ישששששששששששש!

RedDevil17

New member
ישששששששששששש!

RedDevil17

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ניראל.

RedDevil17

New member
את המעמול ואת כריסטין.

אגב, הם מכרו את כריסטין כל העונה כטיפשה, אבל נדמה לי שנטלי מטומטמת הרבה יותר.

n l m

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

קטן מתחתיי לאפרנטיס 5 אין לי בעיה עם זה שנראל ניצחה, ממש לא מעניינות אותי המתחרות יש לי בעיה עם האמינות של התכנית היום בבוקר צפיתי לי באפרנטיס וראיתי איך לי בפעם השניה הוא בורח מהמשימה ונותן לעצמו חסינות בתירוץ שהוא צריך להתחבר ליום כיפור כשטראמפ אמר לו בבורדרום שלא ידאג ושהוא חסין וכעס על ברייס שהביא אותו לשם אני נגעלתי אני נגעלתי מהעובדה שאנשים שמשתמשים בקריטריונים שלא קשורים כמו דת מצליחים להתקדם הלאה אבל עד כמה שזה עצבן אותי הדוגמניות הצליחו להתעלות על זה כי היום ניראל (שלא באשמתה) השתמשה בקריטריונים של דת ומגזר והביאה לעצמה ניצחון בזכות זה. עד כמה שאני מנסה לא לקחת את התכנית הזאת או כל ריאליטי ישראלי ברצינות יש דברים שאני לא יכול לעבור עלייהם. להגיד "ניראל הייתה ממש גרועה במשימה הזאתי אבל היה לה קשה בגלל שהמגזר שלה כעס עליה" זה כמו שאני אגיד בבחינה חשובה "לא הצלחתי כי לא הרגשתי טוב" והבוחן יעלה לי את הציון ב-40 נקודות בגלל זה למי אכפת מה המגזר חושב? למי אכפת שכועסים עלייך? למי אכפת מי את בכלל? את באה לבצע משימה תבצעי אותה על הצד הטוב ביותר אם את לא מסוגלת מכל סיבה כלשהיא אז לכי הבייתה. זו צריכה להיות הגישה בכל מצב. ניראל נכשלה בשתיים ממשימות הגמר, המשימות הכי חשובות זה העיקר פה!!!!! יואווו אני לא מאמין שכתבתי תגובה כזאת ארוכה על התכנית הזאת מה קורה לי?

RedDevil17

New member
נועם!!!

הבעיה שלך היא שאתה לוקח כל תכנית ריאליטי כאילו היתה תחרות רצינית. היא לא. התוכנית הזו היא מקדש עולמי לטראש. יש מתמודדת אחת נורמלית, אינטילגנטית, כריזמטית, מצחיקה ומעניינת - והיא ניצחה. זה הכל. לא משנה בכלל איך היא ביצעה את המשימות המופרכות לגמרי (שלפיהן, דוגמנית צריכה לדעת לעשות סנפלינג, לצלול ולהתאגרף).

n l m

New member
אבחנה טובה

אני ניסיתי לקחת את התכנית הזאת בצחוק והכל אבל יש דברים שאני לא יכול לשמוע ולקחת את זה ככה למשל המשפט הזה זה משפט שנראה לי הייתי מעוצבן עליו אפילו אם הוא היה מוקרן בתור מערכון של ארץ נהדרת.

בוביץ

New member
לא מסכים איתך

לא ממש הבנתי המ כתבת לגבי האפרנטיס כי עוד לא ראיתי את הפרק אבל אבל אני לא מסיכם איתך עד משימות הגמר היא הייתה כבר בבית וקיבלה ביקורות מהבית שלה על מה שעשתה וכנראה קיבלה ביקורות לא טובות מהשכנים והמגזר. ושם איפה שהיא חיה זה לא כמו פה אצלך בבית לאך אחד לא אכפת מהשכנים שלך מה אתה עושה. אלא שפם זה קהילה אדוקה יותר ודברים כאלה זה בזיון לכבוד המשפחה וכדומה ודברים כאלה מאדג חשובים במגזר הזה. וסתםן תדע לך שיש דוגמניות שלא מסכימות לעשות עירום והן נחשבות לדומגניות הגדולות בעולם, לפעמים מטעמי דת או רעיון עקרוני הן פשוט מתנגדות לדברים כאלה ועושות מה שבא להן. בספו של דבר ניראחל עשתה את זה אולי לא הכי טוב יצא לה אבל עדיין ובכל לדתעי שלושת המשימות של הגמר היו מפגרות לחלוטין. לגבי הדוגמא שלך מאפרנטיס 5
אני לא ממש ראיתי אבל לפי המ שקרה בראש השנה אני אענה לך אם בן אדם מאמין בדתו ובשבילו זה יום דת והוא הולך לעשות כפי מצוות דתו. ולא הולך למשימה. לא מגיע לו שום סיבה להעיף אותו על זה. היה לבן אדם זכות לגיטימיטת לשבות באותו היום אז בטח הוא לא אחראי להפסד הקבוצה. זה כמו שטראמפ אם יעשה עסקים אם יהודי הוא לא יחתום על עסקה ביום הכיפורים או בשבת . העובדה גם שגורג לא עבד בראש השנה . אולי אתה לא שומר את הדת שלך אבל יש אנשים יהודים ששומרים על הדת וטראמפ חייב לכבד את זה וכל הכבוד שהוא כיבד את זה.

בוביץ

New member
הבעיה שלך NLM

היא שאתה בא ממקום שונה אתה חושב מ ' מה אני הייתי עושה ' אתה לא חי מהמקוםן שניראל באה ממנו. לדעתי אין לך מושג איך הדברים משפיעים עליה ועל משפחתה הדברים שניראל עשתה ושפגעה במגזר שלה ובמשפחתה זה לא רק הפגיעה בכבוד(שזה דבר חשוב מאד אצלם במגזר) אלא משתמע מיזה עוד דברים שאתה לא ממש מבין בהם. לדעתי אתה פשוט לא מבין מאיפה היא באה וזה רנאה לך שטותי .

MeetLofe

New member
../images/Emo99.gif

כפרע על החביבצ'ית הזאת כ"כ שמחתי אחרי תקופה ארוכה שתוכניות ריאליטי איכזבו אותי בדיוק בזכיה

למעלה