יש אתר לארגון

sarit ra

New member
יש אתר לארגון

שלום לכולן להפתעתי מצאתי שגם לארגון שלנו יש אתר מפורט עם מידע רב אודות הפעילות נושאי תפקידים, שאלות ותשובות וכד'. אני יודעת שיש המון שאלות בנושא, אז מקווה שיעזור ויעל - אני חושבת שמומלץ וחשוב שיהיה קישור קבוע בפורום לאתר מקווה שיעזור שרית http://www.health.gov.il/pages/default.asp?maincat=81&catId=686&PageId=3871

dorhl

New member
זה לא הארגון!!! וחבל

מדובר פה בהנהלה שלנו במשרד הבריאות היה שווה באמת לרענן קצת את הארגון

אז שווה לפנות לאירגון בבקשות אלו... באמת חבל שהארגון שלנו לא עושה לעצמו מספיק לובי או מתחזק. נראה לי שאולי פניות ובקשות בעניין יעוררו קצת את הדברים? לצערי, מסיבות אישיות אנני יכולה לעשות זאת בעצמי. איילת

dorhl

New member
ארגון

אחת העובדות אצלנו פנתה לליאורה ברקאי בנושא וזוהי התשובה שקבלה: ללנה שלום, מכתבך היה מרשים מאוד! כל מילה כתובה בסלע! איני יכולה להסכים אתך יותר ... אלא שבמציאות חדברים, לצערי, הרבה יותר קשים לביצוע. אין אנו יכולים להצטרף למאבק הפיזיתרפיסטים, כיוון שהם בעצם באיגוד אחר. עם מזכ"ל אחר.. אלה נבכי התנהלות ההסתדרות וזה דבר שאין בידנו לשנותו. לעומת זאת, מתנהלים מגעים עם האוצר לקראת פתיחת ההסכמים (הסכמי הזכר) והמז"כל שלנו, משה פריימן, מייצג אותנו נאמנה. אשמח לספר לך כאשר תהיה התפתחות מחשית. בברכה, ליאורה

יפעתג

New member
ליעל - בקשה להזמנה לארוח בפורום

האם ניתן להזמין את ליאורה ברקאי, ביום ובשעה שיקבעו ויפורסמו מראש, על מנת שניתן יהיה להפנות אליה שאלות ולקבל תשובות בנושא הארגון?

למעלה