יש אנשים......

יש אנשים......

יש אנשים כאלה, שאתה יודע לזהות בקלות. בוודאות. אנשים צפויים, לא מתחכמים. כאלו שיש עליהם 'תמימות דעים'. ויש כאלה שהם בדרך כלל כמו כולם, אבל יש להם 'יציאות', פה ושם... אנשים שעצם זה שיש הפתעה זה כבר מפתיע, אבל חוץ מזה אתה יודע מתי כל דבר מגיע. ויש את האנשים האלו, הזן המיוחד- שאני לא יודעת אם זה מעצבן או נחמד. אלו שעושים הכל בדרך לא דרך, אלו שנותנים לכל דבר עוד ערך. אלו שגורמים לך לחכות לפעם הבאה, לנסות לנחש,לגשש... אלו שיודעים בדיוק מה לעשות ומתי- כדי ששוב, למרות שכבר הכנת את עצמך לא להיות מופתעת, ישאירו אותך פעורת פה, משתגעת. אני עוד לא יודעת אם זה מעצבן או נחמד, אבל אני בוודאות יודעת שאני מכירה כזה אחד. אחד כזה עם המבט הכי עמוק שיש, אחד שלא נותן זמן בין הפתעה להפתעה כדי שאתאושש, אחד כזה שמשגע את השכל, כי הוא רוכב על חד-אופן ולא פוחד שיקרע החבל. אחד כזה מוזר, אבל נחמד- אני מכירה מישהו מהזן המיוחד. ואני יודעת, אין בי ספק טיפה, אני יודעת שיבוא יום ואצליח לקלף את הקליפה. ואז אני אזהה אותו בקלות. בוודאות. אפילו שגם אז הוא יתחכם, אפילו שגם אז הוא ינסה להפתיע, אני כבר אדע מתי כל דבר יגיע. כתבתי את זה לפני שנתיים... איזה חמודה הייתי :)

חח מותק..

לא היה לי זמן לקרוא את כל הדברים בעבודה (במיוחד אחרי הישיבה הזאת שלנו
) יפה את כותבת, למה הפסקת?

למעלה