יששש ליי שאלהה??!!! התמונההה זה ערן או האח התאום שלו??
י ירדנושששש14 New member 31/12/05 #9 כעעע ד=ה קוראים לאח שלו מידן והוא שששששששששששששששששווווווווווווווווווווווההההההההההההה זה נראה לי תורשתי אצלםם מש'ו
כעעע ד=ה קוראים לאח שלו מידן והוא שששששששששששששששששווווווווווווווווווווווההההההההההההה זה נראה לי תורשתי אצלםם מש'ו
א אדווה המאמי New member 31/12/05 #6 בתמונה זה ערן.. וכן.. יש לו אח תאום שקוראים לו מידן והם ממש ממש דומים.. אני עוד מעט יצרף תמונה..
ל לילושש 13 New member 31/12/05 #7 אדווהה.. אני יודעתת שיש לו אח תאוםם אבל הם מאוד מאודד דומיםם ופשוטטט לא זיהיתיי...
A ALinuuushkA New member 31/12/05 #13 אח שלו יותר שווה ממנו.. ואי מוזר שהם לא שניהם בלהקה אם השני היה נבחן,בטוח רוברטו היה לוקח אותו..סנסציה,תאומים בלהקה ורוב הסיכויים שיש להם את אותו הקול
אח שלו יותר שווה ממנו.. ואי מוזר שהם לא שניהם בלהקה אם השני היה נבחן,בטוח רוברטו היה לוקח אותו..סנסציה,תאומים בלהקה ורוב הסיכויים שיש להם את אותו הקול
ח חופיתוש הכוסית New member 31/12/05 #14 יכול ליהות.. אבל אולי אין להם את אותו הקול?! מאיפה את?ובת כמה מותק..
א אדווה המאמי New member 31/12/05 #17 אממ.. כנסי שמעתי אותו.. יש להם אותו קול בדיבור אבל לא ניראה לי שהם שרים אותו הדבר..
A ALinuuushkA New member 1/1/06 #25 נו..לא אמרתי שהם חייבים אבל אם זה היה קורה,בטוח רוברטו היה לוקח את שניהם,סקופ רציני.. ואני בת 17 מערד,למישהי ששאלה
נו..לא אמרתי שהם חייבים אבל אם זה היה קורה,בטוח רוברטו היה לוקח את שניהם,סקופ רציני.. ואני בת 17 מערד,למישהי ששאלה
א אדווה המאמי New member 31/12/05 #18 עוד תמונהה... קבלו עוד תמונה של ה^תאומיםם...!!!! קצת ישנה אבל דיי יפה ניראה לי שערן זה זה עם השיער הקצת יותר ארוך
עוד תמונהה... קבלו עוד תמונה של ה^תאומיםם...!!!! קצת ישנה אבל דיי יפה ניראה לי שערן זה זה עם השיער הקצת יותר ארוך