יש אלוהים!!!!!!!!וגם גלים!!! הסתכלתי לי מתוך הרגל בנאבי ומה אני רואה?!?! שבאים גלים!!! יום שני!
V vejita New member 6/1/06 #1 יש אלוהים!!!!!!!!וגם גלים!!! הסתכלתי לי מתוך הרגל בנאבי ומה אני רואה?!?! שבאים גלים!!! יום שני!
M maorubin New member 6/1/06 #2 האאאאאא יופי יופי יופי יופייייייי עופר מה אמרתי לך יום שני אהה?!?! אחרי המגן טסים לים!...
B Black Soul Om New member 6/1/06 #7 חח תאמיני לי אחות שלי אין לי בעיה לחרוש גם שבוע שלם בשביל שיהיו קצת גלים ואיך ללכת וזמן ללכת ושהכלללללללל יסתדר לאיזה כמה ימים ככה כדי לגלוש!
חח תאמיני לי אחות שלי אין לי בעיה לחרוש גם שבוע שלם בשביל שיהיו קצת גלים ואיך ללכת וזמן ללכת ושהכלללללללל יסתדר לאיזה כמה ימים ככה כדי לגלוש!
H Hadardur New member 6/1/06 #8 חחחחחחחחח טובבב... הלוואי היה לי את האומץ הזה לצאת לגלוש בחורף למרות שאין מצב בחיים... אני לא רצה בשביל הזימון שלי, אז אני אלך לגלוש? אני אמות במים
חחחחחחחחח טובבב... הלוואי היה לי את האומץ הזה לצאת לגלוש בחורף למרות שאין מצב בחיים... אני לא רצה בשביל הזימון שלי, אז אני אלך לגלוש? אני אמות במים
B Black Soul Om New member 6/1/06 #10 מותקק את בחורהה! זה אמור להיות יותר קל בישבילך! את יודעת מה קורה לגבר בטמפרטורות כאלה?!?!?!?!?!?!
H Hadardur New member 7/1/06 #12 כן הוא מצטמק ?.... חח וזה לא כ"כ קל בשבילי... אני לא יכולה לסבול את הקור הזה פשוט... לא
B Black Soul Om New member 7/1/06 #15 כן אחותי... ככה זה ומוזר לי לראות אותו ככה... פשוט עושה לי עצוב
V vejita New member 7/1/06 #13 תאמיני לי שלגברים יותר קר!!! חחח לכן אין ביצים שיקפאו.... אני זוכר שנה שעברה [חורף ראשון שלי] הייתי עם חליפה קרואה לגמרי! היה בה יותר חורים מבד......אני לא ישקח את הסיוט הזה... אבל זה שווה כל דקה!!
תאמיני לי שלגברים יותר קר!!! חחח לכן אין ביצים שיקפאו.... אני זוכר שנה שעברה [חורף ראשון שלי] הייתי עם חליפה קרואה לגמרי! היה בה יותר חורים מבד......אני לא ישקח את הסיוט הזה... אבל זה שווה כל דקה!!
B Black Soul Om New member 7/1/06 #14 חח פאק אחי יש 'ך יותר שגיאות כתיב מכורדי דיסלקט... (חחח אלוויס במצב שלנו זה שמוליק עיוני)