יש בכלל גבולות????

joshks

New member
יש בכלל גבולות????

אתמול, שישי בצהריים, הגעתי ישר מהבסיס לקניון ליד ביתי כדי לפגוש חברה טובה לפני שהיא נוסעת לכל הסופ"ש.

הגעתי דיי מסריח כי היה ממש חם והמדים לא הקלו על הדבר. אז נכנסתי לשירותים כדי להתארגן ולפזר קצת דאודורנט וכשנכנסתי שמתי לב מישהו מציץ מרווח בדלת של תא השירותים אבל לא הקדשתי לזה הרבה מחשבה. נכנסת לתא השירותים, יצאתי, בזמן שעדיין היו שם אנשים ושוב, שמתי לב לבחור שמציץ. כשנשארתי לבד בשירותים, הבחור הוציא את ראשו. סובבתי את הראש, ולמולי ראיתי בחור זקן, (לפחות 60), מסמן לי לבוא ומלקק את שפתיו. כמובן שביחד עם הגועל שהציף אותי, גיחכתי ועזבתי את השירותים.
מה נסגר עם אנשים? אין גבולות? הכל כל כך זול וחסר משמעות וגם לא מתאים ברמות מטורפות. מילא באטרף, שם קל להסתתר מאחורי המסך, אבל הצעות כאלו בשירותים???

white star

New member

אתה יודע מה אומרים, לנסות לא עולה כסף

איזה דוחה זה יואו

בקניונים וזה יש תופעה עכשיו איך שנכנסים לשירותים כתוב בכל מקום פסיבי מחפש אקטיבי עם ז גדול ומשאיר מספר.
אבל כזו ישירות יואו נראה לי הייתי נשאר בשירותים להקיא או משהו......

לא שמתי לב האמת לדברים האלה רק בשנה האחונה

אבל בלי קשר למה אתה מצדיק את מה שהאיש הזה עשה..? זה נראה לך לגיטימי?
קצת קשה לי להבין איך רואים בדבר כזה לגיטימי עם כל הפתיחות בנושאים האלה שיש בקהילה עדיין אפשר למצוא דרכים אחרות לגלות עניין.
לדעתי צריך שהצד השני גם יגלה עניין אם כבר לא? אז אם במקומות ציבוריים היה מקרה כמו של הזה מהאוטובוס שרשם פה באחד השרשורים אז אוקיי לגיטימי... אבל פאק מעכשיו כל אחד שימצא חן בעיני אני אלך לשירותים ויעשה תנועות כאלה...?

סבבה קהילה פתוחה והכל אבל עד גבול מסוים לדעתי...

שוב, אני חוזר

פעילות הומוסקסואלית בשירותים הציבוריים מקובלת מאוד בכל העולם, ואם לא מוצאת חן בעיניך, אל תשתתף בה. נדמה לי אאל"ט שאיזה זמר מפורסם מאוד נעצר פעמיים על כך שהתחיל עם מישהו בשירותים. יש מדינות בהן מכניסים שוטרי חרש לשירותים כדי שיתפסו את ההומואים האלה.
מה פירוש כל מי שימצא חן בעיניך?
מישהו ביקש ממך לעשות את זה?
גם אני סולד מפעילות כזו בשירותים, הריח, הצפיפות, אבל אם מישהו בשירותים יעשה לי "עין" וימצא חן בעיניי ברור שאזדיין אתו, אבל לא בשירותים. אתה מבין, גם כשהייתי בגילך לא פעלתי על פי עקרונות כשלך. הפתיחות שלי נגמרה כשזה היה כרוך בכאב או ועוד מוזרויות שהכאיבו לי. או שהייתי צריך להכאיב למישהו.

סבבה הבנתי שזה דבר שהוא מ-ק-ו-ב-ל

אבל זה מקובל אם 2 הצדדים מסכימים על כך, מאיפה לאיש הזה אם החייל הזה בכלל הומו? מה הוא נתן לו איזה רמז כמו ההוא באוטובוס..?

האם אתה רואה את זה כלגיטימי שגבר היה מנסה להתחיל ככה עם בחורה בשירותים של נשים ( אני יודע שזה לא יכול לקרות כי יש הפרדה - אבל זה בגלל הקטעים האלה בדיוק )?

עכשיו רק תבין למה יש הפרדה בשירותים של גברים - נשים רק שפה זה בלתי נמנע...

אבל השמיים הם הגבול וכנראה שגם זה בקרוב לא - שכל אחד יעשה מה שטוב לו אם זה היה קורה לי לא הייתי מקבל את זה ברוח טובה בכלל

ברור

הרי גם בטח שואלים אותך אם אפשר להציץ בשירותים.. זה גם אני לא חייב ? בקיצ קצ יום טוב לא ניכנס לשיחות חסרות תכלית

חחח, לא שואלים אלא מציצים, להבא

כשאתה נכנס לתא בשירותים ציבוריים תבדוק אם אין חורים, סדקים ושאר מריעין בישין. רק כף תובטח האינטימיות המלאה שלך בהם.
אני למשל בקושי נכנס לשירותים ציבוריים, ואם כן לא נכנס לתאים אלא במשתנות, ואז אני מסתיר ביד ת'זובי שלי, ולא רואה אף אחד עד שגומר להשתין. חחחחחחחח, אם מישהו במהלך האודיסאה הזו יקרוץ, יביט וכו ויראה לי מעורר תיאבון, אדבר עמו בחוץ. לא מסכים לסקס בשירותים, איכסה פיכסה בשבילי

ItsikH

Member
100 שנים של בדידות זה מה שמביא אנשים לנהוג כך.

תגיד תודה שהוא עומד מולך בגלוי ולא מסתתר מאחורי פרופיל מזויף באטרף ("זה לא גיל שגוי, רק גיל קודם").

רגע רגע רגע

שירותים ציבוריים היו מאז ומעולם מקום בו הרבה סקס מזדמן התבצע, ולדעתי עוד מתבצע.
זה שאתה לא שמעת, לא ידעת, לא מכיר לא מחייב את אף אחד.
מה זה קשור ל"זול" כאילו סקס מזדמן בחדר שעולה 100$ ללילה הוא לא זול?
לא מכיר את תמונות הגבר המוצץ זין המשתלשל מבעד לחור בקיר?
ואחרון - פולניות זה לפולניות.

Wrecker

New member
ואם הוא היה חתיך הורס?

התנועה המגונה אולי באמת קצת מוגזמת, אבל האמת שאני קצת מקנא באנשים שיש להם את האומץ לזה.. אני ממש ביישן והיו כמה סיטואציות שאם היה לי תאומץ כנראה שהיו יוצאים דברים.. מי יודע...

joshks

New member
גם אם הוא היה חתיך הורס הייתי מסרב

כשם שהציעו לי הרבה סקס מזדמן, הרבה אורגיות עם הרבה אנשים שאני לא מכיר וסירבתי כל פעם. אם הייתי על בסיס היכרות כלשהו עם החתיך ההורס, הייתי זורם. אבל לא עם זר מוחלט, בטח שלא בן 60.

למעלה