יש אנשים חלאות!!!!

itsikX

New member
יש אנשים חלאות!!!!

היום גיליתי שאיזה מישהו מנוול (שאני לא מאחל לו להאריך ימים!!)... החליט לנפץ לי את כל החלונות של החיפי, ולשבור ולעקור את כל הפנסים, ועוד כל מיני פעולות ונדליזם למינהם... נכון, אני גם אשם!... החיפי עמדה באותו המקום כבר תקופה מאוד ממושכת, אבל מצד שני זה בגלל שנתקעתי בתהליך השיפוץ, ולא היה לי כסף להמשיך הלאה.... עכשיו בלב כואב, ועם המון המון עצבים... גררתי אותה למקום בטוח יותר, בתקווה שאני יוכל להרשות לעצמי להמשיך בשיפוץ (שעלותו הוכפלה כנראה עכשיו!!)... אני אשמח להצעות אם למישהו יש שמשות למכירה, פנסים וכו..... (שנת 74, גרמנייה- אני חושב... עם גלגל עומד בבגאז'..)

vw forever

New member
סביר להניח ילדים משועממים ממליץ לכסות את הרכב

אבל בכול מקרה חלאות יש לי זוג פנסים במצב סביר - אם תרצה דרך אגב באיזה אזור היה הרכב?

Porsche Dude

New member
וואו איזה עצבים!! רק מלשמוע את זה

אני חוטף עצבים... כלכך מבין אותך, גם אני חוויתי וונדליזם לא פעם על הרכב שלי. אני באמת מקווה שהחלאות יחזרו לזירת הפשע אבל שהפעם תיהיה באזור! צריך לשבור את הידיים לנבלות כאלה.

yalonoa

New member
יש לי זוג חלונות של הצדדים מאחורה וגם

חלון אחורי...

vw forever

New member
אבי אתה
מועדון לתפארת החברים נותנים יד

ככה מועדון אמתי מתנהג ישר כוח !

shaye27

New member
אבי, שיחקת אותה בזכות אנשים כמוך יש פה אווירה

שגורמת לי, באופן אישי , גאווה להיות שייך למועדון הזה יש לי חבר עם מוסטאנג אספנות הכי יפה בארץ - בלי להשתחצן כל הזמן הוא אומר לי בוא למפגשים, תירשם למועדון ה 5 אז אני אומר לו שזה לא הכי מעניין אותי וזה בגלל מה שקורה פה בין האנשים כולם עוזרים לכולם, ולא משנה למי אתה עוזר, כי מחר תקבל עזרה ממישהו אחר

למעלה