יש בינכם כאלו

demoloc

New member
יש בינכם כאלו

שכותבים את ההרפתקאה שלכם (מן הסתם השאלה מופנית לשוה"מים)? או כולכם מספר?

רמץ

New member
בודאי!

מאז ומתמיד לעגתי להרפתקות קנויות - עד שהתחלתי עם EXALTED... אבל אין מה להשוות את הקנויות שאני מכיר של מו"ד עם הספציפית הזאת של EXALTED. הם חשבו על הכל! אוף! אני מתגעגע... תקופת מבחנים בלאט!

tarash

New member
כמובן

אני תמיד כותב את ההרפתקאות שאני מריץ אני מנסה שהם יהיו הכי טובות ובהשוואה לאלה שויזרדס מפרסמים זה לא קשה

backdoorslam

New member
הסטוריה, עולם

הרי זה מה שמקשר הרפתקה אחת לזאת שאחריה - עד ליצירת רצף מפגשים שנקרא "מערכה" (קמפיין). שים לב שבהרפתקאות כתובות, יש תמיד בעיה הגיונית "להביא" את חבורת ההרפתקנים למקום ההתחלה. אני זוכר שבטירת אמבר (אחת ההרפתקאות האהובות עלי. ז"ל) החבר'ה הלכו לישון בלילה אפלולי במיוחד, כשלמחרת בבוקר הופיעה מולם הטירה. פוףף.

demoloc

New member
יש לי חבר

שרצה לעשות עולם מושלם. אז הוא שבועות על שבועות יצר עולם והיסטוריה,ושהגיע הזמן להרפתקאה עצמה יצא לו נורא עלוב,אז הוא נטש את הקטע של המשחק והתחיל לכתוב ספר

DIDGIN

New member
בּבּדאי../images/Emo70.gif

הרי החלק הכי כיף הוא ליצור את העולם וההרפתקאות אני נהנה מהתכנון עוד יותר מאשר מהמשחק עצמו כרגע אני מעביר לשחקנים שלי מערכה ע"פ רעיון שהיה לי לסדרת ספרי פנטזיה (8 ספרים!), וזה מתרחש בעולם גדול עם הסטוריה ארוכה ומפורטת, אז אפשר לומר שאני כותב את ההרפתקאות שלי...

אני חושב שהשאלה הנכונה היא

האם יש כאלה שמריצים הרפתקאות מוכנות. למען האמת, אני לא כותב את ה'הרפתקאות' שאני מריץ אלא חושב בראש מה כל דב"ש עישה וזאת ה'הרתפקה'.

tarash

New member
השה"ם שלי

העביר לנו כמה הרפתקאות מוכנות(גולם פיצה) וזה היה נחמד אבל עכשיו הוא מעביר לנו הרפתקאות שהוא יוצר וזה מגניב.

למעלה