ישר כח על התוכנית היום בענין הרופא

שחר998

New member
ישר כח על התוכנית היום בענין הרופא

במדינה נטולת משטרה צריכה תוכנית טלויזה לעשות את עבודת השוטרים. לעתים רבות רבות מידי רופאים בבתי חולים צבורים דורשים כסף כדי שהם ינתחו ומתעשרים שלא כדין על גבם של חולים לי אישית מוכרים/ידועים מספר מקרים.
 

93אפי

New member
יש לי חומר מעניין

אני מעלה כאן תמונה קשה לצפיה , מי שלא יכול לעמוד בתמונות קשות שלא יגדיל אותה לצוות התוכנית השארתי לכם הודעה בתא הקולי צרו קשר תקבלו עוד פרטים , היות ודר' ריחני אמר שהקרניות מגיעות מארה"ב ומאנשים מתאבדים אני חושב שיש לי מידע מעניין על מקורן של הקרניות , ניראה שמהכסף שהוא מקבל ישנם עוד אנשים במערכת הבריאות הממשלתית שהוא משלם להם עבור הקרניות על חשבון של אנשים שכלל לא תרמו איברים ולא חתומים על כרטיס אד"י .
 

איילכ1

New member
דר' ריחני

ראיתי את הכתבה. כל התמונות שבהן יש איזו שהיא אשמה הם תצלומי אילוסטרציה - רואים את מישהו שסופר כסף - (בקטן רשום אילוסטרציה). רואים מישהו שמציע שישלמו לו על ניתוח (ובקטן כתוב אילוסטרציה) רואים את דר ריחני אומר שאם שמשרוצה קרנית היום יכול לקנות אותה מחברה בתל אביב שמייבאת אותה מארה"ב וזה עולה 3000$ או 10000 ש"ח אך הכתב אומר שדר ריחני טוען שקיבל כסף לתרומות - למרות שהוא כלל לא טען זאת - אלא אחות בביהח אומרת כממתיקה סוד - שמעתי שהוא מקבל את הכסף לתרומות ומכניס אותו לכיסו. אין ספק גם לא לגינת החכם מכל אדם שדר' ריחני הוא משתיל הקרניות מספר אחד בארץ וגם בכתבה אומרים זאת. אין ספק שישנם הרבה קנאים לאחד כזה שכלכך מצליח שבאים איליו מכל הארץ ומחוצה לה - איליו ואל בית החולים שאילולי הוא היה שכוח אל. (גם גינת אומר שבזכותו בית החולים נחשב מספר אחד בתחום השתלת הקרניות.) אין בכתבה שום תמונה שאפשר לראות משהו לא חוקי וזאת למרות שעובדי כלבוטק המוסבים הסתובבו במחלקת העיניים במשך שלשה חודשים או חצי שנה עם מצלמות ואביזרים מיוחדים וראיינו כל מי שזז. ואתם צרי העין והאופק ששמחים על כך שמעללים על משהו מורם מכם, לא תוכלו להבין את הבעיה אתם כל כך נמוכים כמעט כמו הצילומים שנעשו בכתבה בו רואים חזור והראה את דר' ריחני במבט מלמטה ומבליטים את נחירי אפו כדי לשוות לו מראה של רוצח. חבל שזאת הרמה. חבל שנפסיד את מספר אחד בשביל רייטינג.
 

איילכ1

New member
ישר כח???

