יש אלוהים!!!!!!

יש אלוהים!!!!!!

גבירותי ורבותי, בנים ובנות ,ילדים וילדות, הומאים וסטרייטים, מטאליסטים ורוקרים ,ניו וייברים וגראנגרים, מתופפים וגיטריסטים.... גאנז אנד רוזס הלהקה אחת הכי טובות בהיסטוריה של הרוק מוציאה אלבום חדש!!!!!!!!!!!! טוב לא ממש הם אבל אקסל רוז ועוד כמה חברה שקוראים לעצמם גאנז אנד רוזס מוציאים אלבום חדש ששמו Chinese Democracy אני ברגעים אלה מוריד שירים ממנו ואני יעדכן אותכם ... האלבום המלא יוצא בסתיו הקרוב לפי השמועות ואני כמובן רץ לבצע את הקניה !!!!!!!!!!

חולוני

New member
אתה ממש לא מעודכן..

אלו חדשות ממש ישנות. האלבום כבר למעשה מוכן מזמן..הוא היה אמור אפילו לצאת כבר לפני שנה, וכל פעם נדחה ונדחה..עד שכבר לא ברור מתי הוא יצא ( או שכבר יש תאריך מדויק ? ), בכל מקרה, מחברי הלהקה המקורית נשאר רק אקסל רוז ודיזי ריד בקלידים..את סלאש החליף הגיטריסט באקטהד, והצטרפו עוד כמה שאני לא זור את שמם..הם כבר הופיעו עם ההרכב החדש ברוק אין ריו 3 לפני איזה חצי שנה מול 200 אלף צופים ושמה הם ביצעו חומר מהלאבום החדש שהורדתי כבר מזמן.. אפילו כתבו מזמן על האלבום החדש לפני חצי שנה במומה, אבל אז משהו כמו לפני 4 חודשים באקטהד התעצבן על אקסל והחליט לנטוש את הלהקה, ועכשיו לא ברור אם האלבום הזה אי פעם יצא..או שהוא החליט לחזור והאלבום מתוכנן לצאת ? מה שמעת ?

וואלה אני לא מעודכן....

בדקתי באתר מעריצים ושם כתוב שזה יוצא בסתיו 2001 ומחוק יוני 2001 כנראה בגלל דחיה .. בקשר לגיטריסט החדש אני לא יודע כלום אני מקווה שהם כבר יוציאו אותו העיקר אתה יכול להביא לי עוד שמות של שירים מהאלבום החדש חוץ מצייניס דמוקרסי תודה...

חולוני

New member
הנה השירים מהאלבום החדש

שידועים לי...( הרשימה עוד לא סופית, עוד לא ידועה הרשימה הסופית של השירים באלבום..) - Oh My God Rhiad & the Bedouins formerly "Oklahoma" Madagascar Chinese Democracy The Blues Silk Worms לא ידועים לי עוד שירים חדשים..זה כל מה שיש לי.

תודה ושאלה....

תגיד יש לך את האלבום הזה עם הספגטי ? ואת הלייב ארה? כי יש לי את אפטייט ,לייס, ושתי היוז יור אלושיין ואני חושב על לקנות דיסק נוסף של גאנז

חולוני

New member
כן, יש לי את כולם.

הספגטי לא שווה, סתם קאברים..לא שווה את הכסף, מכרתי אותו לחבר שלי כבר לפני שנה וחצי. וה- Live Era די שווה כי זה שתי דיסקים של אוסף הופעות חיות בין השנים 87-93 ואין כמו אווירה של הופעה חיה..

