יששששששששששששש!!!!!!!

יששששששששששששש!!!!!!!

ראשל"צ 105 מכבי ת"א 98 אלוהים העניש את פיני!!!!!!!! ישששששששש

שiש

New member
או שמא...

פיני ומזרחי החליטו לצחוק על כולנו? כמובן שאוהדי מכבי יגידו שזה היה בכוונה, אחרי מה שבירנבוים אמר אתמול, אבל יודעים מה? יש בזה משהו. מאד מאד מתאים למכבי להתנשא על כולם (כן, אני רואה בזה התנשאות) ולהפסיד את המשחק הזה בכוונה. מזרחי הרי הודיע אתמול שהוא יחשוב על תגובה הולמת לבירנבוים. תראו לי קבוצה (ועם כל הכבוד לראשל"צ, לא הייתי מהמרת על זה) שתכניס למכבי 105 נקודות, ועוד ביד אליהו. איכס, איכס, איכס!

זה מה שכולם אומרים

אבל מכבי ת"א הפסידה לראשון לציון שראשון שיחקה עם שני זרים. בכל מקרה לא ראיתי אחרי 20 הפרש סיכוי שראשון תעשה משהו אבל הכי חשוב מכבי הפסידה אז גם אם את צודקת עדיין מכבי הפסידה = יום חג לכדורסל הישראלי. נ.ב: בכל מקרה נראה לך שאם שמעון מזרחי תיכנן את זה אנשים חושבים שפתאום יש תחרות זה הרי בטוח מי תיקח כאן אליפות ההפסד הזה לא מחזק את מה שאפי אמר כי בליגה שלנו עדיין אין תחרות כמובן.

שiש

New member
צודק

אבל מספיק היה לראות את הכותרות הראשונות אחרי המשחק - "מי אמר שאין תחרות"? פשוט מגעיל אותי איך שהם מנהלים את הדברים שלהם, מגעילה אותי הצורה בה הם צוחקים על כל הליגה, ומגעיל אותי איך הכתבים השפוטים כאילו בולעים את ההצגה האידיוטית הזאת ומנסים לגרום לנו, "הטיפשים", להאמין שהנה, יש תחרות! נו, באמת! צריך להכחיד את הקבוצה הזאת. גועל נפש.

Fantasy WRC

New member
חבל שי-ם הפסידה לת"א, אחרת

היא הייתה בעלת מאזן המשולם היחידה בליגה .. כבר היה דבר כזה שהפועל הייתה בלי הפסדים לעומת כל הקבוצות כולל מכבי ת"א?

למעלה