יש בעיה בתפוז

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
יש בעיה בתפוז

מטפלים בה כעת. דיברתי איתם. קשה עם ההודעות, המסרים, ומה לא??????????? ל"ג בעומר שמח לכם.. אפשר לגלח את הזקנים...... מי רוצה בטטות על גחלים??????????????
אני רוצה............... חיפאים והסביבה,,,,,,אפשר לעשות משהו.......... מותר להיות גם ספונטניים , לא חייבים התארגנות מראש......... נראה אותכם גברים .............בנות......

magy

New member
קיבלתי במייל הזמנה לפני מספר דקות

עם עיטורים , בזו הלשון....... שלום רב ביום שלישי הקרוב ב - 30 לחודש אפריל אתם מוזמנים לחגוג בהרצליה את חג המסיכות ההשתתפות היא ללא תשלום נשב מסביב למדורה והשמאניות גאיה דורות וכוכב גאון תעברנה לכולנו טקס אנרגטי מיוחד במינו טקס שעיקרו שחרור רוחות הפחדים כל המסיכות המגיעות מעולם הפחדים תשוחררנה בטקס מיוחד ותישלחנה לעולם הרוחות ממנו באו כולכם מוזמנים לבוא ולחגוג איתנו את החג הזה המיוחד שהינו פתח לשער אנרגטי לתקופה חדשה שלווה ושקטה לכולם פרטים נוספים באתר של - מעגל האור http://www.light-circle.co.il/ * אם אתם לא מעונינים לקבל עוד מיילים כאלה אנא הודיעו לי * נכנסתי לאתר.........ואני שואלת......איך אנשים מאמינים בזה????? =============================== שמח לארח אתכם באתר של מעגל האור הודעה חשובה יום שלישי - בערב ל"ג בעומר נחגוג ביחד בהרצליה חג מיוחד חג המסיכות - חג לשחרור הפחדים בחג זה רוקדים ומשחררים את הפחדים כולכם מוזמנים לחגוג איתנו הטקס ללא תשלום *** לחץ לעמוד הארועים *** שמי שמעון - את עולם הרוח גיליתי לפני כ- 24 שנים , עולם שמכוון את כולנו פנימה מאותו הרגע ועד היום, אותה אנרגיה, אותו כוח של חיים, נשאר מחובר בתוכי ולפני כשנה החלטתי לצאת החוצה, בפעילויות מהסוג שמסופר באתר לפני כמספר שנים למדתי גם רייקי עד לשלב של מאסטר רייקי כיום אני מוצא את עצמי במרכז פעילות מתפתחת חדשה במעגלי האור בעולם של עשיה בתחום האור והאהבה, עולם ההתפתחות האישית וביחד עם עוד הרבה חברים טובים התחברנו כדי להיות לעזר לכל מי שהחליט לצאת אל המסע המופלא מכולם בדרכו שלו אל עולם הרוח שלו ואל המימוש העצמי והחשוב ביותר - אל עצמו הנושאים שבאתר ארועים בטבע במעגל האור טיפולי רייקי וסדנאות טיפולי קרניוסקראל שמאניזם אינדיאני טיפולי דיווין פורום נשמח לראות את כולכם איתנו! *** לחץ למשלוח אי- מייל *** אפשר להתקשר לטל´ : 913434-054

למעלה