יששששש איזה כיףף..

m a y a 12

New member
יששששש איזה כיףף..

כרגע אמא שלי דיברה אם חברה שלה מארצות הברית שעכשיו בוקר אצלה והחברה הזאת באה בסוף החודש והיא קונה לי ככה: כל ה-skinim למיני.. כי זה בא לי כל הצבעים באותו מחיר ipod mini pink 4000mb את כל הגרביים(כי זה אותו מחיר כולל כל הגרביים) וגם יהיה לי חריטה אם השםם שליי יאווווו איזה כיףף וגם מסך אם צבע כחול אני מקבלתת את הכלל בסוףף החודשש איזה התרגשוותת!! אל תתייחסו אליי אני התחרפנתי..

m a y a 12

New member
and tna name of my byby is..

אממ תנו לי רעיונות זה מיני ורוד.. אם כל האייסיקנים וכל הגרביים אם מסך צבע כחול

OrlyNL

New member
תתחדשי ../images/Emo70.gif

תסבירו לי בבקשה את העניין הזה של השמות. אתם קוראים לאייפוד שלכם והוא בא?

Princess Petel

New member
חח זה מרוב אהבה..

לשלי קוראים ג'מאל, ונגיד אני מחפשת אותו אז אני יכולה גם להגיד "אמא, ראית את ג'מאל??" לא שזה קורה כי הוא תמיד קרוב לליבי... אז הוא לא ממש בא שאני קוראת לו you know ...

*GormE*

New member
תקראי לו דומניק!

אני תמיד קוראת לחפצים שלי ע"ש דמויות מספרים. לנייד שלי קוראים הומר (מתקנות בית השיכר) ולעציץ שלי קוראים אוסריק, דמות שולית בהמלט. יש אצלנו במשפחה מנהג לקרוא למכוניות על שם של חיות ספרותיות!

JustThomas

New member
המסך הכחול זה סטנדרט חח...

תתחדשי. רק מה באמת הקטע אם הגרביים? את הולכת לשים אותם מעל האח הדמיוני שלך? חחחח....

sivanlast6

New member
ניראה לי שהיא מתכוונת לריבועי

פלסטיק השקופים האלה שמרכיבים על המסך וזה עושה צבעים למסך.. ולא הבנתי ..כמה עולים לך כל הצבעים של האיסקינים??

Princess Petel

New member
אוקיי, ממשששש כייף לך!

ד"א למישו יש פה מושג אם יש גרביים גם לאייפוד הרגיל?! זה נראה לי קוללל... בקיצור, תתחדשי לך!! ותהני!! בקשר לשימות, האממ לא יודעת מה שמדבר אליך.. חח =)

לאופנוע, קראו לו זק ../images/Emo7.gif

עד לפני יומיים, היום מישהו אחר קורא לו, ג'ורג'

nitzan111

New member
אייפה אני יכולה לקנות גרביים?

לאייפוד מיני? אין לי אף אחד בארה"ב.... מישהו כאן מוכר אייזה גרב?

m a y a 12

New member
אוקייי תשובוותתתתת!!

אז ככה....טחחח זה כיףף להתחרפןן והמסך הכחול זה באמת פלסטיק שמרכיבים על המסך עצמו והוא עושה צבע.. והקטעע אם הגרבייםם סתםםםם כי זהה מתוקק ואםם מישהו רוצה לקנות ממני בסוףף החודש כי יש לי את כולם .. כל האייסקנים 19$ וכל הגרביים 24$ אממ והקטעע אם השמותת איךך אני יסבירררר הוא יהיה התינוקק שלי טחחח.. זה יהיה חזקק..

nitzan111

New member
כמה?

מה זה כל הגרביים 24$ את מתכוונת לכל הסט? אפשר לקקנות גרב אחת?

למעלה