תסתכל על התוכנית שוב באינטרנט - נסה להיות קצת ספקן - ופתאום תגלה עולם אחר. שים לב לפרטים, שים לב לפרשנות של גינת - למשל שמודעים לרופא שמישהו אומר עליו שהוא לוקח כסף עונה הרופא - ראש מחלקת עיניים הבית החולים שמבצע הכי הרבה השתלות בארץ "מי זה יכול להיות", וכולו המום ונרגש.גינת אומר " תראו איך הוא מזיע, כל מה שמעניין אותו זה מי הלשין עליו..." שים לב שכל הכתבה מצולמת בטישטוש מכוון ובחזרה על מילים של פחד מפני המנהל הכל יכול. - האם זה באמת המצב, האם מישהו בכתבה אמר שהוא מפחד, או רק לחש כממתיק סוד - דבר שבמקומינו נראה כ " אני מבין מאוד במה שהולך כאן ואני אספר לך משהו שאף אחד לא יודע". האם מדובר פה באיזה עברין שיפגע או פגע או אולי אפילו נזף במישהו על שדיבר - לא ולא - הכל פרשנות גינת. שאל את עצמך - איך כל המצלמות וכל אנשי כלבוטק החשאיים לא מצליחים לדובב את הרופא לבקש כסף לעמו מול המצלמות אלא רק משפט מול 4 אנשים ודלתות פתוחות שבו אומר הרופא תשלם 10,000 ש"ח וכל בעיותיך יפתרו - ואחר כך מסביר לכתב שכן יש אפשרות לקבל קרנית מיידית מחול דרך חברה בתל אביב תמורת סכום זה. אז מה היה לנו. רופא מובחר שכנאה נצטרך להגיע איליו רק אם ניסע לניתוח בחו"ל קנאים שמנסים להפליל רייטינג של גינת וכמה טיפשים שמאמינים לכל מה שהם רואים בתוכנית רייטינג ועוד מוסיפים תגובה .... תרבכו ותסעדו.
 

93אפי

New member
תגיד אתה העו"ד שלו

אל תשכך שאנחנו חיים במדינת חוק ! ומי שעובר על החוק צריך לשלם את דינו , את אותו רופא למשל לא הייתי שם בכלא אלא נותן לו להמשיך לנתח אבל כמה שנים בהתנדבות , תרומה לקהילה .... התופעה הזאת היא לא רק של הרופא הזה , היא קיימת גם בעוד סוגים של ניתוחים , גם אני עברתי ניתוח אבל מסוג אחר עד היום אינני יודע בודאות מי ניתח אותי כל אחד מהרופאים אמר שרופא אחר ביצע את הניתוח מה לעשות במהלך הניתוח הורדמתי ואינני זוכר דבר . הגיע הזמן שגם רופאי םממשלתים יבינו שהם לא יכולים להשתמש במקום עבודתם הציבורי כהכנסה פרטית , הנושא נכון לגבי סריקת איברים לעובר ניתוחים אורטופדים ניתוחי לב מרפאות פסיכיאטריות ועוד .... לצערי כך נראת המדינה שלנו ואנחנו חייבים לתקן את הדברים הללו במדינת חוק דמוקראטית ... כי אי אפשר להמשיך ככה .
 

שחר998

New member
ענין בקשת השלמונים נראה לי שהוא ענין שבשגרה

אני מתקשה לזכור ניתוח שלא ביקשו שלמונים לרבות בתחום עיניים.
 

שחר998

New member
דרך יצירתית נוספת היא למשל לטעון שניתוח

שקומי לאחר נכות הוא פלסטי וצריך להעשות באופן פרטי
 

איילכ1

New member
ועם מה נשארנו??

