יש בעיה...

Flying Camel

New member
יש בעיה...../images/Emo2.gif

כפי שאתם כבר יודעים אני מתכנן להגיע לארץ בעוד 12 יום..אני לא יכול לחכות כבר! עכשיו, אם אתם זוכרים אני עובד ב"סנדיי סקול הישראלי" כבר מתחילת השנה, אני עובד בגן הילדים...כמו שאתם יודעים הילדים בשבילי הם אהבה גדולה ואני עברתי עם הילדים האלה המון במשך השנה, אם זה צחוק, בכי, כאב או הנאה, פשוט התחברנו אני ועוד 24 ילדים מדהימים! הבעיה הגדולה היא שה"סנדיי סקול" מסתיים ב 15 ליולי וכאילו מה אני יחכה עכשיו שבועיים כדי לראות אותם פעמיים אחרונות או שאני אטוס כבר לארץ? זה עושה לי קצת כואב שאני לא אהיה איתם במסיבת הסיום... מצד שני יש לי יומולדת ב14 ואנשים בארץ יהרגו אותי אם אני לא אהיה שם...ויותר גרוע אני יהרוג את עצמי כי אני לא מסוגל להיות פה עוד שנייה מיותרת...ובשביל הילדים כלום לא מיותר..אז מה אני עושה? אם אני "הולך אחרי הלב" אז זה לוותר על הבגרות בלשון וטס מחר! אבל לקחתי אחריות אז את השנה לפחות אני אסיים כמו שצריך... אז מה נראה לכם? תודה מראש...

אני חושבת שתסיים

שבועיים פחות או יותר לא יהרגו אותך, היית באנגליה 6 שנים תוכל לשרוד עוד שבועיים אני בטוחה. זה באמת העיניין של האחריות-לקחת על עצמך משימה, נקשרת אל הילדים, הם נקשרו אלייך, תסיים את זה בצורה מכובדת. אח"כ שתבוא תחגוג עם כל החברים שלך מסיבת יום הולדת מאוחרת, זה לא כזה נורא, באמת שלא. טוב, מקווה שעזרתי.

נעמצי

New member
אני מסכימה.............

תחשוב כמה הילדים ישמחו מזה........ וזה יתן לך גם כן סיפוק..... וגם מסיבת יומולדת מאוחרת זה סבבה. איז כיף לך, אתה חוזר לארץ

sivani

New member
אני חושבת ש...

תישאר שם עוד שבועיים עד סיום השנה.כמו שאמרת, הילדים האלה קשורים אליך,והם מאוד יתאכזבו-בעיקר אם הם לא יראו אותך יותר. אתה גם תרגיש יורת טוב עם עצמך (ואני לא יכולה להקליד יותר,עשיתי ציפורניים אתמול חברה שלי דחפה אותי לזה...)

אמרתי לך כבר ואני אומר שוב

ממה תתבאס יותר - שהילדים יתבאסו יום יומיים או שאתה תתבאס בגלל שאת היומולדת שלך תבלה בלונדון במקום בארץ????

למעלה