ישששש!!

סבבב

New member
ובאותו נושא - הסקר...

הסקר שלנו עוסק בדיוק בנושא נישואין חד-מיניים, אבל הולך שלב אחד קדימה... האם צריך לחוקק חוק שיאפשר נישואין כאלה בארץ? מי שטרם הצביע - מוזמן... הסקר נמצא בסרגל הכחול למעלה... ההצבעה אנונימית...

SimsY

New member
לא הבנתי מה הקשר למדינה יהודית

זה שאנחנו הומואים - אבל זה בסדר - כבר הרבה זמן אני לא מבין הרבה דברים בעם היהודי :)

טוהרtoar

New member
אני גם לא מבין מה הקשר למדינה יהודי

ת... אם אפשר לשנות עדיין את הכיתוב בסקר אני חושב שעדיף לא לצרף פרשנויות או ניתוחים שכאלה אלא להשאיר לבחירה "לקונית" גם הקטע של "מדינה דמוקרטית" אותו דבר אני בטוח שיש כאלו שחושבים שצריך לתמוך בדבר כזה גם ללא קשר לנושא ה"דמוקרטיה" כמו שכאלו שיתנגדו גם בלי קשר ל"מדינה יהודית".

סבבב

New member
כמו בכל סקר של חברת סקרים...

אלה התשובות. ואתם יכולים לענות את התשובה הקרובה ביותר לעמדתכם. לא ניתן לשנות כרגע את נוסח התשובות... עמכם הסליחה.

SmartToyBoy

New member
מברך על ההחלטה

למרות שברור שההדים שהיא תעורר בקרב המתנגדים עלולים להיות לא נעימים - עדיין זה חשוב: אנחנו חיים במדינה יהודית ויחד עם זאת דמוקרטית, ולא ניתן להתעלם מזכויותיהם של אלו הרוצים להיות מוכרים כבני זוג באופן רשמי. די בכך, כפי שנאמר בכתבה, שאותם זוגות לא יכולים להינשא בארץ. מזל"ט לכל מי שההחלטה משנה בשבילו משהו

SimsY

New member
שיצרחו עד מחר

מה לא נעימים? להתעלם - הכלבים יצרחו ההומואים יתחתנו - אירלנד תזכה שוב בארוויזיון 93' - כולם יהיו מרוצים.

SmartToyBoy

New member
מה נשמע באירלנד?

חחחח סתם :) אני אוהב לקרוא את התגובות שלך (ע"ע כל התמונות עם המסרים המעניינים) אם כי לרוב, אני נוטה שלא להסכים עם הדברים שאתה כותב (חוץ מהדברים החשובים באמת, כמו שאירלנד צריכה לזכות שוב באירוויזיון - למה באמת? ואיך נוכל לסמוך שוב על מדינות אירופה, אחרי שמדינה כמו פינלנד, שלא מספיק שהיא מתחזה למדינה סקנדינבית [היא לא באמת...] שולחת זוועה כמו "לורדי" או וואטאבר, לאחת ההופעות המחרידות שראיתי מעודי על האירוויזיון ??? איפה הימים של שרלוט נילסון השבדית של שנת 99'? זהו, תם הפופ האירופי? אני עם אירוויזיונים גמרתי! [רק אם יהיה איזה שוויצרי חתיך...
] יום טוב

SimsY

New member
למה אתה נוטה לא להסכים ?

ספר לי - אפילו במסרים - אני מתעניין לדעת מה בדיוק לא תואם את המציאות. וכן - ארון המתים של הארוויזיון הוכן כבר כמה שנים - השנה הזאת ננעץ בו המסמר הסופי והוא הורד אל הקבר. אם ההופעה הדבילית הזאת זה מה שעושה להם - אז באמת יש גבול לכל דבר.

העיקר שיהיו הדים

כמו שכבר אמרתי פה בעבר - חשוב שידברו על זה. זה השלב הראשון. פעם גולדה אמרה, באמונה שלמה, ש"אין עם פלשתינאי". ההבנה שלא ניתן להתעלם מהמציאות תחלחל גם אל העולם הדתי והחרדי בדיוק כמו שהישראלים הבינו שיש עם פלשתינאי, אם נרצה ואם לא. ואין אדם בישראל שההחלטה הזו לא משנה בשבילו משהו

טוהרtoar

New member
תכל'ס -רעיון

למה שכמה הומואים לא יתאגדו ויטענו/יכריזו לעצמאות מדינית יקימו מדינה חדשה משל עצמם ששם אפשר יהי לעשות מה שרוצים בלי מגבלות בלי לריב עם ביוקרטיה ואיומיי אלימות של אוכלוסיות אחרות כל החוקים והמשפטים על טהרת תרבות הגייז בדיוק כמו שיש כל מיני ערים שטוענות לכתר כזה שיקימו פשוט מדינה חדשה וזהו מה אומרים? למה לא להתחיל לייחצן קיומו של "העם ההומואי"?

dagystyl

New member
סוף סוף קצת שכל

והבנה. אמנם שופט אחד התנגד, אבל אני לא יהיה קטנוני. :) זה תקדים מצויין. בהצלחה לכל מחפשי החתנים באשר הם... הרבנים וה"כלבים" כמו שנזכר פה יכולים באמת לזעוק עד מחר (או להתאבל עם שקים מול הכותל מצדי) בג"ץ קבע - נקודה. איזה כייף.

למעלה