ישראל 9

orli997

New member
ישראל 9 ../images/Emo203.gif

המספר 9 מפנה אותנו לתוך עצמנו ומוציא אותנו עם כוח חדש. ישראל נכנסה לשנתה התשיעית במאי 2006. מה צופן לה העתיד. כתבה שנייה ה-9 הוא מעגל מחזורי של למידה והסתגלות (תשעת ירחי לידה) וממנו פורצים החיים החדשים בצורה של ה-1. ה-9 מדבר על תהליך של חזרה למקור והתקדמות. ההכרה בגבולות החיים ובמגבלותיהם מאפשרת התפתחות. השנה אישית 9 למדינת ישראל החלה ב-14.5.2006 (1+4+5+2+0+0+6=9) השנה התשיעית היא שנה של השלמת המשימות והשתחררות מהעבר. שנה של בחינה שקטה ושל צפייה לאחור והבנה, שכל מחזור עתידו להסתיים ולאחריו מתחיל מחזור מחדש. אין צורך להיאחז בדבר, משום שהכול חולף: הסתיו נגמר והגיע הזמן לחרוש ולהפוך את האדמה, כך אפשר יהיה לזרוע שוב בחיוניות חדשה ובתקווה ליצירת מחזור משופר בעזרת התבונה, שהאדם או המדינה רכשו. נוכחותו המרירה-מתוקה של החורף, מביאה עמה דממה פנימית בעוד האנושות ממתינה לאור שיחזור. אמנם תהליכים יכולים להסתיים גם באמצעות תהליכים של מוות סביבתי, אך יש לזכור שזהו ההליך הטבעי של מחזור זה של חיים, כשהאדם פוסע לקראת זמן של לידה מחדש, בעוד התודעה מתפתחת. המדינה נמצאת עכשיו בשנה האחרונה למחזור תשע השנים. גלגל המזל סובב את סיבובו המלא והנה המדינה עומדת כמעט שוב בפתחו של מחזור נוסף- חדש. נכונה לקראת סיבוב נוסף מתחילתו. השנה האישית הזו היא בדרך כלל השנה הכי פחות מובנת מכל השנים האישיות. זוהי שנה של סיומות, וגמר לגבי אנשים, מקומות, דברים, עבודות ויחסים, אשר אינם מועילים או שאינם יותר בעלי משמעות בחיים. אהבה גדולה והבנה צריכה להיראות דרך אחרים. . http://astrology.walla.co.il/?w=/53/951597

ע ו פ ר ה

New member
היי אורלי

לפי הכתבה הזו, המדינה כבר נמצאת בעיצומה של שנה 1. הכתבה מאוד מעניינת אבל עלינו כיתה ומעניין מה ייכתב על השנה הנוכחית. יום העצמאות האחרון היה בתאריך 14.5.2007. באהבה עופרה

orli997

New member
כן זה נכון

וזה מעניין, אני לא מרגישה שעלינו כיתה, בכל אופן שלא כמו הריון פיזי אנרגית סגירת מעגל מתעכבת עד שהמעגל נסגר או שמיתפספס, לא יכול להתחיל תהליך חדש ללא סיום של קודמו או שיכול אם מתעקשים אבל אז חוזרים לסיבוב נוסף מהתחלה, זה הלופ הזה שדיברנו עליו בשרשור הקודם נראה לי, האים את מזהה איזו התחלה חדשה? איזו עלית מדרגה?

ע ו פ ר ה

New member
וחוץ מזה שלומי נפלא

אני מתחילה שנה של חגיגות. יש בת מצוה לבת הקטנה (סוף ינואר) וחתונה לבן הגדול (אמצע אפריל). באהבה עופרה

orli997

New member
אחלה שנה, הרבה שמחה ומזל טוב../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

ע ו פ ר ה

New member
אני רוצה להאמין

ששביתת המורים היא התחלה של משהו חדש ושהתוצאות שיושגו יביאו לשינוי במערכת החינוך. זו בהחלט יכולה להיות התחלה של פריצת דרך. באהבה עופרה

למעלה