ישששש!

sivani

New member
ישששש!

אוקה קלטו: יש לי בתעודה ממוצע של בערך 89-90!!
ושלחו לי היום הביתה תעודת הוקרה על הציון שלי באינפו טק-94
למרות שבמדעים כיתה מתקדמת יש לי 100 ולא שלחו לי כלום
יההה יש לי ממוצע כזה טוב בשליש הזה (יום רביעי תעודות) *נגמר השוויץ והשמחה הרגעית*

justnoa

New member
כל הכבוד

אני עדיין מחכה שהתעודה שלי מישראל תגיע
ביקשנו מהם שישלחו את התעודה קודם לסבתא שלי ואחרי זה היא תשלח לנו את זה בפד אקס או משהו כזה, ורק התעודה של אחי הגיעה אל סבתא שלי ושלי לא
וזה ממש מעצבן לי את התחת, כי עבר בערך חודש ממתי שקיבלו בישראל תעודות, אני נסעתי שבוע בדיוק (כמעט
) לפני שקיבלו את התעודות ולא יכלו חס ושלום לתת לי אותה קצת כמה ימים מוקדם יותר אוך... אני עצבנית עליהם רצח!
טוב... זה יגיע מתישהו והקטע שזה לא שאני צריכה פה את התעודה או משהו כי אני כבר בלימודים, זה פשוט שקרעתי את התחת בחצי שנה הזו ואני רוצה לראות מה יצא לי מזה כי אמורה להיות תעודה דיי טובה בעעעה
בית ספר מחורבן... מוזר שאני עדיין נוראאאאאא מתגעגעת אליו, למרות שהוא מגעיל כמה שזה נחמד פה כל הירוק והיפה הזה פה, אני מתגעגעת לגרפיטי והסיגריות והליכלוך בדה שליט, ללכת לכל מקום ולהיזהר לא לדרוך על שמוכטות של ערסים או על שאריות של ביצים שזרקו על מישהו ביומולדת שלו, למרות שגם פה עדיין יש אנשים שיורקים, אבל חפיף.. טוב, אני סתם מגזימה עם היריקות... זה לא עד כדי כך נורא
טוב.. זיבלתי לכם מספיק את השכל

keren14

New member
וווווואאאאייי../images/Emo70.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

justnoa

New member
אני הייתי ב...../images/Emo141.gif

י9 מאיזו כיתה אתה מכיר אנשים? נחמד לדעת שמישהו שמע על דה שליט חחחח

Gaily Trinity

New member
אווו דה שליט מכירה את נועה גלילי

איזה בוווובה היא אני מתתתה עליה היא היתה אחת החברות הכי טובות שלי!!! hehehhe you probably don't know her and i'm just keeping talking about this random girl that nobody knows but whatever :)

justnoa

New member
מאיזו כיתה היא בכלל?

יכול להיות שאני כן מכירה מי יודע?

coconut56

New member
כל הכבוד לך שאת טובה בלימודים../images/Emo70.gif

תמשיכי ככה

EROTOMANIA

New member
..................

וואי... מגניב... גם לי יש תעודה ממש טובה... שמו אותי ב HONOR ROLL... לא שאני יודעת מה זה בכלל, אבל למי אכפת ולזאת שאמרה שהיא מתגעגעת לגרפיטי וכל החרא הזה של העיר הטיפוסית, את לא היחידה... זה באמת מעצבן כל הירוק הזה

eb182

New member
יש לנו גאונים בפורום../images/Emo22.gif

כאילו שכלכך קשה להצליח כשיש לך רק 7 מקצועות בשנה במקום ה-10-14 שיש בארץ

FriendlyFriend

New member
כן זה ממש לא פייר

זה רק בתיכון ככה
בבית ספר מכיתה א'-ח' (או א'-ז' בבריטיש קולומביה..בשבילך זיוואני
...) יש בערך 13 מקצועות כל השנה, ובכלל בשנה הבאה יהיה לי 15..

justnoa

New member
כן אבל...

זה לא שנמאס מכל הירוק הזה והכל... כי זה ממש יפה וזה כמו חלום קטן כזה אבל זה חלום קטן כזה כמו של תיירים או משהו... כאילו אתה לא חושב שזה יימשך לך כל החיים או לתקופה כלשהי ממושכת כאילו... כל מה שהייתי רגילה עד עכשיו הלך קפוט, או יותר נכון נשאר מאחורי בשבילי לבוא כל יום לדה שליט הייתי צריכה להגיע כל בוקר עם פרצוף חמוץ כזה או משהו מהליכלוך והאיכסה והכל, אבל למי אכפת שבתוך הכיתה יש את כל האנשים שאני אוהבת (לא רק בכיתה... זו הייתה סתם הגזמה), אבל הכוונה שהייתי מגיעה ויכולתי להגיד שלום לכולם ולחייך לכולם והיה כייף, כי אפשר היה סתם לדבר בלי קשר ולא הייתי צריכה לחשוב לפני כל משהו שאמרתי

Maple syrup

New member
ג'י... מישהי פה בדרך ל-UBC...

תלמדי שם אינפו טק, שיהיה ברור!
מתוקה

sivani

New member
תודה האני ../images/Emo9.gif אבל...

החלטתי לבנות את המערכת שלי לשנתיים הבאות על פי הדרישות של הפקולטה למדעים או הפקולטה להנדסה-יש לי 2 מערכות מוכנות לבחירה אני רק צריכה לבחור אחת, ז"א להחליט איזה תואר ראשון אני רוצה באונ',וזה קשה!

למעלה