ישתבח שמו....לעד!!!

lorel

New member
ישתבח שמו....לעד!!!

אתמול הייתי ברמזור באיזשהו צומת ליד חולון (לא יודעת איך קוראים לו...) היה חושך, והייתי עיפה...ורעבה, קיצור לא היה לי מצב רוח, ואז ראיתי תלמידים של הרב ארוש והם הביאו לי קלטת על התבודדות ופתאום היה לי מרץ והתלהבות ו...חיות! בהזדמנות זו, רציתי להודות להם ולבורא עולם ששלח אותם, ואם כבר אני בקטע של הודאה אז........תודה ה´ על כל הטוב שעשית עימדי בחיי עד רגע זה ממש!! ה´ טוב תמיד אין שום רע כלל!! לא מגיע לי כלום, תודה לך ה´ יתברך על כל מה שנתת לי!!

שמחה5

New member
השגחה פרטית

רק לפני כשבוע רשמתי לך על השיעור של הרב שלום ארוש בחולון.שעור שבסיומו יוצאים עם אורות גבוהים והרגשת דביקות בהשם. יש לך את האפשרות לשמוע את השיעור בשידור חי ואף להסתכל על פניו של הצדיק מבחינת "והיו עיניך רואות את מוריך". וזה כל כך קרוב אליך. אז אם תירצי תוכלי להגיע מחר לשיעור בחולון ואף להתייעץ עימו.מיקרה

מיכל 10

New member
תנו חיוך ../images/Emo6.gif

ב ס " ד היי חברה עם אתם כבר מדברים על שר החיוך אז תיכנסו לאתרו ותראו הרבה אור עושר ועושר הרב שלום ארוש שליט"א www.ravarush.org ומשפטו החדש של שר החיוך הוא: אם יש הפצה אין הפצצה!!! אז תנו חיוך
))

פראזניק

New member
מיכל...

אני מבקש לא לעשות כאן בפורום פרסומת לאתרים וכו´. האתר שאת מפרסמת מופיע זה מכבר ברשימת הקישורים בפורום (וזה המקום לבקש משאר החברים לעדכן אותי באתרים נוספים). אם את רוצה, תוסיפי את כתובת האתר לחתימתך האישית, אבל אני ממש מבקש לא להגיב בהודעות שכל מה שיש בהן זו פרסומת לאתר. אלא אם כן נשאלת לגביו. מקווה שתביני. תודה:))

למעלה