ישששששששש!!!!

MegaYellow

New member
בפעם המיליון.....(ותנסו לקלוט)

ערוץ אחד הוא לא ערוץ ספורט. אני חוזר, ותנסו לקלוט אדומים- ערוץ אחד הוא לא ערוץ ספורט. יש רק ערוץ ספורט ישראלי אחד, לצערי, והוא ערוץ הספורט. וערוץ הספורט, שוב לצערי, צבוע כולו אדום. אני לא יודע מאיפה הקביעה הסנסציונית שניב רסקין הוא אוהד מכבי, וגם לא אכפת לי אם הוא תלוי כל יום חמישי על שער 11 מרוח כולו צהוב - כל מי שמקשיב לשידורים שלו, של עפר שלח, של אביב לביא ושאר שדרי ערוץ הספורט, לא יכול שלא לשמוע את החד-צדדיות הדוחה שלהם, כאשר בד``כ כל מה שהוא אנטי-מכבי מתקבל אצלם באהבה גדולה. שוב, כל הכבוד לגליל על הניצחון המצוין על הקבוצה המיוחצנ``ת ביותר במדינה, ולאוהדי ירושלים - אתם מוזמנים לצפות היום בתוכנית יחסי הציבור האדומה ``צעדים``. ונחשו מה הכתבה המרכזית?? נכון, הזכיה של הפועל ירושלים בגביע! כמה מרגש לכולנו! (כמה פעמים מכבי זכתה בגביע, מישהו זוכר?)

leeno

New member
סקופ: אנחנו בדרנים!

בדרן ממש... אז מה?! אז מה?! אתם הסכמתם אוהדי ירושלים שהוא משדר יותר טוב ממאיר אינשטיין אז תחיו עם זה!

MegaYellow

New member
ישששששששש!!!!

איזה יופי! איזו נחת!!! מה יכול להיות יותר טוב מזה?? לשבת בהיכל, להנות ממשחק מצוין של החמישיה השנייה של מכבי, ואז לראות בטלוויזיה את הגליל מאכילים את האדומים במלחה! איזו יופי...וכמובן שהצ`ופר היה לשמוע את קולותיהם המיוסרים של רסקין ושלח האדומים, נאכלים ונשרפים באכזבה מהקבוצה שלהם. בושה איך שהם שידרו את המשחק, כאילו ירושלים היא הקבוצה של המדינה וגליל היא צסק``א... כל הכבוד לגליל! קבוצה מצוינת עם מאמן מצוין, שמשחקת כדורסל נטו בלי כל הרוח והצילצולים של היחצנ``ים של האדומים... צהוב עולה!!!!

rankin

New member
גברת לי נוף

את כנראה לא ממש הבנת את פשר ההודעה:יש כאן לא מעט תלונות של אוהדי מכבי לחוסר אובייקטיביות של רסקין כלפי הפועל.רק הסברתי להם שהוא אוהד מכבי. ועידו,הוא מכביסט אמיתי.אם הוא ``הודה`` באהבתו להפועל זה היה בצחוק גמור כנראה.

rankin

New member
מאיפה הקביעה הזאת?

ניב רסקין אוהד מכבי ת``א,זה דבר ברור וידוע לכל מי שמכיר את הבנאדם,ולפעמים מקשיב לתוכניות שלו עם ישראלי בגל``צ. מעבר לכך ההתנפלות על התקשורת טיפשית וצבועה מאוד לדעתי.

roi cohen

New member
אם אני זוכר נכון,

שמעון מזרחי כינה את כל אלה ששמחים לאיד כ... מטומטמים. לא?

MegaYellow

New member
אתה זוכר מצוין

ואתה בהחלט מטומטם. לא הייתי אומר זאת באופן גורף על כל אוהדי ירושלים, אבל את שלך מוכיח ולא פעם אחת.

rankin

New member
ס ק ו פ :רסקין אוהד מ כ ב י

כן כן,שמעתם נכון.ואם יש סיבה שבגללה הוא נשמע אובר ירושלמי,זה רק כדי לנסות כמה שיותר אובייקטיבי.כנראה שהוא הצליח לאזן,אבל לכיוון הלא-נכון. מעבר לכך להאשים את התקשורת זה תמיד וקל ונוח,אבל באמת חבר`ה,עזבו את הפרטים הקטנים.אתם לא שומעים אף אחד בא בתלונות לערוץ אחד,למרות שברור לנו שהוא מזוהה מאוד עם קבוצה מסוימת.

טעות קשה.

רסקין הוא אוהד מושבע של הפועל ת``א , אני זוכר אותו עוד לפני שהיה בגל``צ ביציעי אוסישקין והוא לא פעם הודה שהוא אכן אוהד הפועל.

למעלה