יש את לורן גראהם בסרט "גבר מי שמטפלת" תפקיד קטן אבל חמוד
G gilmorefreak New member 19/4/05 #2 ../images/Emo122.gif עוד מישו רוצה להודיע לנו על זה? [לא התנפלתי.. *שותקת*]
V Velma Kelly New member 20/4/05 #3 השניה חזרתי מזה.. אין מה לעשות - לורליי נשארת לולרליי! היא כזו.. היא שם! אותו סגנון לבוש, הסגנון דיבור בערך אותו דבר רק איטי יותר. ממש חמודה שם כל הסרט אני וחברה אומרות כזה "זה כזו לורליי!"
השניה חזרתי מזה.. אין מה לעשות - לורליי נשארת לולרליי! היא כזו.. היא שם! אותו סגנון לבוש, הסגנון דיבור בערך אותו דבר רק איטי יותר. ממש חמודה שם כל הסרט אני וחברה אומרות כזה "זה כזו לורליי!"
ל לוויתן ורוד New member 20/4/05 #5 נצל"ש - עונה ראשונה בהולמרק באיזה פרק אנחנו עוד כמה פרקים נשארו עד תחילת העונה השנייה? והאם תהיה הפסקה בין שידורי העונה הראשונה לשנייה?
נצל"ש - עונה ראשונה בהולמרק באיזה פרק אנחנו עוד כמה פרקים נשארו עד תחילת העונה השנייה? והאם תהיה הפסקה בין שידורי העונה הראשונה לשנייה?
† † fairy Of Death † New member 20/4/05 #6 אממ לגבי מס' הפרק בעונה הראשונה: אנחנו בפרק 19 לפי מה שאמרו לי, ויש 21 פרקים, לדעתי השנייה תתחיל ישר
S Shlomi Alex New member 21/4/05 #7 למי שרוצה... יש לי את העונה הראשונה וגם השניה על DVD אז מי שרוצה לצרוב... מוזמן !!! אה... ובקרוב אני חוזר לניו-יורק... אז תהיה לי גם העונה השלישית... שלומי.
למי שרוצה... יש לי את העונה הראשונה וגם השניה על DVD אז מי שרוצה לצרוב... מוזמן !!! אה... ובקרוב אני חוזר לניו-יורק... אז תהיה לי גם העונה השלישית... שלומי.