יש אפשרות? לעלות את הפרקים און ליין? לונה
O ori 15 New member 4/6/04 #2 הפורום... הפורום "סוף הדרך" שבתפוז אינו מתעסק בהפרת זכויות יוצרים, הורדות לא חוקיות וכדומה ולכן, דיונים מסוגים אלו על גבי הפורום לא יימצאו כאן
הפורום... הפורום "סוף הדרך" שבתפוז אינו מתעסק בהפרת זכויות יוצרים, הורדות לא חוקיות וכדומה ולכן, דיונים מסוגים אלו על גבי הפורום לא יימצאו כאן
L LunasRose New member 5/6/04 #3 אמרתי הפרת יוצרים? שאלתי אם יעלו את הפרקים און ליין לא ביקשתי שיפרו זכויות יוצרים! באופן חוקי ! כמו שמלא אתרים עושים שניתן לצפות בתוכניות שלהם און ליין ! לונה
אמרתי הפרת יוצרים? שאלתי אם יעלו את הפרקים און ליין לא ביקשתי שיפרו זכויות יוצרים! באופן חוקי ! כמו שמלא אתרים עושים שניתן לצפות בתוכניות שלהם און ליין ! לונה
O ori 15 New member 5/6/04 #4 ממתי? אוקיי אז לא הבנתי אותך נכון... אבל לא זכור לי שסדרה ששודרה בערוץ 2 עלתה במלואה באתר התכנית לאונליין (שזה נקרא חוקי )
ממתי? אוקיי אז לא הבנתי אותך נכון... אבל לא זכור לי שסדרה ששודרה בערוץ 2 עלתה במלואה באתר התכנית לאונליין (שזה נקרא חוקי )
L LunasRose New member 5/6/04 #5 ההופעה של כוכב נולד? אם אני לא טועה עלתה במלואה באופן חוקי און ליין ! חוץ מזה בעולם עושים את זה כל הזמן אז למה לא בערוץ 2? לונה
ההופעה של כוכב נולד? אם אני לא טועה עלתה במלואה באופן חוקי און ליין ! חוץ מזה בעולם עושים את זה כל הזמן אז למה לא בערוץ 2? לונה
ס סתם עוד 1 New member 7/6/04 #6 תבדקי באתר סוף הדרך. יש שם קטעי וידאו מכל התוכניות שהיו עד היום עם כל הקטעים הכי טובים