יש!! אני לא מאמין...

undervision

New member
יש!! אני לא מאמין...

חשבתי שאני היחיד שצופה בסדרה הזאתי.... נחמד לראות שיש קהילה שלמה... כפי שכבר קראתי בפורום.. הרוב פה לא הפסידו כמעט שום פרק.. גם אני, חוץ מתקופה קצרה שהייתי בחו"ל.. ויש לי מן חור כזה... למה המדענית(אני ממש לא טוב בשמות תגידו שם אני אדע), מחשיבה את ההוא מכוכב אחר כאבא שלה...(שוב אני לא טוב בשמות, תגידו שם אני אדע..
), כנראה שפספתי את הפרק הזה.. ומאז זה רודף אותי כל פעם מחדש...

Tolan

New member
אני חושב שאתה מתכוון...

לקרטר (המדענית). ואבא שלה היה חולה בסרטן, לכן הוא התנדב לקחת שיתופן מהטוקרה (סלמק). איך זה שראית כל פרק ואתה לא זוכר את השם של קרטר??

MajorGad

New member
יש אנשים שלא חזקים בקטע של שמות

מספיק כמה ימים שהם לא ישמעו את השם בשביל לשכוח את השם. קרה לי כמה פעמים וזה פאדיחה.

aשרון

New member
../images/Emo13.gifשלום לך......................

וברוך הבא.. טוב שמצאת אותנו, וכן, בנינו לנו כאן קהילה קטנה ונחמדה.. הנה תקציר הפרקים הקודמים: המנהל שלנו צפניה בחופשה(בארץ)בימים אלו, הוא חי ולומד בשוודיה. במקומו הגיעה לכאן אמילי(חוסמת בעציצים שכמותה), כדי לשמור על הסדר
כאילו שאנחנו מתפרעים כאן
כרגע אנחנו נמצאים בעונת מעבר,(מחכים לשביעית).. ככה שאנחנו מחזיקים את הפורום הזה בשיניים בכל מיני חידונים, שאלות, ושרשורי יחיד מעצבנים למיניהם, אתה מוזמן להצטרף לטירוף. חוק חשוב: אם אתה מוריד פרקים של העונה השביעית(זו שמחכים לה) ורוצה לדבר עליהם בפורום, בבקשה סמן אייקון ספויילר בראש הנושא. ועד כאן מבזק החדשות שלנו, ברוך הבא לפורום, מקווה שתהנה כאן ותרצה להישאר. שרון.

bigbird™

New member
הייייייייייי

קודם כוך שלום וברוך הבא ....
ועל איזה שירשורים אישיים מעצבנים מדובר שרון

aשרון

New member
../images/Emo182.gifלרענון קל..

bigi יקירי, מדובר בשרשורים האישיים הארוכים האלה שצפניה תמיד התעצבן שפתחתי אותם..
ושיהייה שבוע טוב חברים

MajorGad

New member
ברוך הבא!

ולא, אתה לא היחיד יש עוד כמה משוגעים לדבר. ובארה"ב היא בכלל בפריים טיים
ככה שזה לא סדרת "אברבנל" או כל בית משוגעים אחר. אנחנו שמחים שהצטרפת ונקווה שתפיח רוח חדשה בפורום. הפורום קצת מת בזמן האחרון ואם תשתף פעולה נוכל לחזור לפורום פעיל ומעניין!

|משליך עציצים לשמאל|

היי כולם (?), מצאתי מעבדת מחשבים ונכנסתי להגיד שלום...די מגוחך לספר חוויות מהארץ כשלמעשה אתם גרים כאן אבל עדיין....טיילתי בצפון, במזרח, בדרום ועכשיו אני בתל אביב. וואו לי. אפילו ראיתי את התכנית של מיכל זוארץ!!
פשוט אין עליה, אני חייב להודות שדי הייתי בהלם מהעובדה שלא עבר אפילו עמוד אחד!! ככה עושים ביגי???

נו, אז איך ארץ הקודש?../images/Emo186.gif../images/Emo183.gif

קר ורטוב?
חוצמזה, איך תצפה שנעביר דף כשכל מה שיש לנו לדבר זו מיכל זוארץ.... בעעע....

אה, ו undervision ברוך הבא../images/Emo24.gif

אז כן, יש עוד אנשים שצופים בסדרה הזו, גדולה מהחיים, וברוך כל מי שמצטרף.
נכון שהאייקון הזה מזכיר את המטריקס?

digidestined

New member
../images/Emo6.gif

קצת, אבל איזו מן גלולה זו גם כחולה וגם אדומה?(מחכה לתגובה עם בדיחה קורעת). וצפי, אני דורשת עדכון בלוג אחרי החופשה כאן.(ציני מוכשר יש לנו כאן, מי שעוד לא קרא כדאי שיתחיל ) ועכשיו אם נגיע במקרה לדבר על נושא הפורום, מישהו יודע אם ערוץ אחד מתכוון לסיים את השידור החוזר?(אולי כדאי לשלוח מייל?)

sphinxy

New member
אפליה !!!

היי אמילי, איך זה שצפניה זורק עציצים ואת לא קוראת אותו לסדר ?! נא למלא את תפקידך. נ.ב. נזכרתי מאיפה השם שלך מוכר לי. מה שלום צ'רלי?

שיט, לא חשבתי שתשימו לב.

אבל אני יודעת שהוא עושה את זה דווקא כדי להציק לי אז אני כבר אטפל בו במסנ. צ'רלי בסדר (אתה מדבר על החתול נכון?)

MajorGad

New member
אמילי היא מסוג המורות המחליפות

שרק מאיימות ולא עושות כלום כשהתלמידים מתפרעים
סססססתתתתתתאאאאאאםםםםםם!! אמילי מת עליך, אל תעלבי!

aשרון

New member
..../images/Emo110.gif....בוהו, מה?.............

אנחנו מאותגרים התפרעותית, מה יש? קדימה, תאתגרי אותנו.. לזה אנחנו מצפים ממך
ושאלה דרמתית: מה זה כיתת או"פ?

למעלה