ישראקם - קיבינימט!

hanir

New member
ישראקם - קיבינימט!

לא רק שמצלמת המרינה תקועה 3 חודשים - אלא גם מצלמת Backdoor עכשיו תקועה מלפני יומיים. מה עושים איתם? אי אפשר לקבל אתר נורמלי שמציג מצלמות שעובדות? אפילו המצלמה המעפנה של טובגו באינטרסרף לא עובדת. ימשיך ככה ונצטרך לסמוך על ששון משבשבת (או קשקשת) כמו פעם (למי שזוכר...). מישהו מכיר עוד אתר מצלמות חופים בישראל?

REAL boy

New member
עדיף שתסתום תפה..

או שתגיד תודה לפחות שאנשים מתאמצים ושמים לך מצלמות! אל תדאג הוא יתקן אותה בקרוב..אתה יודע,לא כול החיים שלו הוא צריך להיות מול האתר ולסדר הכול..תגיד תודה על מה שיש וזהו.. ותשנה מהר את החתימה שלך ילד אידיוט.

hanir

New member
אני לא מוריד מרמתי

אבל... שאני הייתי בבר מצווה (בגילך) - אתה עדיין לא נולדת אז אל תקרא לי ילד. Resh0 - לא מקובל עלי שגולשים יקללו אחד את השני בפורומים - מקובל עליך?

REAL boy

New member
טוב אז אתה לא ילד

אז אתה כלי אתה גבר אתה מגניב אתה מה שבא לך מעכשיו.. אבל אני מציע לך שלפחות תגיד תודה על זה שבכלל יש מצלמות ואנשים משקיעים בכול זה מאשר ישר להתחיל לרדת עליהם וכול זה.. ובאמת תשנה את החתימה,זה דבר ממש מטומטם לכתוב,רואים שאין לך כבוד לגולשים אחרים,מה זה הדבר הזה "זוז ימניאק הגל שלי?"!?ככה אתה אומר מתייסחת לגולשים אחרים שמנסים לתפוס את אותו גל שאתה לוקח? אם כן תתבייש לך.. אמרתי את מה שיש לי להגיד-ואני מצטער על הקללות זה לא היה במקום.

hanir

New member
זה בסדר

אני לא התכוונתי לקרוא לך ילדון וממש לא ברמתי "לקחת גלים" של גולשים אחרים (אני עוד מהדור הישן). אם יש לך משהו להגיד - אז תגיד אבל אל תקלל כי אני לא מכיר אותך ואתה לא אותי. אם החתימה שלי מפריעה לך - תתעלם. אם היית מתייחס לכל החתימות בפורום ברצינות - לא נראה לי שהיית ישן בלילה. קוראים לזה בעברית (או לועזית) תקנית - "הומור".

REAL boy

New member
טוב...

אני לא נלחץ מחתימות אחרות תאמין לי..אבל מזאת לא יודע,משום מה היא מעצבנת אותי כי בגלל החתימה הזאת אתה נראה איזה איש אחד שאין לו כבוד לגולשים אחרים שמחפש לריב איתם ומקלל אותם חופשי וזה..אולי קיבלתי רושם מוטעה..טוב יאללה נרד מהשיחה הזאת עדיף:)

hanir

New member
../images/Emo24.gif דמעות...

הייתי מחבק אותך - אני בוכה עכשיו מהתרגשות...

REAL boy

New member
בונא מה קשור?

ראסמי עכשיו באמת הפכתה לאידיוט גמור.

למעלה