למרות שהכתבה לא הוכיחה דבר, בוא נניח שאכן לקח כסף עבור ניתוחים בהם דרשו אותו. אתה ואני וכל אחד מאיתנו הפסדנו את האופציה להתנתח אצל הטוב ביותר, אצל מנתח בעל שם עולמי. תאר לך שהיה לך ראש ממשלה בשיעור קומה של בן גוריון ומנחם בגין ביחד. האם על כתבה ריקה היית מוכן לוותר עליו. איפה היה בית חולים נהריה בלעדיו. למה מנתחי עיניים מכל הארץ אומרים לפציאנטים שלהם לכו לנהריה לדר ריחני לבצע את ההשתלה... אני קורה לכל מי שחזרו איליו מאור עיניו בזכותו של דר' ריחני להתגייס ולהגיד "לא !!" לכתוב תגובות נגד הכתבה ולתת תקוה וגאוה למישהו שזכינו לו בחסד, והוא לא כדורגלן או כוכב נולד. תן כבוד לעיר שלך -לא כל יום מגיע מישהו כזה לעיירת גבול. עשה מאמץ לראותבעיניים ביקורתיות את תוכנית הרייטינג. ולא אני לא עורך הדין שלו. רק מנסה לראות דברים קצת אחרת - ומנסה לחשוב איך זה שכל התחקירנים והמצלמות ואשף התקשורת - גינת לא הצליחו לתפוס אותו ולו פעם אחת בקלקלתו, ואני מתאר לעצמי שבטח הציעו לו כסף והוא סירב (כי מה יותר פשוט מזה) אבל כמובן שאי אפשר היה להראות זאת כי היה הורס את הרייטינג. תחשוב חיובי - ואם כבר מגיב - נסה לראות מה אומרים עליו אלפי המנותחים. גם כשמחים לאיד צריך לחשוב מה אתה אישית (ואני וכל עם ישראל) הפסיד מכתבה שכזאת.
 

93אפי

New member
תקשיב לי ידידי

שמענו אותו אומר שהוא רוצה 10,000 ש"ח אני בטוח שישנם אפילו סטג'רים שמסוגלים לבצע את העבודה הזאת לא פחות טוב ממנו ועם הזמן והניסיון להגיע לרמות גבוהות יותר ממנו הוא לא הרופא היחידי במדינת ישראל . אני אישית עברתי ניתוח בברך ובאו אלי עם אותו הרעיון שרופא שהוא מנהל מחלקה ינתח אותי תמורת סכום עתק היות והסיבה לפציעה היתה תאונת סקי לא הסכימו לאשפז אותי להמשך טיפול לאחר הניתוח , פניתי לעו"ד וביקשתי עזרה הוא איים בתביעת עתק על משרד הבריאות וקופת החולים במידה ולא ייתנו לי את הטיפול הנדרש טלפון שהגיע ממנכ"ל קופת החולים שזירז את ההליכים ואושפזתי מידית ,לפני כן רופא במחלקה האורטופדית אמר לי שאם אני לא מתאשפז הרגל לא תחזור לתפקד ושאני חייב לעבוד קשה כדי להגיע למטרה הביא העלה אותי למחלקה והחל לטפל בי מבלי שקיבל אישור לכך , זהו רופא שהוא גם בן- אדם .,אם לא הייתי מתאשפז לעוד 4 חודשים הרגל שלי היתה נשארת ישרה ,ראיתי במו עיני אנשים ששילמו לרופא בבית חולים ממשלתי , גם דיברתי איתם מה לעשות אין לי כסף לשלם כאלה סכומים , והינה עברתי את הניתוח אין לי מושג מי הרופא שניתח אותי ,ביקשתי הרדמה באפידוראל כך שאהיה עד לניתוח אך תישתשו אותי ואני לא זוכר כלום רק שהתעוררתי עם גבס על רגלי . לאחר שהורידו לי את הגבס עברתי אישפוז של 4 חודשים כי רגלי כאשר אני מתחבר למכשיר CPU אשר מכופף ומישר את הרגל כל הזמן עד לנקודת הכאב , לא ויתרתי קשרתי את הרגל עם תחבושות אלסטיות למכשיר וכך היתי ישן כאשר הרגל כל הזמן בתנועה , והינה תודה לאל אני היום הולך על הרגל , אנשים ששכבו איתי באותה המחלקה ועברו את אותו הניתוח על ידי מנהל המחלקה האורטופדית ששילמו לו סכומי עתק עד היום על אותה הפציעה הולכים עם מקל . מדובר בקרע במיניסקוס(סהרון ) רק שתבין הכרתי אנשים שנפצעו בשוויץ באותה הפציעה בדיוק ובאותם נסיבות שם הם לא עברו את מסכת הייסורים שאני עברתי כי שם גבסו את רגלם בגבס מתקפל והיו מקפלים תחת הדמיה את הברך מדי פעם כדי שהרקמות לא ידבקו . כאן הייתי 6 שבועות בגבס לכל אורך הרגל , כאשר הורידו לי את הגבס הרגל לא התקפלה בכלל נשארה כמו שהיתה בתוך הגבס הרקמות בתוך הברך נדבקו האחת לשניה ,השריר הקדמי של הרגל פסק מלתפקד לחלוטין אין לך מושג כמה זמן לקח לי להחזיר אותו לתפקוד וכמה אימונים ופיזיוטרפיה עברתי. כך שאין חדש תחת השמש , הפציעה שלי היתה לפני כ 25 שנה אז ממש לא התפלאתי ... מה לעשות לאט לאט אנו רואים שבכל מקום כאן יש שחיתויות אין לנו ארץ אחרת יש להוקיע ולהעניש קשות את המושחתים למען יראו ויראו , ואם זה לא יקרה עכשיו , מדינת ישראל בסכנה קיומית . מה אגיד ומה אומר רק שיהיה כאן טוב כבר .
 

