יששששש....המערכת שלי חזרה למוטב:) אני סוף סוף אוכל לשמוע מוסיקה!!!!
B Blueberry Kiss New member 31/3/04 #3 ../images/Emo32.gif חזרתי עכשיו מהסופר ו.... יש אפרסקים!!! איזה כיף, אפרסקים ועוד לא אפריל.. אז כרגע אני בולסת לי 3 אפרסקים קטנטנים וחמודים אוי, אפרסקים...כמה התגעגעתי!
../images/Emo32.gif חזרתי עכשיו מהסופר ו.... יש אפרסקים!!! איזה כיף, אפרסקים ועוד לא אפריל.. אז כרגע אני בולסת לי 3 אפרסקים קטנטנים וחמודים אוי, אפרסקים...כמה התגעגעתי!
Q qt1 New member 31/3/04 #4 ../images/Emo13.gif אתמול ראיתי אבטיח ומישמשים... כשהייתי ילדה הייתי קוטפת את הפירות האלה מהעצים של הסבים שלי, היום רק בסופר... איזה כייף שהקיץ מגיע כי יש מזגן?
../images/Emo13.gif אתמול ראיתי אבטיח ומישמשים... כשהייתי ילדה הייתי קוטפת את הפירות האלה מהעצים של הסבים שלי, היום רק בסופר... איזה כייף שהקיץ מגיע כי יש מזגן?
B Blueberry Kiss New member 31/3/04 #6 יאאאאאאאאאאאאאא.... גם מישמשים כבר יש? איזה כיף! אבטיחים אני יודעת שיש, כבר אכלתי כמה השנה- לא רעים יחסית לעובדה שמוקדם עדין לעונה.
יאאאאאאאאאאאאאא.... גם מישמשים כבר יש? איזה כיף! אבטיחים אני יודעת שיש, כבר אכלתי כמה השנה- לא רעים יחסית לעובדה שמוקדם עדין לעונה.
B Blueberry Kiss New member 31/3/04 #8 שסקים ראיתי.. לא התחשק לי... לא היה לי חשק לשסק (תנסה להגיד את זה 5 פעמים רצוף) אבל אני אקנה בשבילך כשתבוא...הם טעימים פשוט אין לי עצבים לקלף (למרות שבשבילך גם אפרסקים צריך לקלף...)
שסקים ראיתי.. לא התחשק לי... לא היה לי חשק לשסק (תנסה להגיד את זה 5 פעמים רצוף) אבל אני אקנה בשבילך כשתבוא...הם טעימים פשוט אין לי עצבים לקלף (למרות שבשבילך גם אפרסקים צריך לקלף...)