ישראל 2020 ?

מרינטי

New member
ישראל 2020 ?

בהמשך ל-האם לא די באותות מלחמה ? (נמצא בהודעות המשוטטות)

זה הרבה יותר מוצלח מהקודם

שנראה כמו כרזה לא גמורה או לא מושקעת, העבודה הזו היא יותר מגובשת, או כך לפחות נראה לא? אה, וכמובן - ברוך בואך לפורומינו
אפרת

pomelit

New member
ורק עכשיו שמתי לב שזה 2020

ולא 2002 כמו שחשבתי. מעניין... למה בעצם?

מרינטי

New member
התשובה לשאלתך בתמונה הקודמת ששלחתי

"האם לא די באותות מלחמה ?"

pomelit

New member
ודווקא בגלל זה לא הבנתי

את הקפיצה לשנת 2020. האם אנחנו לא במלחמה היום?

בואי

New member
עבודה יפה!!!

נהניתי להסתכל עליה כמה דקות. אומר לך מדוע היא מוצלחת לדעתי: בעבודה שלך יש פרדוקס שמתאים מאוד לכרזת מחאה: מצד אחד היא מאוד אסתטית ומצד שני היא די מצמררת, כשקולטים שבעצם מאחורי האסטתיקה הזו מסתתרת היסטוריה - עתידית (נקווה שלא תתגשם ותשאר פיקטיבית) של ארץ אוכלת יושביה. המתח הזה בין היופי הויזואלי לאמת או למה שעלול להיות האמת - יוצר מסר חזק וברור. טיפה ביקורת (אם יורשה לי...) - אולי כדאי להוסיף עוד משבצת צבעונית ולהוריד את הכיתוב למטה כמו בפוסטר? אם אתה מקבל את מה שאמרתי למעלה, זה יחדד את הרמה האסטית מבלי לפגוע במסר.(מקווה שלא התערבתי לך מדי)

pomelit

New member
הריבוע הריק

דווקא מאוד מחדד לדעתי את האמירה הפסימית (אולי) לגבי זה שבעצם העתיד כבר ידוע מראש. מסכימה עם הניתוח

אני דוקא לא אוהבת שהמסר מוגש

באופן כל כך בולט, אני יותר אוהבת עבודות שמעוררות חשיבה, שנותנות לך לקחת את המסר שמתאים לך מתוך העבודה. אפרת

מרינטי

New member
אומנות פוליטית

תודה על הפרח, מחמאות, ניתוח ועצות. אכן, יצרתי את היצירה כמחאה פוליטית!

giri

New member
תגובה

לא מצאתי את "האם לא די באותות מלחמה", אבל זה פשוט חזק. ומה שאותי הכי מעניין, הוא האם בחרת בצבעים שבחרת בכוונה. כידוע, אותות המלחמה עוצבו על פי משמעויות - מלחמת השחרור בגווני כחול לבן, מבצע קדש עטוף בכתום המסמל את חולות סיני וכו´. ומה שמעניין היה תמיד לראות, הוא איך הפס האדום המסמל את ההרוגים הלך והתרחב, על אף שבמלחמת השחרור נהרגו הכי הרבה חיילים ביחס לגודל האומה. ומה שמרתק אותי בכרזה שלך היא הנטיה לכיוון הירוק - צהוב ככל שמתקדמים הלאה. מעניין מה צבעים אלו מסמנים? מלחמה נקיה יותר? צפונית יותר? נגע בי.

מרינטי

New member
בחירת הצבעים

תודה על המחמאה וההעשרה. צבעי הבסיס נתקבלו מחמשת אותות המלחמה הקיימים כבר (בתקווה שלא יהיו עוד). השינויים נעשו באמצעות colormap rotation שמשנה את ערכי ה-Hue (גוון במודל צבע HSV) של תמונת המקור. זאת אומרת שכל ערך בטבלת הצבעים משתנה בהתאם לטבלת צבעים חדשה. בחירת הצבעים של הטבלה החדשה נעשתה משיקולים אסטטים בלבד.

היי גירי! חזרת אלינו../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

מתי רואים עוד רישומים יפים? ואיך בעבודה? הסתדרה המערכת אני מקווה ולא גורמת לך תיסכולים יותר
אפרת

למעלה