יש ביות

erlich

New member
יש ביות

כלומר עם עין, רק בלי, כי ככה אומרים את זה אצלנו (בצבא). אימא ואבא. מאוד מאוד נגד. פתאום. כלומר הם טוענים שזה תמיד היה ככה, אבל עד לפני שבוע שבועיים קיבלתי מהם את ההרגשה שזה בסדר, ושצריך אז נעשה וכו'... היום דיברנו. כלומר עכשיו דיברנו. הם אומרים ככה, אנחנו מאוד מאוד נגד, אבל לא נעשה עליך סנקציות. רק לא נעזור לך *בכלל* בעניין. הם הציעו שהם יחזירו לי את מה ששילמתי על שיעורי הנהיגה. כפול. רק שלא אסע באופנוע. אה, ושהם יעשו הכל כדי לעזור לי בנסיעות. שימי חמישי ללימודים אני אוכל לקבל את האוטו של אימא, ושבימי שני אולי אני אסע במונית... מי שמכיר אותי יודע ששניהם (ובמיוחד האחרון) מאוד מאוד מאוד לא אני. יש משהו שמאוד מאוד קשה לי להסביר להם. שמעבר לצורך האמיתי בתחבורה ממקום למקום, אני מאוד רוצה כבר להרגיש נייד. וחופשי. שבעצם אני יכול להגיע לאן שאני רק רוצה, מתי שאני רק רוצה, בלי להיות תלוי בלבקש את המפתח. כל פעם שהעלתי את זה בשיחה, אבא שלי נסוג לעניין שאופנוע זה לא יעד שאני צריך להציב לעצמי (כנ"ל אוטו אגב שהעלתי בסוף), ושהאימג' שלי נוסע על אופנוע אדום תוך כדי שהרוח מבדרת את הבלורית שלי חייבת לצאת לי מהראש. מהרבה סיבות. אני מודע לזה שאופנוע יגרום לניתוק כלשהו, ולמתח, למרות שהם טוענים שהם לא יטילו סנקציות וכו'... באמת קשה לי להחליט מה לעשות. ארז.

erlich

New member
נ.ב אחרון בהחלט

סתם תקראו את ההורוסקופ שלי להיום. ארז. אצלי זה העלה חיוך :)

De-Panther

New member
נראה לי שהם לא חשבו שאתה הייתה אז..

כשלמדת והכל שבאמת היית רציני לגביי זה תחשוב על זה ככה הם מפחדים עלייך וכשאני חושב על זה... אז קח את ההצעה שלהם על להחזיר את הכסף של שעורי הנהיגה על אופנוע וקנה מכוית כי בינינו זה נראה לי הרבה יותר בטוח ואני לא קראתי הכל אלא רק את ההתחלה אז כנירראה ה לא כל כך טוב מה שאמרתי אבל פשוט היה לי יום מעייף ואני כותב במחשב שהוא לא המחשב שלי והוא לא נוח אז מקווה שתסלח

