ישששששששש!!!!!!!!!!

meitar 8

New member
ישששששששש!!!!!!!!!!

סוף סוף אני הולכת למי שחלם!!!!! סוףף סוף! כמה חיכיתי ליום הזה! ביום חמישי! (מחרתיים!!!!!!!!!!!) אני כל כך רוצה שיגיע כברררררררר!! יואוווו.. ו.. אממ.. מי שהייתה כבר.. וחיכת להראל אחרי ההצגה.. אחרי כמה זמן הוא יוצא? ו.. כמה זמן ההצגה? ההצגה מתחילה בשמונה וחצי. מתי היא תסתיים? ומישהי גם הולכת לאותה הצגה? ביום חמישי..?

aNaTi 17

New member
שמחה בשבילךךךךךךך

איזה כיף לךךךךךךך!!!!!! אממ לגבי הזמן של ההצגה... זה בערך שעתיים וחצי שלוש אם אני לא טועה..

אוי סורי כפירני המושלמים זה אני....

שחכתי להחליף את הכינוי אבל בכל מקרה גם אני הולכת!!!!

כיף לכן ../images/Emo99.gif ../images/Emo60.gif

צ'יזס איזו הצגה מושלמת! תהנו הכי בעולםםםם!

i love skat

New member
תהניייי בוביייי..../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

שמחה בשבילך..!! מאוווווווד!! זאת ההצגה הכי יפה ביקווווווםםם!! כולם שם מושמייים..
[כמעט.חח] אין זמן קבוע למתי שהראל יוצא.. תלוי אם מעקבים אותו בפנים או שלא. תהני מאמיי..

TalTal1492

New member
גמאני הולכת ...

אבל ב- 13.11 ... זה מלא זמן !!! אין לי כוח לחכות ! ... ואני שורה 2 !!!!!!!!! אז זה עוד יותר גורם לי לרצות ללכת ! ...

לאו13

New member
אאאאא גמאנייייייייי!!

חחח הרגע חזרתי מאילת..!! היה ממש כיף לכל מי שמתעניין..!! גמאני הולכת מחר(יום חמישי) למי שחלםם עם מיתרר(לא ממש איתה אבל להצגה שהיא הולכת..) איזההה כיףףף כמהה חיכיתתתיייייייי!!!

meitar 8

New member
מ'סתומרת?!!?!?

מ'סתומרת לא ממש איתי?!! איתי ועוד איך איתי!!!!!! רק איתי! (ועוד חברה שלי!) את איתי כמו.. כמו שהכוכבים בשמיים! חחחח את איתי.. אין לך מה לדאוג.. זה שחברה שלי באה איתנו זה לא אומר שאת לא איתי!! אני יהיה גם איתך וגם איתה.. וכולנו נהיה ביחד!!!! דונט ווארי בי הפייייי =]

לאו13

New member
כפרעלייך מאמי!!../images/Emo141.gif

אויי אני כבר תה שיגיע הערב..!! עוד שעתיים אני יוצאתת!! אאא איזה כיףף מיתרוש חולה עלייך נשמה שלייייייייי!!!

לאו13

New member
חזרתי..ועדיין יש לי צמרמורת!../images/Emo141.gif

זאת היה מחזמר סופניי..!! הוא היה מרגש ועצוב שמח ומצחיק..!! ממש אבל ממש נהנתי..!! לא ראיתי אם הראל יצא אחר כך למעריצים..הייתי חייבת לטוס משם..!! אבל לא נורא..!!הוא שיחק מדהים ושר הכי יפה בעולם!! אני כולי הייתי צמרמורות..היו לי דמעות בעיניים..

i love skat

New member
כנ"ל..../images/Emo10.gif

בכיתי מלאאא.. איזה הצגה מרגשת וסוחטת דמעות. משהו יוצא מן הכלל!!!

skaatit 1

New member
יואו...שמחה שנהניתן!!!../images/Emo24.gif

אני מחכה ליומי....(אודליה!!! תמו'ששש!!!) חחחח

למעלה