שחושב שהכל ימשיך להיות כמו שהוא עכשיו. נגיד, אני נוסעת עכשיו ברכבת, והחלק הזה מדמיין מה הולך להתרחש, ובונה סיפור שלם - "אנחנו נמשיך בנסיעה הזאת ברכבת, אנחנו נגיע לתחנה, הכל ימשיך כמו עכשיו....טרה לה לה לה"
יש בתוכנו חלק קטנטן, שיוצר גרסה של העתיד שהיא בתור המשך של ההווה. זהו קו אחד אפשרי, מתוך רבים. דרך לחזות את העתיד כדי להיערך אליו. אפשר להגיד שהקו הזה לעולם לא מתרחש באופן הזה. אפשר להגיד שמראש אנחנו יודעים שזה מה שלא יקרה, לפחות לא לאורך זמן... בזכות כך אנחנו יכולים לדעת שאיננו יודעים ולהכין עצמנו. זה כמו שאנחנו שטים בנהר ומכינים את עצמנו היטב לכך שברגע מסויים הוא התפצל... ואז אנחנו נבחר בצורה הטובה ביותר. אנחנו מכינים את עצמנו לרגע הבחירה.
לא מזמן קראתי אצל סופר רוסי בשם קסנדזוק שמתעסק בחלימה מודעת כבר 15 שנה על טכניקה שדומה ל recapitulation אבל לא של העבר אלא העתיד ובהבט הזה זה נשמע מאוד מעניין
אתה עושה רשימה של תרחישים אפשריים בחייך שעלולים לקרות בהסטוריה האישית שלך בעתיד וחווה אותם בהווה. בדרך זו אתה יכול למנוע הרבה טעויות שעלולים להתרחש בעתידך מה שיעזור לך להשאר בדרך הלוחמים
זה מזכיר לי שקראתי באחד מהספרים ש ל קק שהיה מכשף אחד שהיה מספר סיפורים ובכל פעם לפני שהתחיל לספר סיפור הוא היה מסובב אתכהובע שלו שהיה מונח על הרצפה - ומספר את הסיפור ההיסטורי על נפילת דמות חשובה במקסיקו אבל משנה את הסוף ועושה שהדמות ניצחה ולא הפסידה. במחינתו הוא שינה את האנרגיה של המקרה ובכל פעם שהוא סיפר את הסיפור הוא המשיך עם הסידור האנרגטי החדש. אם אני מבין נכון זה אותו דבר, ויותר מכך אפשר גם לעשות את מה שרשמתי בדוגמא ולשנות מקרים היסטוריים שלא מתאימים לך, בזמן השחזור או מדיטציה אחרת בהצלחה