איילכ1

New member
שים לב

האם אתה מתאר לך שהתחקרנים לא ניסו להתקשר ולנסות לתפוס אותו על חם, אך לא הצליחו - ובעקבות זאת זה לא שודר? ענין ה 10,000 ש"ח אומר דר' ריחני בכתבה - מי שרוצה קרנית עכשיו או קרנית מיוחדת (של ילד ונער) שלא נמצאת בארץ צריך לשלם לחברה בתל אביב שמוסמכת לייבא קרניות לארץ מארה"ב. הוא אומר את ענין ה 10,000 ש" כשארבעה אנשים בחדר והדלתות פתוחות - ולא משדרים את ההקשר - האם כך נראה רופא שלוקח שוחד. נכון לך קרה המקרה - אך האם זה אומר שגם דר' ריחני כזה? האם שמת לב שכל הצילומים המפלילים כביכול הם אילוסטרציה - כאילו שאתה לא יודע איך נראה משהו שסופר כסף והם מדגימים לך. אבל נסיונות של שלשה חודשים או חצי שנה עם צוות תחקירנים מתוחכם ותקציבי מחקר (מעולם הקולנוע ורייטינג - לא הצליחו להוציא ממנו משפט שלם שאומר שכדי לעשות ניתוח איתו יש לשלם כסף כלשהו? קצת ספק ידידי, קצת - אל תשכח שמדובר בתוכנית רייטינג ולא בחקירת משטרה. אל תסיק מסקנות ממקרה שקרה לך על המקרה הזה. ותנסה רק תנסה להבין שלדר' ריחני כבר לא תעזור שום התנצלות של גינת שאולי תבוא בעוד 5 שנים. אנחנו כבר הפסדנו. - ועוד משהו - יש צליל זלזלני בטון שלך לגבי כישוריו המיוחדים, אבל אפילו בכתבה אומרים שהוא הכי טוב בארץ בהשתלת קרנית - ולא, לא כל אחד יכול לעשות זאת. אתה כועס על מקרה שקרה לך שלא קשור לכאן, לפחות תהיה פייר ותודה שהכתבה לא הרימה את הכפפה, אבל בהחלט יתכן שהרסה את חייו של הרופא הדגול.
 

93אפי

New member
אייל יקר

אני מצרף לך קישור לאתר מאוד מעניין , ותאמין לי היום כאשר כל כך הרבה פרשיות עולות לחקירה אני אישית כבר לא מאמין לאף אחד . צפה באתר המצורף ותגיד לי מה נראה לך יותר אמיתי , וועדה שחקרה את הנושא או העדויות וההוכחות שמופיעות באתר שבקישור . אינני יודע אבל אני נוטה להאמין יותר לגרסאות שבאתר . אני מצרף אזהרה האתר קשה לצפיה .... לבעלי לב חלש
 
למעלה