תגידי,
מ ממי נוני New member 29/4/06 #39 באמת תגידי.. ../images/Emo6.gif החמניות האלה הן מהשנה? כל הצמיחה רק מהאביב הזה???
R r66 New member 29/4/06 #43 בטח. אלא צילומים של הבוקר../images/Emo13.gif במקום לקסוס צפורניים עד שתחזרו מהמפגש, הפגנו מעט מהשיעמום במפגש אצלי חילקתי המון שתילים של חמניות אלה
בטח. אלא צילומים של הבוקר../images/Emo13.gif במקום לקסוס צפורניים עד שתחזרו מהמפגש, הפגנו מעט מהשיעמום במפגש אצלי חילקתי המון שתילים של חמניות אלה
מ מייקלה1 New member 29/4/06 #50 ../images/Emo2.gifואני רק השבוע זרעתי חמניות!? איך היא כבר כזו "שופעת" החמניה שלך?
ס סודA New member 29/4/06 #47 אחלה ג'ונגל אין פלא שאת מתה עליו אגב זרעי הדלת גרעה שנתת לי פרצו בין לילה החוצה ישר רואים שבאו מבית טוב
אחלה ג'ונגל אין פלא שאת מתה עליו אגב זרעי הדלת גרעה שנתת לי פרצו בין לילה החוצה ישר רואים שבאו מבית טוב
R r66 New member 29/4/06 #48 תודה מקסים ../images/Emo24.gif גם אצלי כל הדלעות כל כך יפות, הגשם רק עושה להן טוב. אגב, רק אצלנו טיפטף היום
תודה מקסים ../images/Emo24.gif גם אצלי כל הדלעות כל כך יפות, הגשם רק עושה להן טוב. אגב, רק אצלנו טיפטף היום
ה הגננית המקורית New member 29/4/06 #53 מתי הספיקו החמניות להגיע לגבהים כאלה וואו. אצלנו הם רק צצו והגבוהים מביניהם מגיעים לגובה של 40 ס"מ. יפה אצלך רנה ומרנין
מתי הספיקו החמניות להגיע לגבהים כאלה וואו. אצלנו הם רק צצו והגבוהים מביניהם מגיעים לגובה של 40 ס"מ. יפה אצלך רנה ומרנין
R r66 New member 29/4/06 #54 תודה חמודה.... זה הן מחליטות מתי לצוץ, אני אין לי שליטה עליהן יש שם כמויות שתילים נוראיות. אני מדללת כל שנה שוב ושוב
תודה חמודה.... זה הן מחליטות מתי לצוץ, אני אין לי שליטה עליהן יש שם כמויות שתילים נוראיות. אני מדללת כל שנה שוב ושוב