וגם לך נ.ב החליפי את כחולי העיניים בירוקי העיניים , לי זה עבד..!!חה,חה
K kisskiss New member 9/8/02 #19 ו../images/Emo25.gifגם לך נ.ב החליפי את כחולי העיניים בירוקי העיניים , לי זה עבד..!!חה,חה
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 9/8/02 #21 יש לי מזל..../images/Emo3.gif אני יכול להשתלב גם באילו,וגם באילו..
מ *-מרקי-קקטוס-* New member 9/8/02 #25 אם זה המרחק../images/Emo3.gif בין חיים למוות אז אשקיע.. יש חד-פעמיות כאילו לשימוש של יום עולות שקל אקנה חמש. פאנקי-כשאת צוחקת העולם צוחק איתי...
אם זה המרחק../images/Emo3.gif בין חיים למוות אז אשקיע.. יש חד-פעמיות כאילו לשימוש של יום עולות שקל אקנה חמש. פאנקי-כשאת צוחקת העולם צוחק איתי...
P *pank New member 9/8/02 #26 ../images/Emo8.gifפאנק עשתה הסבה מקצועית מאובדנית לנימפומנית, אז מה דעתך לשים את העדשות ולקחת אותי לספרה השביעית?
../images/Emo8.gifפאנק עשתה הסבה מקצועית מאובדנית לנימפומנית, אז מה דעתך לשים את העדשות ולקחת אותי לספרה השביעית?
K kisskiss New member 11/8/02 #28 ../images/Emo6.gifגם ירוק וגם כחול אם אתה אכן בעל עין אחת כחולה ואחת ירוקה הרי זה מתאים: כחולה ללמד על מוחך הכחול.. וירוקה ללמד על קקטוסטך..חה, חה
../images/Emo6.gifגם ירוק וגם כחול אם אתה אכן בעל עין אחת כחולה ואחת ירוקה הרי זה מתאים: כחולה ללמד על מוחך הכחול.. וירוקה ללמד על קקטוסטך..חה, חה
P *pank New member 11/8/02 #30 ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif יש לך מזל שלקוץ אין עיניים חומות או שחורות אחרת היינו כבר הולכות מכות, אחת לשניה בשערות מושכות ואפילו נושכות ושורטות.
../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif יש לך מזל שלקוץ אין עיניים חומות או שחורות אחרת היינו כבר הולכות מכות, אחת לשניה בשערות מושכות ואפילו נושכות ושורטות.