חולוני

New member
אה, הנה הכתבה על גאנז ממומה

מלפני חצי שנה בערך.. אקסל שב לשדה הקרב תתחילו להשתמש באשליה שלכם מחדש, רובים ושושנים חוזרים עם אלבום בתחילת יוני. אקסל רוז, הגירסה התעשייתית טלגרם סם אקסל רוז הפסיק עם הסמים, הפסיק עם הריבים ואולי חשוב מכל: הפסיק עם הפסנתר ולמד לנגן בגיטרה. הוא גם הפסיק לקבל זימונים לבית משפט ומתאמן באגרוף תאילנדי כבר כמה שנים, אבל זה לא מה שחשוב. ביוני 2001, אם לא יהיו עיכובים של הרגע האחרון, צפוי לצאת האלבום החדש של גאנז נ’רוזס. זה יהיה האלבום המקורי הראשון של להקה בשם זה מזה עשר שנים ואלבום האולפן הראשון בשבע שנים לאחר "תקרית הספגטי", אלבום הקאוורים של הלהקה. לפני שנתיים, אקסל התראיין אצל קורט לודר ב-MTV. לודר נדהם לשמוע שאקסל הקליט מחדש את כל "Appetite For Destruction" עם הרכב חדש, ושחוץ מזה יש לו עוד שבעים שירים חדשים לאלבום. על האלבום החדש הזה הוא עובד כבר חמש שנים עם שורה של מוסיקאים מובילים, רבים מהם הקליטו חומרים שייזרקו לפח. בין הנגנים שהקליטו עם אקסל היו בריאן מאי מקווין, ג’וש פריז, המתופף של סואיסיידל טנדנסיז ופרפקט סירקל, Brain מפרימוס, רובין פינק מניין אינץ’ ניילז, טומי סטינטון מהריפלייסמנטס, ובאקטהד. הבחירה במוסיקאים האלה לא הייתה מקרית. אקסל סיפר בראיון שהוא מאוד אוהב את הרוק העכשווי, ובמיוחד את ניין אינץ’ ניילז, רוב זומבי ופרל ג’אם. אקסל אוהב, רחמנא ליצלן, גם היפ-הופ וטכנו. השמות שרוז זרק בראין אינם שמות חדשים. מדובר באמנים שצמחו במקביל לגאנז, והיו בשיאם בתקופה ש"Use Your Illusion" יצא, מה שהפך את הפרוייקט ההוא של גאנז מפרוייקט נפוח ושחצני גם לצמד אלבומים אנכרוניסטי מבחינה מוסיקלית מיד עם צאתו. ראיון נפרד שנערך בסוף השנה שעברה עם סלאש, הצלע החשובה השנייה בגאנז ההיסטורית, אישש את טענותיו של אקסל. סלאש סיפר שהפרידה שלו ושל אקסל באה על רקע המשיכה של אקסל למוסיקה תעשייתית, וחוסר הרצון שלו להמשיך בנוסחה הקבועה של הלהקה. למרות שתקופת המלודיות הגדולות של "פרדייז סיטי", "נובמבר ריין" והאחרים כבר לא תחזור, נראה שאם הכל ילך כמו שצריך, ביוני נקבל אלבום מוצלח ומעניין, שיהיה קשה מאוד להשוות אותו למשהו שגאנז עשו בעבר מי שרוצה לנסות לגלות איך יישמע האלבום הבא של גאנז, כדאי שיחפש הקלטות מההופעות האחרונות של ההרכב. “Oh My God”, השיר שמופיע בפסקול הסרט “End Of Days” מלפני שנה וחצי, ואמור להיכלל בתקליט החדש בגרסה אחרת, אינו מייצג את השירים החדשים שאני שמעתי. להרכב יש כמה קטעים קומוניקטיביים ולא מאיימים, עם טקסטים שמנסים להיות בעלי אמירה (פוליטית, חברתית, סביבתית, מה שבא ליד) – מה שכמעט משריין לאלבום ביקורות טובות בתקשורת האמריקאית. סיבוב ההופעות שמקדים את האלבום נפתח בינואר השנה בלאס-וגאס, ומשם עברה הלהקה לפסטיבל רוק אין ריו. אקסל שומר על כל הכיוונים המוסיקליים פתוחים: ריפים קלאסיים של גאנז בסולואים של הגיטרות עם קירות דיסטורשן תעשייתיים, לצד תיפוף שמשתנה מגרוב היפ-הופי לסגנון רוק בהתאם לצורך. כל זה נכתב בעירבון מוגבל: אין לי כל ביטחון שהקטעים ששמעתי ייכללו באלבום החדש, או, בקשר לשירים מסוימים, אם הם בכלל של גאנז נ’רוזס. מעט מאוד ידוע על האלבום, ובמיוחד אם לוקחים בחשבון את כמות האנשים העצומה שהייתה מעורבת בהפקתו ואת פרק הזמן הארוך שבו הוא הופק. רשימת השירים האפשרית באלבום נדדה בדצמבר בין אתרי המעריצים של גאנז, ומאז הספיקה להשתנות כמה וכמה פעמים. סיבוב ההופעות הנוכחי מאפשר לאקסל לבדוק את רשימת השירים המיועדים לאלבום, ולהתאים אותה לדרישת הקהל. ואקסל מנסה מאוד להתאים לדרישות הקהל. הוא עושה את זה עם נאומים ארוכים ומנומסים לפני כל שיר בהופעה, הוא מתחנף למעריצים ונזהר לא להגיד מילה רעה על איש. אקסל החדש גם מגיע לחזרות, אירוע שהיה נדיר בתקופה הקודמת, ובכל הזדמנות הוא מפגין התלהבות משותפיו החדשים. ויש ממה להתלהב. קחו, למשל, את באקטהד. הגיטריסט הזה, שקורא לעצמו על שם דלי קרטון של "קנטקי פרייד צ’יקן" שמונח לו דרך קבע על הראש, הוא אחד הגיטריסטים המעניינים ביותר בעשור האחרון, והוא הצטרף להרכב אחרי קריירת סולו ארוכה. השורה התחתונה למרות שתקופת המלודיות הגדולות של "פרדייז סיטי ", "נובמבר ריין " והאחרים כבר לא תחזור, נראה שאם הכל ילך כמו שצריך, ביוני נקבל אלבום מוצלח ומעניין, שיהיה קשה מאוד להשוות אותו למשהו שגאנז עשו בעבר.

