יש אפשרות לעקוף Firewall?

uganda

New member
יש אפשרות לעקוף Firewall?

אני מנסה לגלוש לחדרי שיחה (צ´אטים) והשרת לא מתחבר. עד לפני כמה שבועות הצלחתי להתחבר, אבל לאחרונה הייתה בעיה עם האינטרנט והחליפו את הספק אינטרנט (זה לפחות מה שאני הבנתי). מאז אי אפשר להתחבר לשום שרת של של צ´אט. אני מעריך שמדובר ב- Firewall שהתקינו כשהחליפו את הספק אינטרנט. מה אפשר לעשות? יש דרך לעקוף את זה? תודה מראש.

uganda

New member
עוד כמה פרטים...

אחרי שקראתי כמה הודעות אחרות... אין לי אפשרות להסיר את ה-Firewall. אני מחובר דרך תקשורת בחברה, ככה שאני לא יכול להסיר שום דבר וגם אין לי גישה... חוץ מזה, אם מישהו יכול להסביר לי איך זה בדיוק עובד, אני ישמח... וגם מושגים כמו פרוקסי וכאלה.. איך לעזזל זה עובד ומה זה בדיוק?

philips

New member
למה אוגנדה?

קרא את הסברי לשאלה הקודמת בדבר FIREWALL... אני מאמין שזה יענה....שאלם אם יש לך עוד תהיות... לגבי פרוקסי.... מחשב המשמש כמתווך בינך לבין רשת ומאפשר לך לגשת לרשת דרכו-- כל התעבורה שלך עוברת דרכו ולכן הוא גם יכול לשמור אצלו חומר ולכשתרצה את החומר הזה תוכל לקבל אותו ממנו ולא תצטרך לצאת לאינטרנט עצמה..... מאפשר גם לשתף מחשבים ברשת ביתית בחיבור אינטרנט אחד עכשיו אתה שואל מה ההבדל בין PROXY ל FIREWALL.... התושבה היא כזו.... FIREWALL הוא מסנן בין רשתות ,שאתה חייב לעבור דרכו. ראה את זה כדלת הרב בריח החוסמת את הכניסה לביתך ואילו PROXY היא תוכנה שאתה מעביר את תעבורת האינטרנט שלך דרכה אל האינטרנט..... לא חובה בד"כ.. תלוי בארגון ראה את זה כנער שליחויות הלוקח מביתך דברים ומחזיר לביתך דברים.. כמובן שישנם מוצרים שמשלבים את שני הדברים האלו.. לגבי הסבר מפורט/ברור יותר ..שאל לגבי לעבור FIREWALL... לא פשוט אך אפשרי.. כשם שאי אפשר לקפוץ דרך קיר אש ,אלא לעבור דרך החורים הקטנים בו... כך גם אי אפשר לעבור FIREWALL אלא לנצל את הפרצות שבו... ודבר זה תלוי במקצועיות אנשי ה SYSTEM בארגון שלך.. ניתן גם להסוות תקשורת שבד"כ הייתה נחסמת ע"י ה FIREWALL כחלק מתקשורת שהייתה עוברת.. כמו למשל - לשלוח הודעות ICQ (שה FIREWALL חוסם) במסווה של הודעות WWW (שה FIREWALL בד"כ מעביר)

למעלה