מרגישה בדיוק את אותו הדבר כלפיך? לך על זה...מה כבר יכול לקרות במקרה הגרוע מכל? תחזרו להיות ידידים? לפחות תידע שניסית...נורא פשוט. חוץ מזה, תזכור שסה"כ מדובר בלשלוח לה מייל, או כל דרך שתבחר להתבטא בה. כמה מפחיד זה יכול להיות? הרי אתה לא צריך להתמודד עם העניין ב-4 עיניים, פנים מול פנים (לפחות לא בשלב הזה). בכל מקרה - GO FOR IT! ובהצלחה...

Weird Eyal 21

New member
אבל אני לא טוב

בגישה ישירה.... כבר חשבתי על זה ואני אלך קצת סחור סחור אבל יגיע מהר למטרה... בקיצור נראה לי שאני יוגדגע מה לעשות תודה בכל אופן אוהב אייל

babe10

New member
איילי....

שוב אנחנו נפגשים
צ´מע... לא מזמן נפרדתי מחבר. נשארנו ידידים, ומבחינתי זה היה בסדר (ברור ששיקרתי לעצמי, נו מה?... ) עד שהוא תפס יוזמה וניתק את הקשר כשהוא צירף למכתב הפרידה שלו מספר משפטים שאחד מכם חלחל לי הכי ללב: . The worst way to miss someone is to be sitting right beside them knowing you can´t have them. הרי הידידות שלכם היא לא ממש ידידות, כי אתה רוצה יותר, אז גם ככה בעצם אין לך מה שאתה רוצה... זה באמת קורע, כי השלב הבא הוא שהיא תספר לך על הבחור שהיא התחילה לצאת אתו והלב שלך יקרע סתם.. מעבר לזה - יש לי ידיד (מישהו שרציתי אבל ניחא..) שתמיד היו לו בעיות עם בחורות. היום אנחנו יודעים למה. שנים הוא היה מאוהב בידידה הכי טובה שלו ופחד להגיד. היא חיכתה כי תמיד חשבה שיש זמן, ולא היתה בטוחה וכו´.. יום אחד הוא התחיל לצאת ברצינות עם מישהי והיא הבינה שהיא מקנאה. היא תפסה אותו לשיחה ואמרה לו שהיא רוצה אותו. הוא מייד הסכים, היא עברה לגור אצלו, אחרי חודש וחצי כשנגמר לו החוזה הם שכרו דירה יחד. שבוע אחרי זה הם נסעו יחד לפריס, ושם הוא הציע לה נישואין. הם מתחתנים בתחילת יוני! (הכל התחיל באוקטובר!) והם כל הזמן אומרים שהם היו טיפשים שבזבזו את כל הזמן הזה שיכלו להיות יחד. אז לא, אני לא אומרת שזה בהכרח מה שיקרה לך.. אני מאחלת לך, ברור. אבל - קפוץ למים. נסה. עדיף להפסיד משהו בגלל מי שאתה ומה שאתה רוצה, מאשר בגלל מה שאתה לא. קח צ´אנס. הכי הרבה - תמשיך הלאה. בטוח יש שם מישהי שמחכה לך. בהצלחה!

אלדד26

New member
וואו!

איזה כיף לקרוא סיפורים כאלו
מחמם את הלב. שיהיה להם המון מזל טוב ובהצלחה!

Weird Eyal 21

New member
כתבתי לה את זה באיי סי קיו...

אבל היא רק חייכה ולא ממש ענתה ואחר כך אמרה שאין לה כוח לדבר על זה.... מחר אני פוגש אותה.... מתנדבים ביחד... לא יהיה לי טוב... חבל.. אוהב אייל

babe10

New member
אייל!

לך יהיה טוב. אתה יודע למה? כי או שהיא תסכים ותהיו יחד, או שהיא תגיד שלא, ואז לפחות תדע. מגיעה לך מישהי שתאהב אותך כמו שאתה אוהב אותה, ולא מישהי שרק תערוג אליה. לא? אם היא לא מעוניינת עדיף שתדע כדי שתהיה פתוח לבחורות אחרות שיאהבו אותך כמו שמגיע לך, מאשר להמשיך לפנטז ולחשוב מה ואם ואילו, לא? כל זמן שאתה "מחכה" לה, אתה לא נותן לעצמך הזדמנות ראויה להכיר מישהי שמתאימה לך. חבל. כל יום שעובר בלי חיוך שבא עמוק מהלב, הוא יום מבוזבז. בכל מקרה - מחזיקה לך אצבעות. שתזכה לאהבה הכי טובה שיש!

Weird Eyal 21

New member
תודה רבה בייב

אבל במצב שלי זה לא שבחורות מחכות לי..... רק אני צריך לחכות להן.... אולי פעם אחת בחיים שלי בחורה חיכתה לי....(ואז הרגה אותי) בכל אופן תודה רבה עוד מעט אני פוגש אותה לפעילות... נראה.... ביינתיים אין שום תגובה חיובית או שלילית... אוהב אייל

למעלה