ישששששששששששששש!!!!!!!

זיושי

New member
ישששששששששששששש!!!!!!!

מתחיל הפרק של הירדות!!!!!!!!!!!!! אני יכול לראות אותו!!!!!!!!!!!!!!! טוב אני עף לראות

Outlast

New member
זיו חמוד...../images/Emo181.gif

זו למשל הודעה שלא מתאימה לפורום. נכון, התחיל השידור החוזר של הפרק, אבל למה לפתוח הודעה חדשה ולהודיע שאתה הולך לראות אותו? תראה, תיהנה, ותחזור לדבר עליו, סבבה... אבל להודיע שאתה הולך לראות? נה-אה... לא במקום. רק שתדע, להבא..

Sharonnn

New member
למה?? מה רע בכך שהוא

מזכיר שיש עכשיו שידור חוזר??? לדעתי זה אחלה

Outlast

New member
כי זה לא נראה לי לעניין,

"אני הולך לראות"... להזכיר שיש היום ש"ח, מילא, אבל דקה לפני לפתוח הודעה חדשה ולהודיע לכולנו שהוא הולך לראות? סליחה, אבל את מי זה מעניין..?

Outlast

New member
ואגב, היום, ממש עוד מעט...../images/Emo181.gif

פרק בסידרה "המשימה:הישרדות" שעליה דבירנו, אתם מומזנים לצפות והתחיל לקבע דיעה...

Outlast

New member
האמת שלמרות הכאילו דמיון, ../images/Emo181.gif

זה שונה לגמרי... התקופה הרבה יותר ארוכה, הם מקבלים אוכל (עדיין לא הבנתי איך זה הולך. היום הם פתאום קיבלו כמה תרנגולות, למה?), אין להם משימות וחסינויות (לא שראיתי) ולא מעיפים ככה אנשים. היום כשראיתי את זה בעצם חשבתי שזה מזכיר לי אופרת סבון או איזושהי תכנית דרמטית, רק ב"לייב" ובלי תסריטים. בעצם נראה לי שמתייחסים שם יותר ליחסים ולמה שקורה בין אנשים כשהם ככה על אי בתנאים כאלה, ופחות לקטע ה"שורד". יש שם מלא שטויות, כמה אנשים ממש מעצבנים וקטעים צפויים (טענות לשוביניזם וסקסיזם, מריבות על מנהיגות, יחסים רומנטיים וכו´..), אבל סה"כ נחמד לראות את זה, ואין טעם להשוות להישרדות ´שלנו´, זה פשוט משהו אחר לגמרי...

Survivor3Fan

New member
תודה על ההסבר...

שאלה:מה לגבי העונה ה-5??? היא מתחילה ב-19 בספטמבר בחו"ל ומה בארץ?

מה?!

רגע, רגע..... על איזו סידרה אתם מדברים?! לא הבנתי...... יש עוד סידרה שדומה להישרדות בערוץ 22???

Outlast

New member
כן, משהו בסגנון...../images/Emo181.gif

את יכולה להסתכל באחד הטאגליינס שמתחלפים בכותרת "המשימה:הישרדות- ´הישרדות´ הבריטית-אוסטרלית" או משהו כזה...

bakara15

New member
הישרדות הבריטית

זה בכלל לא מגיע לקרסוליים להישרדות של האמריקאים . מדובר בחבורה של אך ורק צעירים שתוקעים אותם ביחד באיזשהו אי טרופי והם צריכים להיסתדר. זה כמו הישרדות סוג ב´

למעלה