ישששששש !!!!

הוליסטי

New member
ישששששש !!!!

אתמול נפגשנו פעם ראשונה. כרגע הקבוצה מונה שלושה שחקנים, אבל עוד אחד בדרך. (יכול להיות שנשתף עוד...) בכל מקרה, 2 לא שיחקו מעולם ולימדנו אותם תוך כדי הכנת דמות איך משחקים. פעם הבאה כבר נתחיל את ההרפתקה. הם ממש נהנו... איזה כיף. הייתי לחוץ שהם לא יתלהבו, אבל הם כן
עידכונים בהמשך. דבר שני, משהו שמצאתי ברשת ויכול לעניין: http://www.users.bigpond.com/steven_cooper/dnd/dnd-revised.htm שינויים בין 3E ל3.5E

DDN

New member
בראבו!

כל הכבוד. תמיד נחמד להכניס עוד שחקנים למשחק. שמח שהם נהנו. ספר חוויות. אילו דמויות יצרתם? תודה על הקישור.

הוליסטי

New member
חוויות

הייתי קצת לחוץ שיהנו אבל כשהאנשים הגיעו, הלחץ עבר לו... ראשונים הגיעו ד. ו ח. ששניהם לא שיחקו מעולם. אז עד שנ. הגיע, הסברתי להם מה זה בעצם משחק מסוג RPG. אח"כ, בצמוד לדף דמות, הסברתי להם בכללי מה יש לכל דמות. כש נ. הגיע, כבר סיימנו והתחלנו לבנות דמויות. החלטתי לבנות abilities בעזרת קניה כמו שמוצע בDMG. 8 נקודות התחלתיות לכל תכונה, 25 בקופה וקניה לפי מה שמוצע (18 עולה 16 נקודות לדוגמא). החלטנו שיהיו הדמויות הסטנדרטיות ומאחר וכרגע אנחנו שלושה, אז תיכננו שאני אהיה NPC קוסם. ח. החליט להיות גנב halfling. אני חייב לציין שלפי מה שמסתמן ב3E גנב היא דמות מ ד ה י מ ה. ולחשוב שבעבר זו היתה הדמות המועדפת עלי.... עם ד. היה קשה יותר. הוא החליט להיות כהן elf. בהתחלה הוא קנה נקודות בצורה לא מדהימה והוא די התבאס. אז אח"כ ישבתי איתו ובנינו לו דמות הרבה יותר טובה. אחרי שהוא קרא קצת פרטים על deity וregeion והחליט מה להיות, הוא כבר התלהב מהדמות הרבה יותר... עם נ. היה הרבה יותר קל. הוא החליטלהיות לוחם human(בעברו הוא תמיד שיחק קוסם). לא ממש התעסקתי איתו. הוא הסתדר לבד. יצאו דמויות די מאוזנות. לכולן יש 1- באחת או שתי תכונות. הסיכום של הmodifiers הוא +4, +5 ו+6. הגנב דמות חזקה (אבל לא חזק פיסית) וגם לא כריזמתי. הלוחם חזק למדי, עם כושר אבל די דביל ולא ממש יוכל להנהיג ולהיות דיפלומט. לכהן אין תכומות עם שינוי שלילי, אבל הוא די ממוצע. הוא חזק למדי, חכם וכריזמתי. פעם הבאה ניצור את המפגש הראשון של הדמויות, ניתן להן ציוד ונצא להרפתקה. ועכשיו כבר בא לי לבנות הרפתקה משלי. כמו שהצעתם בעבר. המשך יבוא ...

DDN

New member
למה לא בחרתם בשיטה החביבה

של גלגול 4ק6 ובחירת ה3 הטובות? אני לא אוהב את שיטת הנקודות שהשתמשתם. יש שמות לדמויות? ומטרות?

הוליסטי

New member
השיטה

בשיטה שבחרתי, נראה לי שיש יותר איזון בין כל הדמויות. השחקנים (בעיקר חדשים) מרגישים שיש להם יותר שליטה על איך הדמות תראה. אני חושב, שאני כשחקן הייתי מעדיף את זה (למרות הבלגאן החישובי - החד פעמי). הבעיה שהיתה באמת, הם קצת הסתבכו. אבל ממש לא בצורה רצינית. TIM Fighter Aumo Cleric Ladron Rogue על מטרות והיסטוריה דיברנו. לא ממש נכנסנו לזה. לאט לאט נתחיל לשחק (כולל איך הם הכירו ולמה הם ביחד בהרפתקה הראשונה) ונפתח היסטוריה.

למעלה