יש אהבה באוויר

• פותח הנושא ymz
  • פורסם בתאריך

ymz

New member
יש אהבה באוויר

שלום לכולם, אני חדשה בפורום ולא מבינה הרבה בפנג שוי אך הנושא נראה לי מאוד מעניין. יש לי שאלה: אני מאוד אוהבת נרות ורציתי לדעת האם יש נרות מיוחדים שיכולים לגרום לאווירה יותר רומנטית יותר אוהבת יותר אינטימית בבית? מדובר בדירה שכורה כך שבן זוגי ואני לא ממש יכולים לעשות בה שינויים דרסטים, לכן חשוב לי לקבל המלצה כיצד אוכל לעשות שינוים בעזרת דברים קטנים. תודה.

רומנטיקה ונרות

נר, מעצם היותו נר, יוצר תחושה של חמימות ורומנטיקה, מתקשר למיניות, חום, אהבה ופעילות. נרות "מיוחדים" הם נרות שאת חושבת אותם למיוחדים בעיניך. אוירה רומנטית נוצרת גם ע"י נרות וגם ע"י שימוש בחומרים רכים, גוונים אדמדמים/בורדו משולבים במתכת, גוונים סגלגלים, כתמתמים ועוד. הכל תלוי באדם, ובמרחב שבו מדובר.

ymz

New member
תודה

חשבתי להדליק נרות בחדר שינה או לשים נר דולק על שולחן האוכל בזמן ארוחה. האמת אני אוהבת להדליק נרות גם בלי סיבה כי הם פשוט מרגיעים אותי. חדר שינה שלנו הוא יחסית קטן בערך 3 על 3.5 מטר אבל יש לנו סלון בערך 20 מטר. פעם שמעתי שיש חשיבות לצבע הנר. יש לי כמה נרות בחדר שינה והם בצבע לבן. ישנם דברים נוספים שאפשר לעשות על מנת לחזר את הזוגיות?

גם אני מדליקה נרות בכל מיני

הזדמנויות כולל טיהור האוירה בחדר שבו אני מרגישה שיש צורך. כדי לחזק זוגיות כדאי להוסיף לסביבה דברים בזוגות, לבבות, פמוטים, נרות,אבני רוזקוורץ ורודות, וצבעים כמו אדום לבן וורוד. מעבר לזה... הרבה אהב מחזקת את הזוגיות... יום נעים

נר

על פי הקבלה- נר=נשמה רוח. נר הוא דבר שמחבר בין העולם הגשמי לעולם הרוחני. הנר עצמו-גשמי לחלוטין...שעווה, פתיל...זהו. הלהבה-ניתן לראות אותה ולחוש בה (אאוצ') אבל אי אפשא לתפוס אותה. וגם אם נטה את הנר כלפי מטה-היא תמשיך להיות כלפי מעלה... האור- זה האור....

yblueyes

New member
את מדהימה על שהבאת את המובאה הזו

לא חשבתי על זה כך אף פעם, למרות אהבתי הרבה לנרות. תודה לך!

למעלה