יש אליפות בנוער

Cade Foster

New member
יש אליפות בנוער

3:2 משערים של גוזלן (צמד) וריאן.

אני מאוד מקווה שהסיבה היחידה שגוזלן לא משחק בבוגרים עדיין היא כדי לא לתת לו את ההרגשה שהכל יבוא לו בקלות. השער השני שלו זה כל מה שלעולם לא נראה משלומי אזולאי - נחישות. הוא יותר טוב כבר היום מכל חלוץ בבוגרים שלא קוראים לו וויאם עמאשה. צריך להיות אופציה שלישית בחוד בעונה הבאה בקבוצה הבוגרת.

עכשיו החבר'ה צריכים לזכור שבשבוע הבא מחכה להם משימה לא פחות חשובה מאליפות - לנצח את מכבי ת"א.

Benedictus2

New member
מסכים לחלוטין בעניין גוזלן

וחושב שיש למכבי חיפה מחלקת נוער שצריך להתגאות בה - על כל דורותיה!
מלבד גוזלן - שאני מקווה ומאמין שיהיה משה סלקטר החדש - הייתי מעלה - כבר בעונה הבאה - את עדי קונסטנטינוס ומשפשף את יוסיפוביץ' כמגן ימני. את איסמעיל ריאן, שיש לו כל מה שצריך כדי להיות כוכב על, הייתי שולח לפסיכולוג כדורגל כדי שיסביר לו שאהבתו הרבה לקבוצה צריכה לבוא לידי ביטוי בכך שהוא ישתף עוד שחקנים במשחק. אחר-כך אפשר לדבר על הבוגרים. מלבד אלה, גם מיכה לאוטה ראוי להזדמנות, אבל הוא צריך לעבוד על מבנה הגוף שלו.

ובכל זאת, יהיה זה מנוגד לאישיות שלי אם לא אמתח גם קצת ביקורת. ראשית, במין שחקני ההגנה לא ניתן יהיה לשלב אף שחקן בשלב הזה. החברים אטיים וכבדים מכדי לקבל את המושכות בקבוצה הבוגרת. גם השוער, שושן - שהוא חומד של בחור - הוא שוער בינוני למדי ומוגבל.
אבל מעל לכל הביקורת אני חייב לומר משהו על עמדת המאמן:
אני לא יודע מה בנאדו עשה איתן בתחילת העונה, אבל מאז שאמד קיבל לידיו את המושכות - ואני אוהב את הבחור אהבת נפש וזוכר לו חסד נעורים כאחד מגדולי השחקנים ששיחקו במועדון - הקבוצה נראית יותר כאוסף שחל כשרונות שנותנים המגות אישיות. איסמעיל ריאן ושובל גוזלן הם באמת רמה אחת מעל רוב שחקנים המחזור שלהם בארץ, וגם שחקנים פחות יציבים כמו דור כוכב או ג'אבר עטא, הם שחקנים ברמה אישית גבוהה יחסית. כקבוצה - לא מרגישים חותם של מאמן.
היום ראינו קבוצה ששיחקה מולנו ושם, הגם שהבחור עובדיה היה פעם עוזר מאמן בצהבת זיהומית, מסתבר שיש קבוצה שיודעת לעמוד מצוין על המגרש ומה שניצח את המשחק עבורנו זו נחישות רבה של מיכה לאוטה ושל קונסטנטינוס כשנכנסו, והכישרון של ריאן וגוזלן.

אבל אחרי הכל ועם הכל - זה שאנחנו עם אליפות נהדרת ועם חבורה כל כך טובה עם הנהלה מקצוענית - וזה שהצהבת מאחורינו, שווה לי הכל!!

ישר כוח!!!

Cade Foster

New member
לגבי קונסטנטינוס

הבחור נוטף כישרון ורואים את זה בכל נגיעה שלו בכדור. אבל הוא מאוד, מאוד קטן מימדים. אני חושש שהוא מסוג השחקנים שכלואים איפשהו באמצע - גדולים על ליגת הנוער וקטנים על הרמה בבוגרים. מאוד מקווה שאני טועה.

מי שכן הרשים אותי מאוד זה רז שטיין שפינה את מקומו לקונסטנטינוס. מזכיר לי את פירלו, הכדורים הארוכים שלו מאוד מדויקים, כל מה שצריך זה להציב בהתקפה כמה חבר'ה מהירים שיוכלו להגיע לסוכריות שהוא מחלק.

Benedictus2

New member
המאמן שלו היה עם אותם נתונים

ואפילו יותר כחוש ממנו.. הבחור בנוי לתלפיות, כמו קובי מויאל, רק יותר מהיר ועם שליטה טובה יותר בכדור. שפשוף וניסיון והוא יכול להתפתח ליופי של שחקן. חוץ מזה, תמונה אחת תפסה אותי אתמול... כשבהא חלבי הוחלף מוקדם, וישב ומירר בבכי על הספסל, היחיד שניגש אליו ועודד אותו היה קונסטנטינוס... כזה שחקן אנחנו צריכים. בצלמו ובדמותו של המאמן שלו.

Cade Foster

New member
המאמן שלו היה שייך לתקופה אחרת

שבה הייתה פחות חשיבות לנתונים פיזים. אין שום ערובה לכך שהוא היה מצליח גם היום באותה המידה שהצליח בשנות השמונים.

מה ששכחתי לציין בהודעת הפתיחה זה את השאפו הגדול למועדון על הסלוגן "האדם לפני השחקן". אם זה חילחל אפילו לשחקן אחד אז דיינו.

ARIS BOCH

New member
בנין אשם בירידה של נתניה

עטר בא 6 משחקים לסוף, מה כבר הוא היה יכול לעשות?

22wings

New member
לא לקבל תבוסה בבית במשחק המכריע על הירידה?

שאלת מה הוא כבר היה יכול לעשות... לא שאני מאשים אותו, הוא לא הביא את נתניה למצב בו הקבוצה נמצאה אבל הוא נכשל להוציא אותה מהבוץ. לא שזה כשלון, בסה"כ כל הכבוד לו שהוא לקח את הקבוצה במצב הזה, זה היה די הימור.
אבל כבר יותר מדי פעמים בקריירה שלו הוא מגיע למשחק חשוב ומקבל בראש. זה כבר לא מקרי, הוא לא יודע להנחיל לקבוצות שלו משחק הגנה. ראיתי את התקציר של ב"ש נתניה וב"ש עוד לפני הגול הראשון הגיעו למצבים שבנס לא נכנסו (האמת יותר הודות לטמטום של שחקני ב"ש).

ARIS BOCH

New member
אני דווקא זוכר משחק מאני טיים שהוא ניצח

בגמר גביע כשהוא אימן את בית"ר נגדנו. האמת בכלל הופתעתי
שב"ש ניצחו, אלישע תמיד משלשל במאני טיים אבל כנראה שבמשחקי תחתית הוא כן מצליח.

מזל טוב!!!

עכשיו ממש הם משחקים בחצי הגמר של הגביע, הייתי בפ"ת היום ועברתי ליד המושבה בדרך לרכבת, ראיתי שיש משחק ואוטובוס שלנו ונאמר לי שיש משחקי חצי גמר לנוער היום מול הפועל ב"ש. כרגע דקה 59' 1:0 לנו משער של עדי קונסטנטינוס.

למעלה