יש בי את התחושה

מוצארט

New member
יש בי את התחושה

שהפורום הזה הפך לפורום: הורים לילדים שלוקים בתסמונת או איזה תרופה אני צריך לקחת? עקב כך ובהתאם לזאת, אני לא רואה את עצמי משתלב כאן, חבל לי. אולי אני אכתוב מדי פעם, אם אראה צורך בזה, אך לא יותר. המשך חג שמח לכולכם!

מוצארט יקירי

חבל לי מאוד שאתה לא מרגיש שאתה מתשלב בפורום הזה לאחרונה. הדבר שהייתי הכי רוצה זה שתרגיש נוח ועניין. אני כאמא לילד שלוקה בטוראט מוצאת אוזן קשבת ואני מרגישה שאני פורקת את המטענים שלי במקום הנכון, במקום שבו מבינים אותי ומקבלים את הילד שלי ולא כמו הסביבה שבה אני נמצאת ולפעמים מדובר במשפחה שלי שממש לא מצליחים להתחבר לתסמונת ומפרשים את התנהגות בני כשובב, חסר גבולות וכו... כאשר התחלתי לכתוב בפורום, הגעתי למקום עטוף חום ואהבה והכי חשוב הבנה. יכול להיות שמה שחסר לך בפורום זה לחלוק עם אנשים שאולי הם יותר קרובים לגילך, שבאמת אני לא רואה בפורום. רוב ההורים שבפורום הם הורים לילדים יחסית קטנים שגילם הממוצע הוא תשע ועד שלוש עשרה. אני שמה לב שלאותם ילדים יותר קשה לכתוב ובעיקר מי שמכניס אותם לפורו הוא גיל איש החידות היקר שלנו שנותן להם אתגרים וכך גם מכניס אותם לפורום. אנא מוצארט היקר תכתוב מה אתה מצפה יותר מהפורום ואני מאמינה שכולם יעשו מאמץ גדול להתאים את עצמינו גם לך. הכי חשוב שיהיה לך עניין ואני מקווה שתעזור לנו להבין את הצרכים שלך. אני בכל אופן מבטיחה שאם תכתוב מה אתה מצפה אני אנסה לענות על צפיותיך. תודה לך ששיתפת אותנו ולא נעלמת מהפורום בלי סיבה. אז יקירי, שיהיה לך גם חג שמח וטוב בכל מקום שתהיה בו אלונה

מפגש

מוצארט שלום, במפגש היו גם חיילים ואנשים בני גילך. במפגש שנערכן אחת לחודש הופיעו שם גם חיילים ושמענו על דרכי התמודדותם בתסמונת. אם זכרוני אינו מטעה טרם זכיתי לראות אותך בין המפגשים. למשל אריאל הוא חייל ואפילו בזכות המפגש איש קבע העביר אותו ליחידתן. נורא קל להעביר ביקורת על הפורום אבל כדי לנסות ולשנות דברים עליך לתרוםפ ולהשתתף בפורום באופן פעיל. בטוחני שאם תפנה לשביק היא תמצא לך אנשים בני גילך אשר ביחד תתמודדו יותר טוב עם התסמונת. יש גם אנשים בוגרים יותר בעלי התסמונת שהתמודדו איתה ביתר הצלחה ומשתתפים באופן פעיל בפורום כמו איש חידות למשל או אלין. שלך משה

הלנה

New member
הי מוצארט

אני מקווה שתיכנס עוד פעם אחת לפחות לקרא את התגובות... באמת שמתי לב שאתה לא מרבה להשתתף בזמן האחרון. שמתי לב שגם PHINIX ומיכאלה (או דניאלה סליחה שכחתי), לא נכנסנו בזמן האחרון - אולי מאותה סיבה. בכל זאת יש פה את אלין, את מיכאל (שנכנס לאחרונה והוא בתחילת שנות ה- 20), את אריאל, חייל שהכרנו במפגש ונכנס לפעמים לפורום, את איש החידות הגדול מכולם, ויש גם כמה נערים. זה נכון שיש פה כמות מאד גדולה של הורים לעומת, חברה צעירים עם טוראט, אבל אולי אם הית כותב יותר ומעלה סוגיות שמענינות אתכם אולי הית מקבל תגובות מאנשים אחרים- אתה אפילו יכול לציין שאתה מעוניין לקבל תגובות רק מאנשים שלוקים בטוראט ולא מהורים - אף אחד לא יעלב מזה. מקווה שתשאר איתנו, הלנה

kermi1234

New member
אולי מוצארט צודק

גם אני נכנסתי הרבה בהתחלה אבל באמת כמו במוצארט אמר זה הופך לפורום של הורים תומכים (ובצדק), אולי יש מקום לחשוב על עוד פורום לבוגרי טוראט :) כמובן שזה נאמר בלי כעס ועם הרבה אהבה

שביק

New member
חבל מאד, מפני שישנם עוד צעירים

בגילך אשר כותבים, יש להם קשר וכו' תעשה "מחשבה חוזרת" וחזור בך. חג שמח גם לך, וד"ש למשפחה שביק

שביק

New member
עכשיו נכנסתי הביתה ופתחתי

את הפורום רק לזמן קצר. נכדתי האהובה יושבת ליד המחשב כאשר היא מתארחת אצלנו. היא מקסימה, בת 12. "מוצארט" היקר, אם תחשוב על משהו - נושא כלשהו, שהיית רוצה שתהיה התיחסות כלשהי, תכתוב. זה חשוב לנו, כך נדע מה אכן כל אחד היה רוצה, ואם ניתן, גם ליישם זאת. אני שמחה שלא נעלמת בלי לומר מילה. ישנם צעירים נוספים אשר כותבים, ניפגשים באירועים שלנו ובאים בשמחה עוד ועוד. הרי בכל דבר תמיד יש מקום לשפר בכל נושא ודבר. אני מאחלת לך ולבני ביתך חג שמח!!!!!!!!! שביק

מוצארט

New member
רק כדי להבהיר את העניין

אני לא עוזב את הפורום. אני עדיין קורא פה ושם, אבל פשוט, אין לי על מה לכתוב כאן, או על מה להגיב...

הלנה

New member
או קיי נרגענו

ואני כבר רואה שהיה לך מה להגיד על הניצחון של מכבי....

galshifi

New member
אחת כמוך

הי, אני גל ואני חדשה כאן ומחפשת אנשים בגילי לשוחח איתם. אשמח לדבר איתך...

למעלה