ישששששששששש

ישששששששששש

יש לנו עמוד שלם חדש!!!! ועכשיו גם יהיה רשום 2 לצד ה 1 למעלה
מזל טוב לפורום

shirakl

New member
בואו נכריז על זה כשרשור

יומולדת שבוע לפורום, ושרשור המזל"ט לכבוד זה שיש לנו כבר עמוד שלם... מי יודע - אולי ממש בקרוב נוכל גם לחגוג את עלייתנו לעמוד הקהילות... אני אחזיק אצבעות חזק!!! אז שוב:
שיהיה המון

אוקי ../images/Emo9.gif ../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב פורום יקר
שרק תמשיך ותגדל

../images/Emo15.gifשלום לכולכם !!!

אז ככה... אני מתחילה את ההיכרות שלי איתכם עם התנצלות ענקית שאני נכנסת לפה רק עכשיו... ( מה שקורה שהמחשב מתקלקל... ) קוראים לי קרין, אני בת 24 אני המנהלת השנייה ( ביחד עם שירה ) של הפורום... אני מקווה שתיהנו לבוא לגלוש כאן, לשאול שאלות ולהתייעץ איתנו... אני מבטיחה לנסות לעזור בכל שאלה/בעיה שקשורה להכנה לבגרויות/לימודי נהיגה/ הכנה לקורסים צבאיים וכו´ בקיצור תיהנו !!! ביי...

Dawson girl

New member
איזה מוזר...

השם שלך בכחול.... בכל מקרה- נעים להכיר! אני נעמי, בת 15 וחצי. עוד לא שמיניסטית. איזה מזל את? נמש

shirakl

New member
קרייייייייינווווווווווווווששששששששש

ציפינו לך... ידעתי שהיום לא תאכזבי אותי!!!! ברוכה הבאה לפורום המקסים שלנו!!! (נכון שעשיתי עבודה טובה בהיעדרך?
) תהני מקריאת ההודעות המקסימות שבפורום ואנחנו מצפים כמובן לתגובות... לאב יו סואו מאץ´

אז השמיניסט הכי שווה בפרדס מברך בשנ

ית
ברוכה הבאה לפורום (חחח אירוני קצת להגיד לך את זה) חחח מקווים שתמצאי בפורום החביב שלנו בית שני חחחחחחחח ווי אני ממש גמור
יום נפלא

מור~!

New member
וואו!!!!! ממש יפה

אפשר קצת לעבוד על הקטע של האייקון של תפוז אבל יצא ממש מושקע

למעלה