חולוני

New member
והנה הידיעה על עזיבתו של באקטהד

האם יצאו Guns N’ Roses אי פעם לדרך? ג´קי שרגא לכל מי שעוקב אחר תולדות הלהקה זה היה די ברור מההתחלה... מסתבר שאפילו לדגנרט מדופלם כמו באקט-הד (הגיטריסט של G&R שלבוש תמיד בדלי של קנטאקי פרייד צ’יקן על הראש) יש גבולות!!! השבוע פורסם שהוא פרש בזעם מהלהקה כי נמאס לו סופית מידידנו אקסל רוז. להזכירכם: הלהקה טרם סיימה את העבודה על אלבום הקאמבק שלה, והופיעה בסך הכל פעמים ספורות בפסטיבל "רוק אין ריו".

Aeroguy

New member
אין אלוהים כמו שאין גאנז בלי סלאש

הסיבה היחידה שקוראים להם Guns´n Roses זה בגלל שבעת הפירוק אקסל קנה משאר החברים את הזכויות על השם. גאנז היא בהחלט אחת הלהקות הגדולות בהיסטוריה (החמישית לדעתי) אבל אהבתי אותה בעיקר בגלל הנגינה המדהימה של סלאש... וחוצמזה אני שמעתי על האלבום הזה כבר לפני איזה שנתיים, אני זוכר שעוד הייתי בתיכון כשדיברו על זה...

Sham 69_School

New member
למי אכפת בכלל

מה אתם תופסים כל כך הרבה מהלהקה הזאת .. ולידיעתך .. אלה חדשות ממש ישנות ..

starless

New member
פעם ראשונה שאני תומל בשאם

אולי נהייה חברים? בדיחה גרועה אבל גאנס בלי סלאש זה כמו קרונפלקס בלי חלב

a_duck

New member
לא ממש מת עליהם אבל...

באמת גאנס בלי סלאש לא יכולים להיקרא ככה...זה כמו אירון מאידן בלי דיקינסון והאריס...

במילה אחת: "אכזבה".....

אני הורדתי את השירים מהאלבום החדש ואני חייב להגיד שהם הכזבו אותי קשות התופים מאוד "מרובעים" הסולאים לא מטמטמים כמו בתקופה של סלאש למרות שהם בהחלט חביבים .... יש המון "טכנולוגיה" כמו הרבה אפקטים של קלידים למינהם והוספת קטעי דיבור באמצע שיר שאני ממש לא אהבתי... בקיצור לצערי החומרים החדשים הם במשפט אחד "א-כ-ז-ב-ה"

למעלה