תשמע סיפור אישי ../images/Emo68.gif

אדם שהתווסף למשפחה (אז עכשיו הוא כזה.. די קרוב משפחה שלי..
), הוא בן אדם לא עם הרבה מזל. (לא שזה אמור לשקף עליך משהו..
) נקרא לו בשם בדוי.. ממ.. ר'. ר' נפצע במשחק כדורגל ברגלו, עבר ניתוח, ושוחרר מהצבא. חבל. כעבור שנה ואפילו יותר, ר' התהפך עם רכבו בגלל מכונית שפגעה בו מהצד. מאוד חבל.. o___O בינתיים הוא יוצא שלם מהדברים האלו. לפני מספר חודשים ר' קנה לעצמו אופנוע. מושלם, הייתי אומרת. אפילו הצטלמתי עליו.. כן כן.. ניסה להיות זהיר (עד כמה שאפשר במהירות של 190 קמ"ש על הדבר המטורף הזה..), מעיל עור, כפפות, הקסדה הכי טובה. לפני כשבוע, רכב פגע בו. ר' עף על הכביש. האופנוע נמרח וכל מה שנותר ממנו זה חתיכת.. צ'יקמוק..
האמבולנסים מיהרו להגיע למקום, ר' נלקח לבי"ח, ושם בכה 3 שעות שהוא חושב שגופו משותק- שהוא לא מצליח להזיז את הרגליים, ולא את הידיים. למזלו, הוא יצא בלי פגע. רק גוף כואב, וזהו. הקסדה הייתה כ"כ טובה שראשו לא נפגע, וגם המעיל הציל אותו. הוא בסדר עכשיו. זו סיבה אחת למה ההורים שלך כ"כ דואגים לך. גם אני חשבתי בהתחלה, על כמה קוּל זה יהיה אם אסע על אופנוע (למרות שמשקל גופי לא יחזיק במהירות...
), וכמה כיף ומהיר זה רכב על שני גלגלים. אבל יש יותר סכנות מאשר הטבות. ובעניין הניתוק והחופש... אולי, אם תציע להם הצעות פשרה כאלו.. שיגרמו להם להאמין שתהיה בטוח יותר, ושאולי תהיה קרוב אליהם יותר..
אני יודעת שזה קשה, ושאתה כבר צריך את החופש הזה, אבל אתה חייב להתחשב גם בהם. גם אני הייתי דואגת

ואם אתה רוצה,

אני יכולה לספר לך סיפור דומה, על בחור צעיר עם מזל וחן בחיו, עד שנגיע לסוף הסיפור... והסוף הוא רע. (מאוד) אני מאוד אוהבת אופנועים, ואופנוענים... ובהחלט יכולה להבין את האהבה לדו גלגלי הזה... את האדרנלין, האגו, האיבזורים, הכיף, והנוחות. אבל אתה יודע מה? שום אהבה בעולם,(בטח לא לאופנועים), לא שווה את החיים שלך, ובאופנוע, לא מספיק שאתהתהיה זהיר, מספיק שהרכב לידך לא כזה בכדי שתפגע. כך קרה לבחור מהחלק הראשון של ההודעה, מישהו לא שם לב לנוכחותו על הכביש, (יש לך מושג בכלל כמה "קל" לא לראות אופנוע?!) ופגע בו כך שהוא הועף מהאופנוע אל הכביש, ושבר את המפרקת, באיזו קלות,(
) שום כפפות שום קסדה, ושום מעיל לא עזרו לו, הוא פשוט "נפל לא נכון"... ואני מקווה, שלעולם לא תדע, מה מקרה כזה עושה להורים למשפחה ולחברים. וכמה קשה הגעגוע. אני כאן, לא בכדי לשכנע אותך, תחליט את ההחלטות שלך עם עצמך, אני רק נותנת לך מושג קטן על הקלות שבה נהרגים ונפצעים אנשים. ומקווה שתמיד תסע בזהירות, גם אם זה על קורקינט...

miss tamborin

New member
נו באמת..

זה ברור, מובן והגיוני שהם דואגים, הם אוהבים אותך ואיכפת להם ממך והם הורים-זה התפקיד שלהם לדאוג. ואין ספק שזה מסוכן. אבל זה מהו שרצית, למדת, שמחת שעברת, נכון? אז הם יצטרכו להתמודד עם הפחד- ולא כי אתה ילד גדול ואתה תמרוד בהם אלא כי זה משהו שאתה רוצה וזה בשבילך מבטא משהו, הרבה יותר מסתם כלי תחבורה, אמרת את זה בעצמך. אל תדאג, לדעתי- בהתחלה יהיה קצת בלאגן ותשמע הרצאות וכל זה..אבל בסוף הם יתרגלו לרעיון ויהיה טוב...
מה שכן- אני חושבת שאתה צריך להסביר להם את כל העיניין הזה של מה האופנוע מסמל עבורך-לפחות שיידעו, מגיע להם את זה. והקטע עם ההורסקופ- מוזר בהחלט..ודיי משעשע.. אגב, לא אמרתי לך- מזל טוב על הטסט
מעיין

