ישששששששששש

dios4

New member
ישששששששששש

חבר'ה..אנ'לא מאמין יו כמה אני שמח תובע התאחדות הציע להשעות את השחקנים הקשורים לפרשת הפוקר עד 2010 אני שמחחחחחחחחחחחחחח עכשיו רפאלוב לא צריך לתת מעצמו לנבחרת המעאפנה הזאת הצעירים שלנו יובילו את הישראליות להישגים באירופה..מילא מהנבחרת ודוחן הפלאל הזה לא יצא כלום!!

eran 89

New member
חחחחחח איזה מפגרים פה כולם

עד שיש נבחרת שמגיעה למעמד כזה גבוה, והשלד שלה יכול להוות שלד של נבחרת חזקה מאוד בתוך כמה שנים, משעים שמונה מהשחקנים שלה לשנה...

dios4

New member
מה?

כמו שאמרת עד שיש איזה שהוא מצב לעלות ולהגיע להישג..משעים 8 שחקנים..שהם הכי טובים שיש בנחרת הזו!! מה אתה יכול להבין? ימנעו מהקהל והציבור הישראלי חווית כדורגל, בגלל? אולי אנטרסים אישיים?אהה אולי כי הוא התובע "אישה מוכה" והוא בא לוהכיח שהוא גבר באתחדות. אפסים..לא מגיע לנו כדורגל במדינה הזו!

dios4

New member
גם אם זה על תנאי

מה הם כבר עשו? ראבק!! האמת?שנמאס לי מזה שכל הגופים שצריכים להתעסק אך ורק בכדורגל מתעסקים בשטויות כאלה. הגיע הזמן שהכדורגל יהיה עדיפות ראשונה..ולא לחפש כותרות, שחקו..נו ו? כולה משחק אימון נגד איזה נבחרת. אם האתחדות רוצה לחנך את הציעירם זה לא נעשה בדרך הזאת, קודם צריך לחנך את כל שיושבים למעלה. גועל נפש ..מעכשיו מזמינים חדרים במלון, לשים בכל חדר את תקנון האתחדות..לדעתי עדיף!

GOLDBRG

New member
וואי הוצאת לי את המילים מהפה אחי

מה הם כבר עשוו? אפשר לחשוב שזה מה שישפיע על תוצאה, חוצמזה שזה היה משחק של אנא ערף ידידות נגד אוקראינה... עזבו ההתאחדות הזו היא פשוט בושה. גועל נפש. זה שהם דופקים אותנו אני מבין כי יש שם משהו מסריח, אבל לדפוק את עצמם? חבורה של מטומטמים

adiryosef

New member
כל המוסדות במדינה הזאת

הם פשוט בושה,לא רק ההתאחדות. אני לא מבין מה הבעיה בזה שהם שיחקו קלפים,הם השתמשו עם כסף של ההתאחדות?עם כסף של הנבחרת? זה כסף שלהם,ומזה משנה אם הם עשו את זה לילה לפני המשחק כשהם במלון או שהם היו עושים את זה בבית שלהם. פשוט בושה!

למעלה