יששש 2/3X

יששש 2/3X

סאגת חיפוש התוניסאיות לראיונות בקורס ההוא מתחילה לתפוס כיוון חיובי ממש ברגע האחרון (הרי אפשר להגיש עבודות באיחור עד ה-31/12). לפני חודש וחצי מצאתי סוף-סוף תוניסאית אחת לרפואה כדי לראיין, וממש לאחרונה מצאתי את השניה. ראיינתי אותה עכשיו, והיא קישרה אותי עם השלישית. טוב שהרגע האחרון הגיע רק עכשיו.

חבל שלא הייתי כאן לפני חודש וחצי ../images/Emo13.gif

אולי הייתי חוסכת לך כמה חיפושים אני טוניסאית משני הצדדים אמא שלי טוניסאית אמיתית....ומן הסתם מכירה עוד כמה כאלה.... בכל מקרה אם את צריכה עוד משהו בקשר לטוניסאים תני קריאה

מממ... באמת חבל

את לא יודעת איזה חיפושים נואשים היו לנו (לא רק לי. לכל מי שלקח את הקורס הזה מכורח חובתו בחוג) ובקושי מצאתי את אלה שמצאתי. אבל - אולי אני אקשר בינך לבין אחרים שאולי צריכים
(אגב - אני לא צריכה, אלא צריך)

דווקא כן

ודרך זה הגעתי למרואיינת של אתמול. או יותר נכון - במוצ"ש לפני שבוע וחצי הלכתי לאחד מבית-כנסת של עדות המזרח בירושלים (בית-כנסת מעורב של כל מיי עדות מזרחיות שונות), ועשיתי "אמבוש" למתפללים שונים שם. מצאתי מישהו שקלטתי שהוא בוודאי תוניסאי (אין לי מושג איך מגדירים את זה) והתברר שקלעתי נכון: לא רק שהוא היה תוניסאי, הוא גם חבר בארגון עולי תוניסיה. הוא הציע לי ברצון לראיין את אשתו. באותו בית-כנסת מצאתי גם את המרואיינת הקודמת לפני כחודש וחצי.

זהו, שזה לא כ"כ עבד ../images/Emo4.gif

האישה השלישית, שהומלצה ע"י השניה, התגלתה כסרבנית ראיונות.

אותי

עדיין מעצבן שאתם צריכים לעשות את העבודה של המרצה שלכם... למרות (ואולי בגלל) שגם אני עשיתי את זה כשאני למדתי

למעלה