יש אי שם.. 2

קזנובה

New member
יש אי שם.. 2

לא יודע למה, אך לא הצלחתי להפסיק ולכתוב. נדמה היה לי כעת, כי יישות אחרת אוחזת כעת בחיי, שולטת בנפשי, ורוצה את מהווי. שטויות רבות כבר כתבתי בעבר ועודני ממשיך בתלם. אך בינות השטויות הרבות שלי מסתתרים להם מילים של שקט, מילים של אהבה, מילים של סוף. והסוף שלי, כמו אצל רבים אחרים, קשור בסופם, המתוק מרוב דמעות של בכי, של אהבות ישנות שמעולם לא היו לי ולעולם גם לא יהיו. וליבי הקטן שפועם בעוצמה מרגשת ומתרגשת, מבקש לעצור ולידום, אך אני לא נותן לו. וכמו שעון מטולטלת ישן של סבא העומד מלכת ברבות השנים, כך עומד לי ליבי בגבורה רבה במשך שנים רבות של סבל. עד לרגע בו ידום, ויאמר לי `` ניצחת``. למרות ניצחוני הצפוי, לא אזכה לשמוע את תופי הנצחון ואת תרועות האלפים, כי סוף סוף אזכה, לנצח נצחים.

קרני

New member
קזנובה רחב המילים :)

הלב שלך הקטן לא יכול להיות קטן, כאשר הוא מלא בכל הפעימות האלו, כאשר הוא כותב בעוצמה כזאת... הלב שלך לא קטן, והאהבה, קיימת בתוכך אם תעיז להרגיש אותך ולהכניס אותה להיכלי הלב שלך... לא קל מה!? :)) - בעייה מוכרת... אבל עובדים על זה...:)) - שיהיה לך סו``ש מלא בפעימות (לא, לא מונה... פעימות לב. לא, לא התקפת לב... סתם התרגשות! :))) קרני

למעלה