לי דווקא הרשו אופנוע. די מפלצתי, יש

לציין. ובגלל שאני יודע מזה - אם יהיה לי ילד והזכרון לא יבגוד בי, אני חושב שאני, להבדיל מהורי, אערים גם אערים קשיים על גבי קשיים. גם בכל הנוגע לרכב.

dana2909

New member
צר לי

אבל אני נאלצת להסכים עם קודמי. אני הבנאדם הראשון שמכיר ביתרונות של האופנוע (מי אמר חניה ולא קיבל). אבל אני מכירה אדם מאד מאד קרוב אלי, שכמעט עבר לצד השני בגלל שאיזה רכב פגע בו ופירק לו את הצורה. הוא עצמו אחרי הרבה פיזיותרפיה יצא מזה אבל כל שינויון קטן במזג אוויר הוא נאנק מכאבים... אז אם אתה שואל אותי, רד מזה..

מיטללל

New member
אמרתי לך כבר מה אני חושבת על

זה, אבל אני אכתוב את זה גם מפה, אני חייבת אחרי התגובות הקיצוניות שקיבלת... חוץ מזה, תזכרו הוא לא נתן דילמה וביקש טיעונים בעד ונגד, הוא שאל מה לעשות ואיך להרגיע את ההורים שלו. קודם כל, אני בטוחה שאתה יודע שאני לא מתה על אופנעים. אני גם תמיד טורחת להגיד לאופנענים שמסביבי שזה סוג של בקשת מוות. עם זאת אני יודעת כמה חיכית לזה וכמה זה חשוב לך. אני מאמינה שיש גבול למידת השליטה שאנחנו צרכים לתת להורים בחיים שלנו (למרות שהדאגה שלהם מובנת וטבעית). אני גם לא מבינה איפה הם היו עד עכשיו. הם היו מודעים לזה שאתה לוקח שיעורים, לא? הם היו צריכים להטיל את הווטו הרבה יותר מוקדם, ואז היית חושב איך אתה מתמודד איתו. המגיבים דיברו על כמה שזה מסוכן. אבל אם נלך בכיון הזה הכל מסוכן, לא? מסוכן לנסוע באוטו כי מי יודע איזה אדיוט שתוי יבוא מהכיוון השני. מסוכן לנסוע באוטובס כי מי יודע אם חלילה אף חולה נפש לא יטריח עצמו להתפוצץ שם.. ואפילו מסוכן "להיות" באופן כללי כי מי יודע מתי יפול פה נשק כימי... וכדומה. למרות שאופנוע זה קצת שונה ואולי (הרבה) יותר מסוכן, ומעטים האנשים שלא קוראת להם אף תאונה כל שנות הרכיבה שלהם... (פה אין "אבל". רק עוד חומר למחשבה, שאני בטוחה שאתה מודע אליו). אבל זאת צריכה להיות ההחלטה שלך. להתחשב במשפחה וברגשות שלהם, זה מקסים וחשוב, אבל שוב, יש גבול. האופנוע יגרום למתח מסויים, זה נכון. ואני בטוחה שיהיה להם קשה ומפחיד.. אבל עם הזמן הם יתרגלו, הפחד (המובן) בכל מקרה ישאר אבל הם יפסיקו כל כך להקשות עליך. סנקציות אני לא מאמינה שיהיו, אתה לא ילד קטן ואני בטוחה שהם יודעים שזה לא יעבוד. וניתוק.. בטוח לא יהיה., הם ההורים שלך. פה זה מתחיל ונגמר. הם מציעים לך אחלה הצעה.. בה הם דיי מנסים לקנות אותך (שוב, מטעמים מובנים) אבל לדעתי אם תלך על זה, תצטער.. חיכית לרשיון ולאופנוע הזה המון זמן.

dana2909

New member
עד כמה שאני הבנתי

התלבטות היא ללכת או לא ללכת על אופנוע, וזה מן הסתם הולך יד ביד הם ללכת או לא ללכת נגד ההורים, אבל יש גם שיקולים נוספים מעבר למרד בהורים.. והיא כל הדברים שהוזכרו קודם ששווה לקחת אותם בחשבון.

למעלה