ישששששששששששששש!!!!!!!!

VVEE MAN

New member
ישששששששששששששש!!!!!!!!

הסרט של צוות i.a.t.o סוף סוף יוצא לדרך אנחנו מתחילים לצלם מחר!!!!!!!!בסרט יופיעו גם קטעים מג'קאס שיבוצעו על ידנו אבל אנחנו נזכיר את זה בסרט הזכויות שמורות להם וגם מלא קטעים (הרוב)שאנחנו חשבנו עליהם הוא יצא כנראה בסוף שנת הלימודים הזאת ויהיו גם קטעי סקייט של טים אילת מוזיקה טובה ועוד קטעים מטופשים אנחנו נעשה חולצות ברגע שנחשוב על לוגו ובטוח נמכור קלטות לחברה בזול ואולי נוציא גם די וי די ומי יודע אולי ניהיה גם מפורסמים תאחלו לנו בהצלחה!

MiNUsH

New member
חחחחח

מזל טוב! בהצלחה! והכי חשוב...תהנו...(ותשמור על עצמך שלא תמות לי...) ארבל יא מצחיק אחד עוד לא התחלתם לצלם וכבר אתה חושב על הדיי וי דיי שתוציאו חחח! חחח אבל כשתהיו מפורסמים...אל תשחכ אותנו :~(

BiAAcH

New member
מזל טוב אחי...

שיהיה בהצלחה, ותנסו לא לשבור שום דבר בדרך... ד"א עדיין כואבת לי הגבה מלפני שבועיים מהראסייה של תומי...

VVEE MAN

New member
תודה !../images/Emo13.gif

יסמין אל תידאגי אני לא ימות (נראה לי...כמעט בטוח!) וברור שאני יזכור אותכם אתם תיתארחו בתוכנית השבועית שתיהיה לי ואולי גם נאחד צוותים יום אחד שניהיה גדולים!

VVEE MAN

New member
זהו זה!!! אנחנו יוצאים לדרך

ב5 הולכים לצלם היום נצלם את הפתיחה + כמה פעלולים פרי מוחי והשאר שבוע הבא ואת השאר של השאר בעוד שבועיים וכו' ישששששששששששששש!!!!!!

MiNUsH

New member
חחח ארבל

תאמת....אני מתרגשת בשבילך! חח נצל"ש איך היה האוישן??? אמרו לך כבר אם התרקבלת??? ובמקרה שאת אם כל המסלולים יהיו במקביל?..זה יהיה מאודש מבאס אם לא כי לא נתראה...:~(

BiAAcH

New member
עם מי....

הוא התכרבל?? איתך יסמין?? אני מזועזע!! ככה את?? בוגדת בי ככה?? אין לך בושה??

VVEE MAN

New member
מה היא לא סיפרה לך שהיא

מתכרבלת עם שנינו?????יסמין לא יפה...כשאמרת לי שאת מתכרבלת גם עם גיא לא היה אכפת לי כי הוא אחלה גבר בשמחה לחלוק איתו אם האישה שאני מתכרבל איתה ! ובחנוכה מקבלים תשובות אולי קודם אגב!!!!! צילמנו היום והיה פשוט תותחי כל מה שרצינו הלך יפה ושבוע הבא שופינג קרטס!!!!!!!!!!!! יאהההההה

VVEE MAN

New member
אה ויסמין בטוח שנתראה

גם לא אמרת שאת הולכת למסלול שלי גם? :(

למעלה