יש בעיה...

Hole In The Sky

New member
יש בעיה...

המ....אז ככה
: משום מה... (ואין לי מושג איך) נעלמו כל הפרטים שלי מהכרטיס האישי..(שהיה מלא!) החתימה שלי נעלמה... כמו שאני בטוחה ששמתם/ן לב... והסיסמה שלי.. כנראה לא נכונה,ולכן איני יכולה לתקן את מה שקרה. אז אני פותחת כרטיס חדש, עם ניק ניים אחר, אם יש הצעות לניקניים, הם יתקבלו בברכה!! בינתיים הניקניים שלי יהיה FLAMMABLE

FlamMAble

New member
שיט אנשים!!

גם הפרטים של הכרטיס הזה נמחקו!!!! וגם הפעם אני לא מצליחה להכניס סיסמה ואומרים לי שהיא לא נכונה! לאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUCK תפוז!!!!!!!!!!!!!!!!FUCK תפוז!!!!!!!!!!!!!!!!FUCK תפוז!!!!!!!!!!!!!!!!FUCK תפוז!!!!!!!!!!!!!!!!FUCK תפוז!!!!!!!!!!!!!!!!FUCK תפוז!!!!!!!!!!!!!!!!FUCK תפוז!!!!!!!!!!!!!!!!FUCK תפוז!!!!!!!!!!!!!!!!FUCK תפוז!!!!!!!!!!!!!!!!FUCK תפוז!!!!!!!!!!!!!!!!FUCK תפוז!!!!!!!!!!!!!!!!FUCK תפוז!!!!!!!!!!!!!!!!FUCK תפוז!!!!!!!!!!!!!!!!FUCK תפוז!!!!!!!!!!!!!!!!FUCK תפוז!!!!!!!!!!!!!!!!FUCK תפוז!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם יודעים ש.....

אם כותבים על המקלדת TAPUZ אבל אתם כותבים בעיברית מקבלים: אשפוז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

space girl

New member
אם כבר הודעות לא קשורות ....../images/Emo4.gif

אז אסאל מפורסם
הוא מופיע ב4 GIRLS

De-Panther

New member
../images/Emo4.gif את צריכה בכל מקרה להתקשר להנהלת

הפורומים כדי להודיע להם על זה כי ניראה לי שמישהו פרץ לך לניקניים וגילה את הסיסמא ויכול להיות שפשוט יש לך בעיות באינטרנט ובגלל זה כתוב לך שהסיסמא שגויה נסי לבדוק אם יש לך קוקיס במחשב או לא

למעלה