יש בחירות!

Panther

New member
יש בחירות!

עוד לפני הצבעת האי-אמון, ברק הודיע שהוא יתמוך בהקדמת הבחירות, שיערכו במועד שיקבע ביחד עם האופוזיציה. דבר טוב מאוד.

חתולית

New member
אותו דבר במילים אחרות

זה כמו שאני אמרתי, פנתר, רק שאני שאלתי אז למה לא ענית לי? ואמרת את זה... what ever. שיהיה לך יום נעים (או ערב, תלוי איך אתה מתייחס)!

אני מקווה שהממשלה החדשה

תחזיר את החוק למדינה, שתפסיק את הסחיטה של ש``ס, והכי חשוב שלא ביבי/ברק/שרון יהיו בראשה.

Panther

New member
באמת מקווה

באמת מקווה שהסחיטה של ש``ס תפסק. חוץ מזה שמה שחשוב בממשלה של הליכוד זה שישימו גבולות לערבים. למה אתה אומר שלא נתניהו\ברק\שרון יהיו בראש הממשלה החדשה? זכורים לך פיגועים בתקופת כהונתו של נתניהו? כי לפניו, אצל רבין, היו פיגועים, ואחריו אצל ברק היו פיגועים. אצל שמיר ונתניהו לא היו!

תראה...אין לי ממש זמן להתווכח

אבל מה שכתבת זה בולשיט... ואני מציע לך לקרוא ארכיונים מהתקופה של נתניהו. לילה טוב כי אני ממש חייב לזוז

Panther

New member
מה בולשיט?

אתה רוצה להגיד שאצל נתניהו היו יותר פיגועים מאצל רבין? אני זוכר שבוע בתקופת רבין שהיה בו במשך 6 ימים כל יום פיגוע!

אני לא אמרתי את זה

אבל מתי היו 6 ימים שכל יום פיגוע? למה יש לחלק מאוהדי ביבי נטיה לשנות את המציאות??? ביבי היה מושחט!!!

goldy

New member
בשביל מה?

אף אחד לא יודע לנהל את המדינה, מה שכן כולם רוצים את הכיסא והרבה הרבה כסף לכיסים. מסקנה שלי: מפלגה: הפתק שאתם רוצים. רה``מ: פתק לבן!!!!! אני יודע שאם הרבה אנשים יעשו את זה לא יהיה רוב לראש ממשלה, אבל ככה לפחות הם ידעו מה העם חושב עליהם. (כמובן שזה לא משנה, שהרי בכל מקרה הרה``מ שייבחר ישכח את זה אחרי רגע, וכך גם העם.

Panther

New member
מה זה השטויות האלה?

בכלל - לא הבנתי מה הקטע של פתק לבן. פשוט לא מחזירים את המעטפה הזאת, או שלא לוקחים. בשביל מה לקחת פתק, להכניס למעטפה, להדביק את המעטפה ולמסור אותה?

למעלה