יש אנשים בגן רווה!!!

kedeman

New member
יש אנשים בגן רווה!!!

תגלית חדשה שלי גילתה אחת, מש"צים מגן רווה שקוראים לה חן ווינר והיא ילדה פיקטיבית כמו כולם בגן רווה לא רואים ולא שומעים אותה וככה היא גם בפורום היא פה, קוראת אבל לא כותבת אבל איכשהו שמעתי רוח קטנה שדיברה אלי (באייסיקיו) היא מסרה שי"ב חיות ושהיא תגיב כשהיא תצליח בבקשה חן

נ ו ם

New member
היא לא פיקטיבית!!!

זה לא אשמתה שהיא לא מצליחה לכתוב פה והיא ממש רוצה! היא אפילו היתה בטיול חנוכה בקבוצת י"ב! חמודה. נכם

kedeman

New member
זאת לא הסיבה שהיא פיקטיבית

היא פיקטיבית כי כל האנשים בגן רווה הם פיקטיביים כמה כבר יצא לכם לפגוש אנשים מגן רווה? הם פשוט מועצה פיקטיבית רשום שהם קיימים אבל אין לזה שום הוכחה מוצקת

דבר ראשון יש את טוליק, אם ככה

קוראים לו. ובטיול חוג כיתות ז-ח של מחוז מרכז הם היו

מ ו ר ע ל

New member
הם קיימים תאמין לי!

היו שלושה במד"מים ואפילו כל הקורס עשה להם מוראל וחוץ מי זה הייתה להם יופי של מיץ פתל במפקדה האיזורית בבעקבות

אם יש מישהי ששומעים....

את חנוש שלנו ברוך השם שומעים...וכל מי שהיה יומיים בתנועה ראה את הקטנה קופצת ושרה והיא מאוד ממשית!!! אני מאשימה את הפורום בכך שהיא לא מצליחה לכתוב...אבל חפייף! חן אוהבים אותך!

סר גל ית

New member
בטח שיש מגן רווה!

בהכנה של בעקבות תקעו את באר טוביה וגן רווה ברנר ביחד. הם חבר´ה...מצחיקים (?)

kedeman

New member
גן רווה הם חברה פיקטיביים!!!

לא רואים אותם בתנועה ואם כן אז הם עדיין אנשים פיקטיביים (פעם אפילו ראיתי אוטובוס פיקטיבי שלהם) בגלל זלא רואים את המועצה הזאת אבל רשום שהיא קיימת אז היא מועצה פיקטיבית וזהו (למרות שהיה לי משם גרעינר כלי שקוראים לו דור כלב)

מי לא מכיר את חן...?!

איך אפשר לא להכיר בנאדם מקסים כמוה??? סוף סוף מישהו מגן רווה נראה בטיולי התנועה. יש שמועות שגם בטיול חוג יהיה מישהו משם(כמובן שזאת תיהיה חן).

למעלה