יש אפשרות לראות ליריקס? יש לי אייפוד דור שלישי ואני צריך עזרה דחוף עם הסמארט פלייליסט
ס סלים לוסקי New member 17/2/05 #1 יש אפשרות לראות ליריקס? יש לי אייפוד דור שלישי ואני צריך עזרה דחוף עם הסמארט פלייליסט
ד דפנהדפנה New member 17/2/05 #2 המדריך לאיטונז שכולל גם כל מה שרצית לדעת (כמעט) על סמארט פליליסט ואם אחר כך ישאר משהו לא ברור, תשאל ונענה...
המדריך לאיטונז שכולל גם כל מה שרצית לדעת (כמעט) על סמארט פליליסט ואם אחר כך ישאר משהו לא ברור, תשאל ונענה...
ס סלים לוסקי New member 17/2/05 #4 חצי עזרה המדריך עזר לי עם הסמארט פלייליסט אבל לא כתוב שם כלום בקשר לליריקס אני חייב את זה דחוף!
T TheRealDeal New member 18/2/05 #5 אין אפשרות לליריקס... מה שכן, אתה יכול לשים קבצי טקסט/וורד בגודל של עד 4 קילובייט על האייפוד, דרך הכונן החדש שנפתח בתוך NOTES, אם אתה לוקח את ההמלצה כדאי לעשות תת-תיקיה של ליריקס ואם אתה רוצה תעשה גם תיקיה לכל זמר/להקה, יותר נוח.
אין אפשרות לליריקס... מה שכן, אתה יכול לשים קבצי טקסט/וורד בגודל של עד 4 קילובייט על האייפוד, דרך הכונן החדש שנפתח בתוך NOTES, אם אתה לוקח את ההמלצה כדאי לעשות תת-תיקיה של ליריקס ואם אתה רוצה תעשה גם תיקיה לכל זמר/להקה, יותר נוח.