ישר מהתנור

נויתן

New member
כל כך יפה

נקי, מיוחד והרעיון - משגע. אהבתי במיוחד את הרעיון של היונה כל הכבוד.

ענתבר

New member
בסופו של דבר -

בהתחלה רציתי להכין עוגה עגולה, אבל לא מצאתי תבנית עגולה. החלטתי על מלבנית - כמו אטלס ולכן הכנתי ספר פתוח. היה מאוד מאוד קשה להכין את היבשות. בהתחלה רציתי לצייר וזה לא הלך אז החלטתי לחתוך כל יבשת ולצרף. אבל העוגה יותר קטנה מהיבשות. אז פשוט החלטתי להזיז קצת את האדמה - הקטנתי את רוסיה (במילא היא גדולה מידי), קרבתי מעט יבשות לקירוב הלבבות בעולם, שיניתי זויות וכך הגעתי למוצר המוגמר. מקווה שאף אחד לא יגלה פדיחה כלשהי דווקא במדינה שלו, אם כי במדינות של ילדי הכיתה השתדלתי לא לגעת (דווקא נורא התחשק לי להוסיף לנו כמה מטרים וכמה אגמים... ) וזהו - ומחר אקח אותה למסיבת סוף שנה"ל...

ענת, איך עשית את הצורה של הספר ?

זה תבנית או שחתכת את העוגה ? אם חתכת תוכלי בבקשה לתת הנחיות ?

ענתבר

New member
צורת ספר-

מסמנים את מרכז העוגה ואז יוצרים חתך, כל פעם טיפה יותר עמוק כשהוא למעשה לא חתך לעומק אלא לצד. משני הצדדים של החתך יש ירידה, גלישה לכיוון מרכז העוגה. ואז מצפים את העוגה בבצק ויוצרים עם סכין או מזלג או משהו מעט חד את דפי הספר. אגב - הדגלים מודפסים מנייר. בלתי אפשרי היה לצייר לבד את הדגלים.

סגולית

New member
מה הגודל של העוגה?

היא יצאה מאוד מוצלחת לטעמי

ענתבר

New member
גודל העוגה

פעמיים המתכון של NET THE JET. המתכון מאוד מוצלח, ובשביל התבנית הזו, שהיא מאוד גדולה, פשוט הכפלתי את המתכון.

Royal Icing

New member
תודה ../images/Emo24.gif פתרת לי את הבעיה עם

עוגת סוף השנה של הבת שלי...

מ י כ ל פ

New member
חיתוך עוגת ספר

מניסיון העבר : כדאי גם ליצור את הקימור הניצב באמצע כל עמוד ולקראת השוליים בכל צד זה עולה בחזרה למעלה. כדאי ממש לקחת ספר ולהחזיק אותו פתוח כדי ללמוד את הצורה של החיתוך ומהשאריות הצאצאים מגלגלים כדורי שוקולד ...

1נרקיס

New member
אני ואתה נשנה את העולם... ../images/Emo6.gif

כל הכבוד על העוגה ענת, יצאה מקסים, ואהבתי במיוחד את היונה הקטנה, היא מוסיפה המון!

שושkה

New member
איזה כיף לי להגיב ראשונה! יצא מאוד

נקי ויפה. הייתי מוסיפה כמה אלמנטים קטנים כמו שעשית כמה חיות באזורים שונים של העולם בהתאם לאזור.

למעלה