תקשיב לי ידידי
שמענו אותו אומר שהוא רוצה 10,000 ש"ח אני בטוח שישנם אפילו סטג'רים שמסוגלים לבצע את העבודה הזאת לא פחות טוב ממנו ועם הזמן והניסיון להגיע לרמות גבוהות יותר ממנו הוא לא הרופא היחידי במדינת ישראל . אני אישית עברתי ניתוח בברך ובאו אלי עם אותו הרעיון שרופא שהוא מנהל מחלקה ינתח אותי תמורת סכום עתק היות והסיבה לפציעה היתה תאונת סקי לא הסכימו לאשפז אותי להמשך טיפול לאחר הניתוח , פניתי לעו"ד וביקשתי עזרה הוא איים בתביעת עתק על משרד הבריאות וקופת החולים במידה ולא ייתנו לי את הטיפול הנדרש טלפון שהגיע ממנכ"ל קופת החולים שזירז את ההליכים ואושפזתי מידית ,לפני כן רופא במחלקה האורטופדית אמר לי שאם אני לא מתאשפז הרגל לא תחזור לתפקד ושאני חייב לעבוד קשה כדי להגיע למטרה הביא העלה אותי למחלקה והחל לטפל בי מבלי שקיבל אישור לכך , זהו רופא שהוא גם בן- אדם .,אם לא הייתי מתאשפז לעוד 4 חודשים הרגל שלי היתה נשארת ישרה ,ראיתי במו עיני אנשים ששילמו לרופא בבית חולים ממשלתי , גם דיברתי איתם מה לעשות אין לי כסף לשלם כאלה סכומים , והינה עברתי את הניתוח אין לי מושג מי הרופא שניתח אותי ,ביקשתי הרדמה באפידוראל כך שאהיה עד לניתוח אך תישתשו אותי ואני לא זוכר כלום רק שהתעוררתי עם גבס על רגלי . לאחר שהורידו לי את הגבס עברתי אישפוז של 4 חודשים כי רגלי כאשר אני מתחבר למכשיר CPU אשר מכופף ומישר את הרגל כל הזמן עד לנקודת הכאב , לא ויתרתי קשרתי את הרגל עם תחבושות אלסטיות למכשיר וכך היתי ישן כאשר הרגל כל הזמן בתנועה , והינה תודה לאל אני היום הולך על הרגל , אנשים ששכבו איתי באותה המחלקה ועברו את אותו הניתוח על ידי מנהל המחלקה האורטופדית ששילמו לו סכומי עתק עד היום על אותה הפציעה הולכים עם מקל . מדובר בקרע במיניסקוס(סהרון ) רק שתבין הכרתי אנשים שנפצעו בשוויץ באותה הפציעה בדיוק ובאותם נסיבות שם הם לא עברו את מסכת הייסורים שאני עברתי כי שם גבסו את רגלם בגבס מתקפל והיו מקפלים תחת הדמיה את הברך מדי פעם כדי שהרקמות לא ידבקו . כאן הייתי 6 שבועות בגבס לכל אורך הרגל , כאשר הורידו לי את הגבס הרגל לא התקפלה בכלל נשארה כמו שהיתה בתוך הגבס הרקמות בתוך הברך נדבקו האחת לשניה ,השריר הקדמי של הרגל פסק מלתפקד לחלוטין אין לך מושג כמה זמן לקח לי להחזיר אותו לתפקוד וכמה אימונים ופיזיוטרפיה עברתי. כך שאין חדש תחת השמש , הפציעה שלי היתה לפני כ 25 שנה אז ממש לא התפלאתי ... מה לעשות לאט לאט אנו רואים שבכל מקום כאן יש שחיתויות אין לנו ארץ אחרת יש להוקיע ולהעניש קשות את המושחתים למען יראו ויראו , ואם זה לא יקרה עכשיו , מדינת ישראל בסכנה קיומית . מה אגיד ומה אומר רק שיהיה כאן טוב כבר .